Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ździra

Ja 17, On 38...

Polecane posty

Gość ździra

On jest znajomym mojego ojca, kiedyś mnie gdzieś podwoził,przez przypadek zostawiłam telefon u niego w aucie więc podjechał pod moją szkołę i mi go oddał, ale przedtem spisał sobie mój nr tel kom i później zadzwonił... Że chce się spotkać ze mną. Nie wiem po co poszłam na to spotkanie. Na prawdę nie wiem. Było ich kilka, na nastym już spotkaniu poszliśmy do łóżka.. Było cudownie... On ma żonę, z którą jest w separacji. Mówi mi, że nigdy w życiu nie spotkał kogoś takiego jak ja, choć ma już 38 lat. A ja 17... I jestem szaleńczo zakochana w nim.. Ale czy to ma sens? Być z człowiekiem o 21l starszym? Moi rodzice zawału dostaną:(

Gość sylvia252
Nie paowałabym się w to. Zastanawiałaś się a może iwesz dlaczego ze swoją żoną jest w separacji? zmarnujesz sobie zycie ktore dopiero sie zaczyna. On jest powiedzmy szczerze stary, nie pojdzie z Toba na zadna impreze ani nic, zobaczysz jak Ci tego bedzie brakowalo..

dziewczyno pomyśl ty będziesz 40-stką a on już 60 letnim dziadkiem kiedy ty będziesz miała największą ochotę na seks on już będzie ledwo co mógł. ty nie jesteś w nim zakochana tylko zauroczona a on jest z tobą tylko dla tego że masz młode seksowne ciało poza tym rzucił żonę wiece prędzej czy później żuci ciebie i wymieni na młodszy "model"

Gość sylvia252
Wiesz tylko tyle co on Ci mówi... Uwierz mi że bedziesz tego żałowac.. Moja kuzynka związała się w wieku 15l z 32latkiem w separacji. teraz ma 20 lat i masę problemów przez niego, na poczatku była bajka zapewnienia że jest najlepsza itp.. Gdy ja wykorzystał, znudził się to znalazł znowu inną laskę. A ją okłamywał..

HYAHAHA, ale wy jesteście głupie :D:D Przecież wiadomo ,że spotyka się z tobą tylko dla seksu. Podejrzewam ,że nie jesteś jego jedyną szmatą.

On ci tylko tak gada, żeby cię zerżnąć:o Pomyśl, jesteś smarkata - jakim ty dla niego jesteś partnerem:o O czym on z tobą może rozmawiać? Jesteś młodą, świeżą dupą, a on miał akurat na taką ochotę. I tyle!

Przykro mi, ale nie masz racji:) Sama się przekonasz. aha - i powodzenia u rodziców, kiedy go do domu przyprowadzisz jako swojego "chłopaka":D

Gość monika942
ździra Jak ma na imię?

gdyby kochał toby był z żoną bo ona raczej nie wyszła by za niego gdyby jej nie kochał... jak się tobą znudzi to poszuka innej

Gość ciotka zocha
ale ty jesteś głupia! niejeden małolat potrafi nawciskać bajerów żeby się tylko przespać z laską a stary facet nie potrafi? starzy są najgorsi, obiecują złote góry małolatom, wiedzą, że uwierzą i zrobią wszystko. nie wiem po co piszesz na tym forum, pytasz czy to ma sens, a sama go teraz bronisz, więc wszystko jest jasne - chcesz z nim być, ze starym bajerantem. najpierw wielka miłość, zapewne pokłócisz się z rodzicami o niego, a potem jak cię zostawi to nie będziesz miała nikogo. powodzenia

Gość MALIBU***
kochana!gdyby nie mowił tobie , że cie kocha to sypiałabyś z nim??wątpię!mowi to co chcesz usłyszec.to dorosly męzczyzna, ktory wie czego chce i wie jak to zdobyć..jesteś idealną zabawką w jego rekach.lepiej to skonczyć zanim na dobre sie zacznie. a ty sie nie dołuj, nie przezywaj zbyt długo..potraktuj to jak przygode..dokładnie tak jak robi to on.

Gość anabana
chciałam znać tylko wasze zdanie. a co poradzę, że jestem zakochana?;/

Gość anabana
tylko, że w gre weszły uczucia i nie wiem czy dam rade ot tak sobie to odpuscic...

Gość ciotka zocha
dasz radę. im wcześniej tym lepiej.

Gość oskubana18
ja piernicze, zazdroszcze Ci. Sama marze o starszym facecie, mam18 lat i potrzebuje dojrzalego mezczyzny, bo rowiesnicy mnie nie pociagaja.

Gość welonka www
kochana ja byłam w takim związku właśnie 21lat było różnicy, ale na szczęście to się już dawno skończyło, ta nie ma sensu, on zmarnował mi 3lata pięknej młodości, zniszczył mi doszczętnie psychikę, zrujnowały się moje relacje z rodzicami, bardzo tego teraz żałuję.ale na szczęście się opamiętałam, mam teraz kochaną córkę i męża, w swoim wieku.a mówię że mam 22lata.

Gość po co się męczysz
Krzysztof, 38 lat.... Wszystko się zgadza; był moim mężem :( Zostawił mnie dla 17-latki choć byłam w ciąży z drugim dzieckiem. Tej małoletniej szmacie też opowiadał, że jest ze mną w separacji. W jakiej mieszka miejscowości?

Gość Kocham jednego z Abby
no ale chociaż dużego ma? dobrze rucha?

Gość i need you bejbe
rozdziewiczył Cie?

Gość i need you bejbe
Nawet nie wiesz jak bym chciała być na Twoim miejscu :D

Gość i need you bejbe
A jak on wygląda? Przystojny?

Jesteś taka głupia czy tylko udajesz? Myślisz, że rodzinę dla głupiej gowniary zostawi?:D:D Jestem w Twoim wieku, takiego dziada to bym nawet w policzek nie pocałowała, fujjj :O

Gość i need you bejbe
oooo jejku zazdroszcze normalnie, duzo bym dala za romans z takim :) masz szczescie dziewczyno!

Mam wrażenie, że jemu chodziło tylko o seks z atrakcyjną nastolatką... Facet nie nadaje się na partnera, daj spokój... Ma prawie 40 lat, macie całkiem inne zainteresowania, doświadczenie życiowe, priorytety... To nie wypali.

pobawi sie toba i cie rzuci :/ normalka.. myslisz po co takim starym mlode dziewczyny? tak jak levviatan powiedział, masz seksowne młode ciało i na niego to działa.. który starszy nie skusiłby sie na młoda cipke..? Nie zycze Ci xle, ale musisz byc realistka, nawet rowiesnicy umia slodzic, zeby tylko był seks, a potem rzucaja jak jakas zabawke w kat ;/ i leca do innej... przykro mi ale takie jest zycie..

Gość miód_z_ucha
zwyczjnie cię wykorzystuje.musi minąć pare ładnych lat bys to zrozumiała.powinien ci wręcz placic za to ze chcesz się z nim jebać ,to podchodzi pod pedofilie.