Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auto dla kobiety

Nowe auto czy używane???

Polecane posty

Gość auto dla kobiety

Mam 50k zł i duży dylemat. Zawsze mi się marzyło jakieś sportowe coupe, z mocnym silnikiem. Za tą kwotę kupiła bym już coś używanego. Ale własnie nie wiem, czy spełnić marzenia, czy zachować rozsądek i kupić jakieś zwyczajne małe auto, ale nowe. Co byście zrobili?

Gość manisiaaa90
ale to zależy od używanego auta. ja np miałam 40 tyś i też mi radzili kupić nowe. ale zdecydowałam się na używane, oczywiście nie z Polski. czujnik lakieru też był, numer vin, wszystko zostało sprawdzone, a teraz jestem bardzo zadowolona z mojego auta :) i tez mam sportowe coupe :)

Gość auto dla kobiety
a jakie masz auto jeśli można wiedzieć? bo ja się jeszcze nie zdecydowałam jaki ewentualnie model wybrać

jeśli to twoje pierwsze to kup coś używanego i tańszego aby nabrać doświadczenia bo będzie mniejszy żal i koszty jak uszkodzisz ;) za 50 tysięcy to nie kupisz czegoś dobrego, sportowego i nowego i trzeba też zauważyć że takie samochody maja bardzo mocne silniki przez co też dużo palą

Gość auto dla kobiety
Levviatan to nie będzie moje pierwsze auto "za 50 tysięcy to nie kupisz czegoś dobrego, sportowego i nowego i trzeba też zauważyć że takie samochody maja bardzo mocne silniki przez co też dużo palą " no chyba napisałam że jak sportowe to używane, a za 50k to można już dobre auto znaleźć sportowe, no i chyba nie jestem debilką i wiem że jak mocny silnik to będzie dużo palił

Gość auto dla kobiety
tylko mam właśnie dylemat czy iść za głosem serca i spełnić marzenia, czy iść za głosem rozsądku i kupić auto do którego będę mogła zapakować dwa wózki zakupów z biedronki i gromadkę dzieci, jak się pojawią kiedyś tam

Gość auto dla kobiety
ewentualnie rozwiązanie kompromisowe :( i nabyć kompakta z mocnym silnikiem

Gość auto dla kobiety
kurcze, marzy mi się jakaś honda integra, audi tt albo nissan 200sx, za te pieniądze bym już spokojnie kupiła, ale kurde no nie wiem no

Gość Motowomen
Trudno wybrać auto, które sprawdzi się w każdym warunkach, dlatego tak wazne jest zakupienie auta, które będzie odpowiadało naszym oczekiwaniom. Ja osobiscie kupiłbym nowe auto, bo uważam, że kupienie starego jest zbyt ryzykowne.

Gość Romek3443
za 50 k to tylko nowe :)

Gość Romek3443
Auta używane to tylko 30-35 tys opłaca sie kupywać Uzywane to stan niepewny . Moze byc mocno zajechane przez poprzedniego wlasciciela . Jesli masz wiecej niz 40 tys na samochod to tylko nowy warto kupić .

Jeśli masz zaufanego człowieka który Ci je sprawdzi - nie bój się. Sam kupuję używane (już miałem z 5) i nie jest strasznie. Trzeba tylko być uważnym i mieć fachowca (najlepiej znajomy-mechanik).