Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura_89

Biało - przezroczysty śluz.

Polecane posty

Gość laura_89

Witam, wiem że takich tematów jest dużo ale nie znalazłam w nich odpowiedzi... od 3 tygodni leczę się na grzybicę pochwy, w chwili obecnej jest już na moje oko wszystko ok. W trakcie leczenia dostałam okresu ( planowo tak jak miał być), przeważnie miesiączka u mnie trwa 5 dni, tym razem przedłużyła się o jakieś 4 i w trakcie tych 4 dni przez większość dnia było sucho - tzn nic nie było a w pewnym momencie potrafiła się polać "żywa" krew, albo takie brązowe resztki...Jestem już kilka dni po okresie, a boli mnie brzuch tak jakbym miała dostać następnej, dodam że mam właśnie jak w temacie biało-przezroczysty lekko ciągnący się śluz...wczoraj przez cały dzień było mi niedobrze ( ale to również mogło być spowodowane 2 dniami koncertów i chodzeniem spać o 4 nad ranem). Czy to mogą być objawy ciąży? Bardzo się boję, bo zażywałam sporo leków, których w pierwszym trymestrze nie wolno brać... przy każdym stosunku się zabezpieczaliśmy, ale wiem że to nigdy nie daje 100% pewności... Jutro, albo i jeszcze dzisiaj ( jeśli nie wytrzymam z nerwów) zrobię test. Jeśli ostatni stosunek( w prawdzie z zabezpieczeniem)miał miejsce 3 tygodnie temu, to wynik testu (teoretycznie) powinien być pewny? Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Gość ging
Według mnie to jeszcze jest za wczesnie na stwierdzenie czy jestes wciazy ale zrob sobie ten test najlepiej dwa jeden teraz drugi w nastepnym tyg. co spowodowało to ze twoja miesiaczka byla dłuższa to nie wiem to nie mam pojecia.

Gość laura_89
podbijam

Dostałaś miesiączki i trwała 9 dni z tego co zrozumiałam? Wiesz ja miesiączkuję już od bardzo wielu lat i z doświadczenia wiem, że miesiączka co jakiś czas może odbiegać od tej zwyczajowej normy i właśnie takie dziwne rzeczy się dzieją. A tym bardziej nie dziwiłabym się, skoro zdarza się to po kuracji lekami dopochwowymi. Ciążę spokojnie bym wykluczyła. A skoro test ma Cię uspokoić, to zrób go, nic nie zaszkodzi i wynik już po miesiączce będzie pewny.

Gość laura_89
zrobiony - i negatywny :) trochę mnie to uspokoiło, ale dla pewności za jakiś tydzień zrobię następny :)