Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ździra

Ja 17, On 38...

Polecane posty

Gość wkur....
a moze to jest wyjatek i naprawde ja kocha??? Nie wszyscy musza byc tacy sami

Czyli ciśnie Ci bajer. To się nazywa kryzys wieku średniego (swoją drogą trochę wcześnie). Facet chce sprawdzić czy potrafi jeszcze rwać małolaty. Módl się żebyś z nim nie wpadła,powodzenia...

Gość MALIBU***
..to może niech nie chodzi z nim do łózka,,zobaczymy ile wtedy z nią pobedzie!:) jak wielka ta miłosc jest?:)

Gość tzatzy
sex z tyle starszym mezczyzna musi byc czyms extra wierze :)

Gość tzatzy
zaczernij nicka. bo juz sama nie wiem co Ty piszesz a co podszyw

Gość MALIBU***
skoro nie jest najważniejszy znaczy ze bez niego wytrzymacie.jeśli chodzi o te wyrafinowane pozycje to zdaje sie,ze do niedawna sama niewiele na ten temat wiedziałas...:)w rękach tego faceta jestes zabawka to spełniania jego fantazji.może on sam do tej pory nie testował tych"wygibasów"ale teraz ma okazje zeby poszaleć.

jezeli dwoch ludzi kocha sie naprawde a nie chodzi tylko dla faceta o seks z nastolatka to mysle ze jest szanse nie wiem dokladnie jakie macie relacje ale musisz sie dobrze zorientowac jaka jest sytuacja z jego zona i czy on cie kocha naprawde bo pozniej mozesz byc dosc mocno rozczarowana gdy zostaniesz na lodzie ale jezeli okazuje ci uczucia ktore wierzysz ze sa szczere z jego strony to mysle ze wart sprobowac bo wiek nie ma nic do rzeczy a ludzie nie przejmuj sie nimi nikt twojego zycia nie przezyje jak ty sama a skoro sie kochacie naprawde przetwacie to razem.pozdrawiam i powodzenia