Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość interesant 12986

KOBIETY TO SĄ DZIWNE

Polecane posty

Gość interesant 12986

Każda jak jeden mąż odpowiadając na pytanie jaki powinien być jej facet pisze nr1 WYSOKI , a co ciągle widzę na ulicy ?? niski facet wysoka dziewczyna często bardzo atrakcyjna , gdyby chociaż ten sam wzrost , ale nie ona wyższa od niego i nie dziewczyny które mają po 180 cm tylko takie o normalnym wzroście , przeciętnym 168 165 . Teraz mi powiedzcie jak to jest , sam jestem wysoki i trochę mnie to denerwuje bo jestem sam

Gość charakter kolego i miłość

Gość może pisząc
'wysoki', mają na myśli to, żeby był wyższy od nich, kiedy one nie są na obcasach :P :D

Gość interesant 12986
ale takich czesto widze w autobusach tramwajach , wiec to nie kasa

"niski facet wysoka dziewczyna często bardzo atrakcyjna , gdyby chociaż ten sam wzrost , ale nie ona wyższa od niego"' bo zapytane kobiety podają swój ideał... a życie te ideały weryfikuje :P

Gość interesant 12986
i co tu mówić kobiety są dziwne po prostu

Gość one som
gupie a nie dziwne :P

Gość meluuuaa
musi być wysoki... zakładam wysokie szpilki i musi być jeszcze o głowę wyższy ode mnie ... ja mam 163 cm bez szpilek

zapytasz faceta, jaka powinna być kobieta, też podają opis daleki od większości partnerek :D życie po prostu

"musi być wysoki... zakładam wysokie szpilki i musi być jeszcze o głowę wyższy ode mnie ... ja mam 163 cm bez szpilek" no to raczej nie wysoki, tylko średniego wzrostu...

Gość interesant 12986
głupie nie są , tylko dziwne , po prostu cholera wie czego chcą , wiele wskazuje na to że można w jakis sposób je zmieniać

Gość meluuuaa
minimum te 180 musi mieć :)

Gość interesant 12986
nie wiem ja z kobietami które nie były w podstawowych cechach zgodne z moim tzw ideałem nigdy się nie spotykałem tak samo większość facetów jakich znam , nie licząc desperatów

Gość interesant 12986
majac 187 jestem chyba ogromny heheheh

" głupie nie są , tylko dziwne , po prostu cholera wie czego chcą , wiele wskazuje na to że można w jakis sposób je zmieniać " podstawowym sposobem zdobywania kobiet, jest słuchać dokładnie tego, czego chcą od faceta i w większości z tych wymagań postępować zupełnie odwrotnie...

Gość trutututttu
kobiety najczęściej chcą tego czego mieć nie mogą i czego żadna inna nie ma :D

Gość a ja bym nie chciała
szukać mojego faceta gdzieś w chmurach :P mam 165 i wystarczy mi, żeby był trochę wyższy ode mnie- nie mam większych schiz jesli chodzi o 'meski wzrost; :P

Gość interesant 12986
nie wrzucam , ale wiele takich kobiet ostatnio spotykam , czytam często tematy na tym forum i jak jakas pisze o facecie to wysoki wysoki a na ulicy widac co innego dlatego mnie to dziwi

Gość no ja nie wiem...
Do interesant 12986 --> ogromny nie jesteś ;). W butach na obcasach i tak górowałabym kilka centymetrów nad czubkiem Twojej głowy, heh... Pozdrawiam

Są pewne zasady społeczne, których kobiety sie trzymają i tyle. Nie ma w tym nic dziwnego. Jesli mają wybór, wybiorą tego bogatszego, wyższego i bardziej przystojnego. Jesli wyboru brak - biorą co się nawinie, oczywiście w rozsądnych granicach.

Gość interesant 12986
martwiąca teoria bo oznacza ze kobieta musi miec faceta jaki on by nie byl

Gość aaibb
zbyt duża różnica wzrostu może być czasem niewygodna :P

Gość interesant 12986
Do '' no ja nie wiem '' chętnie bym poznał taką pania jak ty :) to ile masz wzrostu ???

Gość no ja nie wiem...
Teoria błędna... Wiele kobiet myślących (bo tych niemyślących też jest całkiem sporo) wyznaje zasadę --> lepiej nie mieć żadnego, niż mieć byle kogo. Takie i moje zdanie (dlategom wciąż samotna :) ).

Gość aaibb
"martwiąca teoria bo oznacza ze kobieta musi miec faceta jaki on by nie byl " większość łudzi się, że potem go zmienią wedle własnych wymagań :D

Gość no ja nie wiem...
Przekroczyłam "magiczną" barierę 180 cm, zatrzymując się na całkiem niezłym wyniku, jak dla kobiety --> 182 cm.