Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananna

awantury u sąsiadów

Polecane posty

Gość nanananna

witam czy do mopsu można zgłosić anonimowo awantury u sąsiadów gdzie jest małe dziecko świadkiem tego ?a do tego rodzice palą marihuane przy dziecku ???

Gość wddqwedewdwd
można

Gość mozna mozna
tylko potem sie nie zdziw...

Gość ciezarowkaa25
jak najbardziej !!! przez takich co olewają takie rzeczy potem się dzieje co dzieje z dziećmi... zgłoś i się nie przejmuj

A skąd wiesz że palą marihuanę przy dziecku? Wyzywają się przy nim, na dziecko ktoś krzyczy, ktoś je bije? Jak nie to sobie odpuść, bo w takim razie nie dzieje mu się większa krzywda niż będzie się działa w domu dziecka.

Gość nanananna
palą bo widziałam jak byłam im zwrócić uwagę .po za tym duża fajka stała w pokoju może jestem stara ale zapach ten poznałam bo jest dość specyficzny

Gość mozna mozna
historynka dobrze prawi:)wszyscy chca zbawiac swiat,ale nikt sie nie zastanowi nad tym jaka przyszlosc czeka takie dziecko w domu dziecka...

Gość mozna mozna
jaka fajka?moze palili tyton...

Gość nanananna
Historynka a dlaczego myślisz że dziecko do domu dziecka zabiorą??myślałam że taka pani z mopsu im odpowiednio nagada i będzie spokój

Gość nanananna
nie to nie był tytoń bo to była fajka domowej produkcji i ten specyficzny zapach

Gość nanananna
jak moja znajoma piła parę lat temu to sąsiedzi zgłosili to do mopsu pani przyszła i ustawiła ją do pinu powiedziała że jak się nie ogarnie to jej kuratora przydzielą

Gość łąka.na.dubasie
Oczywiscie, ze zareaguj. nikt im od razu dziecka nie zabierze, a jak im raz i drugi zmyje głowę, to sie moze opamietają

Gość nanananna
bo już się wystraszyłam nie chcę żeby im dziecko odbierali to są młodzi ludzie mają z 22 lata tylko chce żeby ktoś kompetentny im to wyklarował że tak się nie robi

Gość nanananna
czy ktoś się jeszcze wypowie każda informacja jest dla mnie cenna

Gość nanananna
podnoszą

Gość ghdy
Przede wszystkim nie zgłosisz anonimowo - jak zadzwonisz to poproszą cię o twoje dane. Jak im nie podasz to sprawę oleją.

Gość nanananna
ale ja się boje podać danych bo to szemrane towarzystwo .to jak to w końcu jest????????

Gość ghdy
No ale przeciez nikt twoich danych ujawniac nie będzie :O To tak samo jak dzwonisz na pogotowie i też podajesz swoje nazwisko - takie zabezpieczenie że to nie żart osoby dzwoniacej :O

Gość nanananna
najlepiej jutro tam zadzwonie i się dowiem :)

Gość hrthtrh
szukasz dziury w całym , lepiej w ogóle nie dzwoń bo broń boże się narazisz na jakieś nieprzyjamności i po co ci to? może keidyś wystąpisz w jakimś reportażu i opowiesz jak to nic nie widziałas i nic nie słyszałaś a dziecko w szpitalu albo już w trumnie. żenujące.

Gość i tak beda wiedziec ze to ty
przylazisz do nich, zyc im nie dajesz wiec chyba nie sadzisz ze beda sie zastanawiac kto tu jest donosicielem?

Gość nanananna
nie tylko ja interweniowałam ale masa sąsiadów z tego względu że u nich domofon nie działa i ich szemrane towarzystwo po nocy wydzwania by ktoś im otworzył i przy okazji sąsiedzi też zwracają uwagę na te ciągle awantury .

Gość ndfhry
i zamiast cokolwiek zrobić to całe wasze głupkowate towarzystwo woli nic nie robić

Gość nanananna
tam sami starsi ludzie mieszkają i się boją dlatego ja chce to zgłosić też się boje dlatego mi zależy na anonimowości

Gość ndfhry
to nic nie rób, sama nie wiesz czego chcesz pewnie w ogóle to cała historia zmyslona i rodzice sa ok a tylko ty im czegoś zazdrościsz i boisz się że się dowiedzą że mają taka mende za sasiadkę

Gość nanananna
tak zazdroszczę im tej patolog jaką mają w domu i tego że jarają :)

kiedyś wynajmowałam mieszkanie i piętro niżej była melina. Dziadki, którzy mieszkali na moim piętrze zadzwonili w czasie jednej z libacji na policję. Przyjechali, ale powiedzieli, kto ich zawiadomił :( dziadki mieli później wiele nieprzyjemności. W naszym kraju takie cuda się dzieją

Gość vbcvxcv
Gdy jesteś świadkiem przemocy Jeśli podejrzewasz, że u sąsiadów dochodzi do przestępstwa: nie bądź obojętna - art. 304 1 k.p.k. mówi bowiem, że każdy, kto dowie się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu, ma społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub policję; możesz przy zgłoszeniu zastrzec swoje dane do wiadomości wyłącznie prokuratora i sądu (zgodnie z art. 191 3 k.p.k.).

Gość nanananna
Minia85 ja też się właśnie tego boje ,na jakiej stronie wyczytałam że można zgłosić anonimowo ,jutro zadzwonię to się dowiem

Gość senkobako
gdyby to byla marycha(to co pala twoi sasiedzi)to by sie klocili he he po marysce to raczej by sie GLLOOSNO smieli-to wszystko