Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malyproblem22222

potrzebuje rady. tabletki

Polecane posty

Gość malyproblem22222

hej dziewczyny, zaczelam brac swoj pierwszy blister yasmin w 3 dniu cyklu i dopiero w 16 dniu brania tabletek kochalam sie z moim chlopakiem z wytryskiem w srodku. czy cos zlego moze sie stac?

Gość laura_89
z tego co mi mówiono na temat tabletek, to dopiero przy drugim miesiącu można się kochać bez zabezpieczenia, aby być pewnym że nie dojdzie do zapłodnienia ale mogę się mylić

Gość ktostamcostamcomyslizemysli
niemoze sienic stac. jesli zaczyna sieblisterw 2 do 5 dnia cyklu to niebezpieczenstwo istnieje tylko pzez pierwsze 7 dni.

Gość tabletki.....
bierze się od pierwszego dnia cyklu - poczekaj

Gość malyproblem22222
jeny to jak w koncu? :((

W ulotce wszystko powinno być napisane. Poza tym nie pytałaś ginekologa? Ja biorę yaz. Już po pierwszej tabletce, można kochać się bez zabezpieczenia. Czyli jak skończy się okres to jestem w pełni zabezpieczona.

Gość costamcostam
oo wielkie panie doktor sie znalazly.. JESTES zabezpieczona od 1 dnia 1 opakowania jesli wezmiesz pierwsza tabletke w pierwszym dniu cyklu jesli wzielas tabletke drugiego dnia cyklurzez 7 dni uzywa rezerwatyw a po przyjeciu 7 tabletki jestes chroniona w 100%. przeczytaj ulotkę.

jesteś zabezpieczona od razu jeśli wziełaś pierwszą tabletkę pierwszego dnia krwawienia. Jeśli tabletkę weźmie się między 2-5 dniem cyklu to trzeba się dodatkowo zabezpieczać przez kolejne 7 dni.