Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ging

Mam problem..?

Polecane posty

Gość ging

Siema.. Mam problem prawie 4 tyg. temu kochałam się z moim chłopakiem, zabezpieczyliśmy się i on nawet nie doszedł ale przed założeniem prezerwatywy. Bawiliśmy się i włożył go trochę do środka mojej cipki ale zaraz wyciągnął i założył gumkę. Po stosunku było mi nie dobrze i wiem że od razu nie ma objawów ciąży ale tak dopiero tydzień temu zauważyłam ze moje piersi sa powiększone i twarde i strasznie mnie bolą. Potem zauważyłam że mam nudności i ogólnie byłam taka osłabiona, czy od tego śluzu co maja chłopacy mogłam zajść w ciążę? strasznie sie boje bo nie jestem na to przygotowana a po za tym jestem jeszcze za młoda mam dopiero 18 lat...A muszę powiedzieć ze to był mój pierwszy raz i miesiączkę tez dostałam ale jest taka sama jak powinna być czyli trwa 5 dni.

Gość anita2222
Nie ma opcji zebys byla w ciazy, dostalas miesiaczke taka sama ak poprzednia, to bez obaw!! martwisz sie dlatego ze to bla Twoj 1 raz:)

Gość shesalady
jak dostałaś miesiączkę i nie jest podejrzana to co się martwisz :) piersi w drudiej fazie cyklu mogą boleć i być powiększone, to jest jak najbardziej normalne, zawiastuje to przyjście okresu. Głowa do góry, nic złego się z Tobą nie dzieje :D a co do tego płynu o ktorym mowisz to byl to preejakullat, wpisz to sobie w wikipedii, tam jest opis ktory powinien Cię uspokoic :)

Gość shesalady
preejakulat nie preejakullat, literówka, sorry :D

Gość ging
No dobra ale słyszałam że w tej wydzielinie tez sa plemniki. i cały czas mam takie objawy jak na ciążę a nigdy na okres nie bolały mnie piersi nie spałam popołudniami i nie byłam tak poddenerwowana jak ostatnio...

Gość shesalady
a planujesz zrobić test ? poddenerwowana jesteś przez tą sytuację bo wiadomo że brak @ stresuje.. a stres potrafi baaaardzo opoznic okres mi sie przez to kiedys ponad tydz przesunął więc możliwe że jak będziesz się denerwować to w następnym mies ci sie opózni i sie już kompletnie zryjesz :/ Ale powtarzam, skoro przyszedł okres nic Ci nie jest, będąc w ciąży nie miałabyś . A na następny raz pilnuj żeby nie było takich sytuacji że wchodzi w do środka bez prezerwatywy, po co kusić los :) Teraz tylko relaks :p

Gość ging
Znaczy sie miesiączkę mam taka dziwna i ona fakt trwa jeszcze ale po niej mam zamiar zrobić test. Moj chłopak jest załamany i z reszta ja tez. Aaa wiem ze stres powoduje brak miesiączki bo w tamtym miesiącu miesiączki prawie nie miałam tylko takie plamienie i od razu po tym sie kochałam z moim chłopakiem. tera już wiem żeby nie dopuścić do takiej sytuacji...