Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sojdzezz

allegro.. pomocy!

Polecane posty

Gość sojdzezz

ludzie! nie wiem czy mi pomozecie.. przedwczoraj zamowilem kilka rzeczy na allegro . i chciałbym zrezygnować.. czy da się? albo jak kurier przyjdzie i mozna powiedziec ze chce zreazygnowac lub cos??!

Gość marzena - marzenie
Raczej jest to niemożliwe. Chyba, że dogadasz się indywidualnie ze sprzedawcą. Ale zazwyczaj jest tak, że wchodzi w grę ewentualnie wymiana np. na inny rozmiar. Chociaż nie zawsze. A zapłaciłaś już za to? Ja kiedyś przez pomyłkę zamówiłam nie jedną, a 7 paletek cieni. A po co mi 7. Olałam sprawę. Nie zapłaciłam. Dostałam informacje od sprzedwcy, że wystąpił o zwrot prowizji od allegro. I tyle nie poniosłam żadnych konsekwencji. Ale myślę, że jakbym tak zrobiła jeszcze raz to by się nie skończyło aż tak miło.

Gość marzena - marzenie
Przepraszam, ze pisałam jak do dziewczyny. Często na aukcjach jest napisane, że jeśli do 7 dni nie dostaną kasy na konto to wystawiają negatywa. Może tylko na tym się skończy? na negatywie. Ale na allero zawsze trzeba przemyśleć swoje zakupy, bo sprzedawcy chcą sprzedać. I jak kliknąłeś kup to ich nie obchodzi to już chcą zarobić. Czasem są ugodowi.. ale to trzeba mieć szczęście.