Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do was

epizod 1

Polecane posty

Gość mam pytanie do was

Słuchajcie, mam taką sytuację: poznałam wczoraj faceta, siedzieliśmy ze znajomymi, dałam mu swój numer, bo podjęliśmy śmiejąc się taką szybką decyzję, że skoro on jest sam i ja sam a mamy właśnie urlop to gdzieś się razem wybierzemy dalej:) niestety byłam wczesniej umówiona z kumpelami, myślałam, że ten wyjazd nie dojdzie do skutku no ale wszystko już załatwione, więc nie chciałam ich wystawić..... z tym facetem pisałam praktycznie zaraz po powrocie do domu, milutko o jakiś tam głupstwach, wtedy też dostałam telefon od znajomych i wyjaśniłam mu całą sytuację i napisałam, że mimo to mam nadzieję, że ta znajomość nie skończy się na tym niedoszłym wyjeździe..... facet odpisał, że szkoda, bo po raz pierwszy podjął taką decyzję na spontan i czekiwał na skutki ale trudno, że życzy mi fajnych wakacji i jeżeli będę miała ochotę spędzić z nim czas, to czeka na znak..... i w sumie nie wiem, trochę mi teraz głupio, nie wiem, czy nie przegięłam z tym, że "mam nadzieję......." nie było to zbyt nachalne? bo w sumie nie wiem, czy odpisał tak, żeby tylko..... w sumie miło nam się pisało, pisaliśmy o tym co lubimy robić itp. ogólnie. Teraz wyjeżdzam, będę za tydzień i tak sobie myślę, że jak w ciągu tego tygodnia nie napisze żadnego es, to chyba pozamiatane. Bo mi już jakoś głupio się odezwać...

Gość mam pytanie do was
w drodze powrotnej do domu wyleciała mi z waginy zdechnięta ryba :(

Gość mam pytanie do was
kochane podszywy:) prośba, wypowiedzcie się w temacie

Gość mam pytanie do was
78 procent internautów, którzy wzięli udział w badaniu przeprowadzanym przez ARC Rynek i Opinia deklaruje, że codziennie lub prawie codziennie ogląda telewizję. 15 procent z nich robi to raz lub kilka razy w tygodniu. Jedynie 2 procent całkowicie stroni od srebrnego ekranu. Najczęściej oglądanym serialem wśród respondentów jest "Dr House". To jedna z trzech zagranicznych produkcji, które znalazły się w pierwszej dziesiątce. Ogląda go 48 procent badanych. Na kolejnych miejscach znalazły się seriale: "M jak miłość" (32 procent) oraz "CSI: Kryminalne zagadki" (29 procent). Czwarte i piąte pozycje w rankingu popularności należą do: "Na Wspólnej" (27 procent) i "Brzyduli" (21 procent). Badanie było realizowane metodą ankiet internetowych CAWI (Computer Assisted Web Interviews) od maja do lipca 2010 roku. Łącznie wzięło w nim udział 3272 internautów, w wieku 16-60 lat, pochodzących z gospodarstw domowych o minimalnym dochodzie 1000 zł netto na członka rodziny.

Gość jak ci sie on podoba
i masz chec zeby sie blizej poznac to napomknij cos jeszcze o tych wspolnych wakacjach, nic nie tracisz;-)

ale już dzisiaj wyjeżdżam z kumpelami:( kurczę wolałabym z nim jechać, bo jest naprawdę fajny gostek, znajomi znali go wcześniej, więc obaw nie mam, sympatyczny facet:) nawet napisał mi w esie wszytskie swoje dane, adres, pesel, datę urodzenia, żebym się nie bała:P po prostu nie chce teraz kumpel wystawić, chciałam go nawet zabrać ze sobą ale okazało się, że to taki babski wyjazd.... chciałabym się z nim na pewno spotkać po przyjeździe..... niestety więcej urlopu już nie mam, więc nie pojadę już na razie z nim, co najwyżej jakiś weekend wchodzi w grę...

o widzisz to umow sie na weekend po przyjezdzie, jak taki fajny chlopak to szkoda nie skorzystac;-)

no ale jak np. w ciągu tego tygodnia nie napisze nic, co słychać czy coś podobnego to też się odezwać? nie chcę się narzucać, nie wiem, jak to będzie odebrane

hmm lepiej byloby gdyby sie odezwal, poczekasz i zobaczysz, napewno sie odezwie z pytaniem jak ci minal wyjazd czy cos takiego...