Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam mam pytanie dzis w nocy kochalam sie z chlopakiem i po skonczonym stosunku prezerwatywa zsunela sie i zostala w pochwie ale cala zawartosc wyladowala na przescieradle czy duze ryzyko jest zajscia w ciaze??? okers powinnam dostac za jakies 2 tygodnie prosze o odpowiedz

Ja bym nie ryzykowała. Cholera wie czy faktycznie na 100% wszystko wylądowało na pościeli ;). Idź po pigułkę PO.

Gość odpowiadammmmm
pytasz o ryzyko....więc jest ono zawsze, nawet wtedy gdy kochasz się przy użyciu prezerwatywy. prawdopodobieństwo małe, ale często się slyszy o takich "wpadkach" prawie niemozliwych

Gość khkjhgj
skoro okres masz dostac za jakies 2 tygodnie to znaczy ze masz teraz dni plodne...na co czekasz....lec po tabletki po...

Gość khkjhgj
a masz dwuskladnikowe tabletki? bo jak masz to mozesz spróbowac ale ja i tak lecialabym do gina..

Gość khkjhgj
a nie mozesz isc do gina po postinor na przyklad????

Gość ewrewrewr
A co ma piernik do wiatraka buhahaha :D Może pediatra ci jeszcze cipsko poogląda :D:DD:D:D:D:D:D

Gość Kafeterianka252
Pamiętam jak mi kiedyś gumka pękła, tak jak tobie i jak sie do 2 razu przymierzaliśmy to mój mąż z przerażeniem wyciągnął kawalek lateksu... ile smiechu ale był płacz, latanie po testy a w ciąże nie zaszłam:)