Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki już mój los

okropne stopy

Polecane posty

Gość 678987678909876
jaci moge wstawic zdjecie mojego kolana ktorego nieprostuje po zjebanych operacjahc do dzis wygladam jak po wojnie w wietnamie bopolscy lakerze maja bardzo dziwne pojecie kosmetyki blizn;p ale zyje , nie ejstem sama i oddalabym wsyztsko zbey miec tylko brzydkie stopy;]

Gość taki już mój los
dokladnie takie

Gość taki już mój los
no wiec obie nalezymy do waskiej grupy połamancow uposledzonych przez los

każdy ma jakieś mankamenty w swojej urodzie. nie pzrejmuj sie tak swoimi stopami. wytgląd sóp możesz zatuszować butami. inni mają więkzse problemy.

Gość taki już mój los
a w tych butach to w wycieciu widac tylko moj duzy palec, bo on tak leci na bok... wiec nie jest to normalne ulozenie stopy w bucie. niestety nawet takie buty, z malym wycieciem z przodu, odpadaja w moim przypadku

Gość taki już mój los
owszem, moge je zatuszowac butami. ale gdy przychodzi do ich zdjecia to jest juz gorzej... przezywam makabre jesli musze zdjac buty, nawet jesli stopy mam w skarpetkach. skarpetki nic nie daja, bo ksztaltu stopy nie zakryja... Dlatego jak moge unikam odwiedzania ludzi w ich domach bo tam musialabym pokazac stopy

Gość taki już mój los
wybralam tez bycie singielka, bo nawet jesli podobam sie facetom, nie potrafilabym przebywac w ich towarzystwie nie majac na sobie butow. co na pewno wydaloby im sie dziwne. wole sobie tego oszczedzic.

Gość taki już mój los
do tej pory w ogole nie wierze, ze wrzucilam zdjecie moich stop

Gość taki już mój los
już facet lepiej znosiłby takie stopy, bo oni wloza adidasy albo zabudowane sandaly i smigaja. niektory wrecz uwazaja, ze facet to tylko w adidasach latem. a mloda kobieta ztakimi stopami ma przesrane. stopy to symbol kobiecosci, latem powinno sie je eksponowac, piekne, zadbane, w ladnych klapeczkach. kobieta ktora tego nie moze, zalamuje sie.

Gość taki już mój los
widok kobiety w balerinach w 35 stopniowy skwar dziwi a niektorych odrzuca..

Gość taki już mój los
bo piekna atrakcyjna kobieta to ta z malymi slodkimi stopkami jak aniolki, w japoneczkach albo seksownych szpileczkach... i wez tu sie czlowieku z takimi stopami nie zalam :(

Gość taki już mój los
po co mi facet przy ktorym wiecznie bede musiala sie wstydzic. nie pojde z nim na basen, nie pojade nad morze, nie zrobie wielu innych rzeczy... zacznijmy od tego ze nigdy nie pokaze mu stop. bedzie mial dosc moich dziwnych zachowan i znajdzie kobiete ktora bedze normalna...

Gość taki już mój los
a ja mu sie nie zdziwie. po co mam szukac kogos i nie dosc ze sama sie meczyc, to jeszcze kogos.

Gość taki już mój los
i Wy pewnie uważacie to samo

Gość puknij sie w głowę
bo to z głowa masz największy problem, jak widzę :o ludzie żyją na wózkach inwalidzkich, z jedną ręką, z rakiem, a ta marudzi na stopy :o

Gość glupiaś
a jak już znajdziesz faceta i po ciaży zostaną Ci rozstępy, i obwisłe piersi albo blizna po cesarce i brzuszek to co zrobisz ? uciekniesz z domu i pójdziesz pod pociąg ? Jak powyżej ktoś pisał ludzie zmagają sie z chorobami i nieszczęściami jeżdża na wózkach, nie mają rąk a ta przez stopy żyć nie może.Mało osób odpisuje nie dla tego że to problem gigantyczny tylko że jesteś chyba głupia

Gość taki już mój los
no pewnie, najłatwiej przyrównać czyjs problem do tragedii innych i po sprawie, prawda? jednak to prawda, ze zrozumie tylko ten, co ma to samo

Gość taki już mój los
i nie przyrównujcie rozstepow i obwislych piersi do wady stop. tego nie mozna porownywac.

Gość Pakula
oj co ty opowiadasz dla kazdego co innego jest zyciowym problemem tak samo jak dla ciebie stopy dla mnie kompletna klapa jest moja cera ktora kompletnie mnie zmienila psychicznie i nie pozwala poprawnie funkcjonowac w wielu moemtach w spoleczenstwie. Dla kogos bedzie to jeszcze cos innego. Chyba poprostu w zyciu wszystkiego miec nie mozna. Nie wariujmy.

Gość taki już mój los
problemy z cerą sa bardzie normalne i powszechne, wiele osob je ma. a takie stopy to rzadkosc, nienormalnosc

Gość Pakula
Ahaaa to dla ciebie to normalne????????????? no to powiem ci ze nie jeden raz w zyciu widzialam brzydkie stopy i jakos mi to wisi gdy to widze. Jakas naprawde prostomslaca jestes chyba. mowie ci i tlumacze ze dla kazdego co innego jest nienormalne o boli w zyciu. ty jakas prosta dziewczyna mowisz byc. to ci powiem tak. rozejrz sie wreszcie dookola czy ty naprawde nie wymyslasz bo przeciez brzydkie stpy to w koncu normalne bow iele osob je ma prawda????????

Gość Pakula
no i ktos wyzej porownal do piersi i rozstepow i dobrze powiedzial bo ten problem tez bedziesz jeszcze miala :D powodzenia. a moze idz do osob na wozku czy z powaznymi chorobami i pokaz jakie to ty masz brzdkie stopy. ostatnio widzialam program jak nastoletnia dziewczynka poupychana rurkami w gardle tak wlasnie funkcjonuje, nie spi bo co chwile gardlo z wydzielin trzeba odsysac co boli strasznie podobno, rodzina wykonczona psychicznie, nie funkcjonuje normalnie, wszyscy placza i ledwo zyja a do tego nie maja ledo z pieniedzmi ciagna kiedy ty zrobiloas sobie operacje wlasnie. o czm ty opowiadasz to chyba nie masz sama pojecia. czesto bywa ze ktos cos ma co mu przeszkadza ale nie daj sie zwariowac, rozejrz sie nawet jesli cie to nie pociesza naprawde ludzie i nawet zwierzeta maja gorzej.

Gość lamimiette
No fakt, Stopy estetyka nie powalają....ale jak już poprzednicy pisali da się to zatuszować :-) Może postaraj się jednak swoje stopy 'oswoić" zrobić np ładny pedicure, dobrać ciekawy lakier do paznokci itp. I zacząć od zakupu peep toes z maleńskim wycięciem na palcach..i tak przyzwyczajać się stopniowo. Nad wodę możesz kupić ładne crocsy albo gumowe balerinki dobrane do kostiumu retro i będzie ślicznie. Osobiście uważam,że wiele brzydszych stóp chodzi odsłoniętych po ulicy....i to jest normalne. Dla mnie najważniejsze jest to,żeby pazurki były zadbane i pedikur zrobiony itp. Bo na reszte wpływu nie ma. Ciesz się,że to nie coś gorszego, bo stopy można zakamuflować...a np z pryszczami to różnie bywa. Ja mam bbaaaardzo szerokie biodra, i też jakoś z tymmuszę żyć, każdy ma swóje problemy....niestety

Gość Femini F
wiesz co, całe życie wstydziłam się moich stóp, uważałam, że są okropne. Też mam płaskostopie, stopa jest bardzo szeroka, w dodatku numer 41. Takie płetwy. Ile się nasłuchałam "miłych" uwag od moich nauczycieli tańca - tańczyłam jako dziecko, ale zrezygnowałam, m. in przez stopy, krzywe nogi i "kurze piersi" tzn. wystające żebra po krzywicy. Też myślałam, że wyglądam okropnie i żaden facet się mną nie zainteresuje. I co? Poznałam faceta, który pokochał MNIE, taką jaka jestem. Nie potrafię tego wytłumaczyć, ale on moich mankamentów po prostu nie widzi. On widzi moje oczy (mam ładne), uwielbia moje włosy, moją delikatną skórę. A przede wszystkim, kocha mnie za to, jaka jestem a nie za mój wygląd. Uwielbiamy ze sobą przebywać, rozmawiać, robimy wszystko razem. Teraz wiem, że mogłabym być jeszcze bardziej krzywa, mieć jeszcze większe stopy, jeszcze gorsze nogi itd. a jemu to by w niczym nie przeszkadzało. Masz wyobrażenie o "idealnej kobiecie", myślisz, że tylko piękne dziewczyny są szczęśliwe? Zobaczysz, życie Ci pokaże, że to czym się teraz zamartwiasz okaże się zupełnie nieistotne, gdy spotkasz właściwą osobę. Liczy się uczucie a nie wygląd. Wiele piękności cierpi, jest zdradzanych itd., wiele przeciętnych albo nawet nieładnych kobiet żyje sobie szczęśliwie u boku ukochanego mężczyzny. Nie łam się, tylko zacznij szukać sposobów na halluksy. Zęby prostuje się w dowolnym wieku, krzywe paluchy też można!

Gość otworzyłam to zdjecie i
stwierdzam,ze autorka absolutnie przesadza!! Nikt sie tak bardzo stopom nie przyglada, jakby byla w klapkach czy sandalkach nawet nie zauwazyłabym niczego szczególnego! Ludzie maja rozne stopy! Ja nigdy nie mialam kompleksow, choc pewnie tez mam nietypowe, bo male krotkie palce jak u dziecka. Kobieto, wstyd,ze w ogole robisz z tego problem! Recze,ze facetowi bedzie wszytko jedno! One wcale zle nie wygladają! Moga sie podobac. Boze, ludzie naprawde problemów nie mają...

Gość jenk
W Puszczykowie koło Poznania operują specjaliści od haluksów.Efekty są super.Moja mama miała tam operacje i tylko żałowała,że tak pózno się na nią zdecydowała.Masz długie ,szczupłe stopy i zadbane ,ładne paznokcie a haluksy są do usunięcia,więc operuj i po sprawie,bo niedługo będziesz potrzebowała drugiej operacji ale na głowę

Gość 678987678909876
jak to czytam to niewierze, ja mam w dupie chodze w krotkich spodenkach sukienkach. na jhakies imprezy typu wesla nie ubirem sukienek za kolano. a moj facet jakos tez zyje z ta moja nozka swintuszka i nie ma z tymzadnego problemu. moze wynika to z tego ze ja toakcpetuje wiec inni tez od tegopowinnas zaczac

Jak ktos wyżej dobrze napisał każdy ma swoje problemy. Ja mam trądzik różowaty, hirsutyzm. Brak piersi. Tego nie zakryje niczym, Ty możesz wdziać śliczne pantofelki i będzie super. Zresztą, stopa to jest stopa, na pierwszy ogień idzie twarz, także spokojnie. Co ja mam powiedzieć? No.

Gość taki już mój los
crocsy czy gumowe baleriny na plaży wyglądają dziwnie, nie uważacie? same byscie ich na plaże ne wlozyly, a komus proponujecie. mogą obcierać albo odparzac skore stop. dla kogos z takimi stopami jak ja, kto japonek nie wlozy, juz lepiej w ogole nie chodzic na plaze ani basen niz skazywac stopy na takie cos. a crocsy na mlodej 20-paroletniej kobiecie, podczas gdy rowiesniczki paraduja w japonkach albo boso, wygladaja naprawde dziwnie. co innego starsza osoba. W ogole zakryte buty na plazy zastanawiaja, ludzie zaczynaja myslec ze na pewno cos ta osoba ma nie tak ze stopami skoro je na plazy ukrywa.