Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akcent

Jak podtrzymać kontakt?

Polecane posty

Gość akcent

Witam Poznałem niedawno pewną dziewczynę na nk. Piszemy do siebie maile, smsujemy, jest fajnie. Chciałem się z nią już spotkać, ona bardzo chętnie ale za 2 tyg ma egzamin na studiach, więc teraz nie. I tu moje pytanie, jak "podtrzymać" ten kontakt do czasu pierwszego spotkania? Przy poprzednim związku miałem podobną sytuację, do czasu spotkania zaczęśliśmy się już nudzić mailami, smsami, a przy spotkaniu nie mieliśmy już praktycznie o czym rozmawiać. Pomóżcie :)

Gość ale o so chozi??!!!
o jakim Ty poprzednim zwiazku mowisz chlopie? czy Ty wiesz co to zwiazek jest? skoro piszesz nudne maile, co coz mozna Ci poradzic? jedz do niej :D a relaks w kinie jako przerwa od nauki przyda jej sie. jesli sie miga, znaczy, ze juz Twoje maile ja znudzic mogly.

Gość akcent
Wiem, co to jest związek, bo byłem w takim. Nie piszę nudnych maili, bo fajnie nam się pisze, ale czuję, że jest coraz mniej tematów do napisania, zresztą nie chcę jej poznać całej przez maile tylko wolę na żywo. Proponowałem kino ale nauka jest ważniejsza. Oby nie było tak jak wtedy, inna wolała naukę ode mnie i się skończyło (ja skończyłem). I dobrze.

Gość morelex
ja moją miłość też poznałam w necie. 1,5 miesiąca wymienialiśmy maile, rozmawialiśmy przez telefon. tematów nigdy nam nie brakowało. obecnie jesteśmy już 3 lata razem ( po ślubie cywilnym) i w dalszym ciągu nie możemy się nagadać i nacieszyć sobą. Być może mało macie ze sobą wspólnego, że tak niesamowicie szybko wyczerpują wam się tematy do rozmów. Może nadajecie na innych falach? stąd te kłopoty. przecież tematów do rozmowy jest nieskończona ilość.