Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona_yyy

dlaczego on to trzyma?

Polecane posty

Gość zdziwiona_yyy

ostatnio robiłam porządki w filmach i chyba zrządzeniem losu wypadło mi z ręki pare płyt. jedną z nich były "zdjęcia" pomyślałam że to nasze wspólne zdjęcia z wakacji itp które mąż przegrał na płytę.. jakież było moje zdziwienie gdy ujrzałam tam zdjęcia.. ale jego byłej żony i ich dziecka... dziecko zrozumiem ale tę lafiryndę mógłby usunąć..:/ czy coś jest nie tak?

Gość niebieskooooka dziewczyna
naprawde masz powazny powod do zmartwienia:)

Gość zdziwiona_yyy
chodzi o to, że razem mielismy jakies tam wczesniejsze życie.. i mielismy do tego nie wracać... po co on trzyma te zdjęcia? wspomina sobie czy co?

Gość niebieskoooka dziewczyna
trzyma je bo nie wyrzucil, chce miec jakas pamiatke moze, nic sie nie dzieje zapewniam Cie i mysle ze On nawet tego nie oglada

Gość meluuuaa
spokojnie.. ja bym sie nie przejmowała... mój facet były tez trzymał zdjęcia swoich byłych.. to nic takiego ps ja tez mam zdjecia moich byłych i mam to na pamiatke.. niegdy bym nie wyrzuciła nawet gdyby obecny facet mi kazal

Gość ja tez trzymam
zdjecia na plytach z bylymi, z wakacji, wypadow weekendowych itd w ogole ich nie ogladam i nawet mnie nie ciagnie... gdzies leza... nie wyrzuce ich - bo to tez kawalek mojego zycia, a ze z osobami co do ktorych sie pomylilam.... bywa.... nie rob tragedii tam gdzie jej nie ma

Gość zdziwiona_yyy
ale nie jesteście o to zazdrosne? skąd wiecie czy faceci, tak jak kobiety nie przypominają sobie tych lepszych chwil z byłymi?

Gość zdziwiona_yyy
ja tam bym nie chciała być np porównywana do byłej.. NP; o ty masz większe piersi, o ty masz brzydszy tyłek, o ty to o ty tamto... pewnie i tak by tego nie powiedział ale kto wie co siedzi w umysłach tej brzydszej płci :)

Gość jestem kobieta mam stos plyt
ze zdjeciami i odkad rozstalam sie z ex w ogole do nich nie wracam... zawsze ktos bedzie gorszy i lepszy od Ciebie. masz bardzo niskie poczucie wartosci - to Cie wykonczy ... :o

Gość jestem kobieta mam stos plyt
zdziwiona, na tej zasadzie on moze cie porownywac non stop z kazda, ktora przeszla przez pasy, kiedy on stal na czerwonym... z kazda w tv, gazecie itd. opanuj sie Lalka:)

Gość zdziwiona_yyy
bo mam niskie poczucie własnej wartości :9 to efekt bycia 4 lata z mężczyzną który zawsze mówił: jesteś beznadziejna nic nie osiągniesz w życiu nie znajdziesz dobrej pracy kto cię będzie chciał z dzieckiem.. jesteś gorszym gatunkiem, odpadem uwolniłam się od niego i jestem teraz żoną kochanego faceta ale w psychice ciągle siedzą te słowa :(