Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZUZALALKANIEDUZA98765

MOJ FACET W SWOIM PORTWELU MA.... - DLACZEGO?

Polecane posty

MOJ FACET Z KTORYM JESTEM JUZ DOSC DLUGO I ZAMIEZAMY SIE ZARECZYC W PORTWELU SWOIM NOSI ZDJECIE ZE SWOJĄ EX NARZECZONĄ I AKTOREM Z KTORYM ZROBILI SOBIE X-LAT TEMU ZDJECIE. NA POCZATKU ZWIAZKU MIAL JEJ ZDJECIA W PORTWELU ALE PRZY MNIE JE PODARL I WYZUCIL, ZOSTAWIL TYLKO TO JEDNO (O CZYM DOWIEDZIALAM SIE JAKIES 2 MIESIACE TEMU MAJAC JEGO PORTWEL POD REKA) NIC ICH NIE LACZY, ONA MA DZIECKO Z INNYM, MIESZKA OD NIEJ 800KM I NIE MA JUZ Z NIA KONTAKTU. JA MAM ZDJECIA SWOICH EX (NIE NARZECZONYCH!) W ALBUMACH ALE TO TYLE, NIE W PORTWELU! CO TO OZNACZA? ZE MA DO NIEJ SENTYMENT?

Gość może chwali się znajomym
że widział jakiegos tam aktora.

Gość a co to jest ten portwel
?

ZWYCZAJNA LITEROWKA, LUDZIE DLACZEGO JESTESCIE TACY MALOSTKOWI NA KAFE? OCZYWISCIE PORFEL- SORRY :o

Gość fgrty5
wylacz caps locka

Gość jestem kobieta mam stos plyt
to jest dbałość o język, a nie małostkowość :o potem przyjdziesz do urzędu, przyjdzie Ci coś napisać, a tu pustka w głowie- przez jakie U to się pisało :o

ok zrozumialam :o ale nie Ty jesteś od uczenia mnie, wiesz ?:) ale dzieki za zwrócenie uwagi

najprostszym rozw bedzie jak go zapytasz!!!!!!!!!!!:) musi miec do niej jakis sentymen albo zapomnial o tym i tyle

tylko nie rozumiem jednego, jak Ty tu nerwowo wytrzymujesz na tym forum, skoro tyle tu literowek- niestety korekcji nie ma a pewnie mile byla by przez Ciebie widziana oj masz co robic, pouczac kazdego w kazdej pomyłce- duzo roboty masz heh

Judka nie moge tego zrobic bo grzebalam mu w portfelu za jego plecami:(

jestem na tym forum pierwszy raz i właśnie chyba mija nie dalej jak 15 minuta mojego pobytu tutaj :D ale dziękuję Ci za troskę o moje nerwy :D bądź grzeczna :D

:)

widać Twój facet nosi w portfelu zdjęcia tych ludzi, których już przy nim nie ma, a kiedyś byli dla niego bardzo ważni. rozumiem, że Twojego zdjęcia nie nosi?

to powiedz ze bralas drobne nie wiem wymysl cos....albo zostaw i nie bedziesz wiedziec wiesz cos musi byc nietak....i nie ma wytlumaczenia facet to facet zawsze bedzie taki... moze super sex i inne rzeczy nie wystarczaja....:) a tak na powaznie nie czepiajac sie ze nie umies zusznaowac tego ze psize jaki jets moj facet na innym topkiju to dziewczyno ja bym sie wkurzyla i to mocno i lepiej to wyjasnij bo moze ci byc ptem przykro ps nie mozesz grzebac w jego portfelu ot tak po prostu???powiedz mu ze kase bralas i zobaczylas czy mzoe ci powiedziec po co mu to zdjecie albo najpierw poszukaj czy ma z ni kontakt facebook nk gg poczta itd

Judka- ok wporzadku tamten topik zostawmy daleko. mam w sumie to gdzies... ja mam problem z soba ze szukam problemow gdzie ich nie ma pewnie... mojego zdjecia nie nosi bo nie mam małego ładnego zeby mu dac :) on nie ma Judka z nia zadnego kontaktu, zmienil nawet nr tel zeby do niego nie wydzwaniala, nie ma jej gg ani maila.ma 30 lat i raczej nie bawi sie w takie rzeczy :)

Gość Pupciaan
Portfel nie portwel. Ciemnota