Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasieka

Niechciana ciąża

Polecane posty

Gość pasieka

Twen temat się tu juz przewijał zresztą jak na kilku forach ale nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi... zatem czy ktoś zna w Poznaniu lekarza któy pomógby nam .. i wybaczcie ale mam dość oceniania i komentowania tego że to zły czyn itd więc jeśli ktoś może mi pomóc to błagam niech napisze... może jakaś poznanianka jest po takich przejściach .... i moze pomoc

Gość nie podaje się adresów
lekarzy na publicznych forach - wiesz, że jeśli to zrobimy to lekarz nie pomoże już zadnej kobiecie, może nawet Ty nie zdążysz. Wybierz się do jakiegoś prywatnego i odważ się zapytać. Tak będzie chyba "najtaniej".

Gość a dlaczego akurat Poznań
? wsiadaj w pociąg i przybywaj do stolicy :)

Skarbie, jeżeli chcesz dokonać aborcji "na życzenie", to w Polsce legalnie tego nie zrobisz. Jedź na Ukrainę - aborcja jest tam legalna do 12 tygodnia ciąży.

Gość pasieka
ja nie prosze o podanie adresu z nr telefonu przecież sa inne dysketniejsze sposoby przekazywania tak poufnych infromacji niż forum.... Już przestaję racjonalnie myśleć... to musi byc poznań!!!!!

na Słowacji też, nawet ktoś tu podawał ostatnio stronę koszt był ok 1500-2000zł czyli wychodzi tak jak u lekarza w PL.

Gość a dlaczego akurat Poznań
:O od czego masz internet? 😭

Gość polaczek vol.2
Nic prostszego kochana, słuchaj bo nie bede dwa razy powtarzał: Chlopak który cie zapylił niech cie teraz po*nap*ierd*ala po brzuchu, a za kilka dni jak pójdziesz kupe czy siku to bedzie po problemie, a przy odrobinie szczescia spływajacy po sciance klopa bekart pomacha mamusi na pozegnianie przy akompaniamecie szumu morza :D

A czemu tak musi być ten Poznań? do Warszawki i godzinę po zabiegu możesz wracać do domu, oczywiście z kimś dla własnego bezpieczeństwa.

Gość pasieka
Długo by pisać.... ale nie mogę sobie pozowlić na wyjazd.. od 2 dni siedzę godzinami i wiem już chyba wiele na ten temat gdzie co i jak i tylko u nas w Polsce muszę się ukrywać i szukac podziemnych instytucji nie mając prawa decydować o swoim życiu ... to jakiś chory zacofany kraj... Słowacja Ukraina Czechy biją nas na głowę.....

a ja to czytam, śmieję i myślę, że dobrze Ci tak! chciało się uprawiać to zechce Ci się bawić..widzisz? wilk syty i owca cała :)

Gość pasieka
polaczek vol2 daruj sobie naorawdę bo w normalnych okolicznościach powiedziałabym Ci kilka słów ale tym razem przemilczę nie będę się zniżać do Twojego poziomu...

" 17:25 [zgłoś do usunięcia]best_one a ja to czytam, śmieję i myślę, że dobrze Ci tak! chciało się uprawiać to zechce Ci się bawić..widzisz? wilk syty i owca cała " best_one: ale co uprawiac, bo chyba nie koper? ech ograniczenie i zawisc. autorko,zapytaj ginekologa bezposrednio, tylko upewnij sie ze niejest skrajnym katolem... pozdrawiam.

Gość kjbghfyiollkmhg
poziom to ty reprezentujesz, chcac zabic wlasne dziecko. Ja rowniez wpadlam, urodzilam. teraz mam cudnego synka, meza i chcemy druga dzidzie! jak sie sypia z facetem, trzeba brac pod uwage ewentualna ciaze!!!

Gość klarneciarz
tak to jest jak się myśli dupą zamiast łbem w którym ma się tylko gówwna

autorko ten topik twój woła o pomste do nieba niektore kobiety by wszystko zrobiły by miec dziecko a z takich a nie innych przyczyn nie mogą jak mozna usuwać ciąże co te dzecko jest winne powinna cie spotkac jak większa kara jaka jest tylko mozliwa za to trzeba bylo wczesniej myslec a nie teraz zalic sie na forum sex jest dla ludzi co mjaa jakies pojecie o tym a nie dla takich jak ty a potem tylko dzieci cierpią na tym i nic wecej masz ty dziewczyno wogóle sumienie raczej nie

pasieka poziomu to ty dziewczyno zadnego nie masz nic soba nie reprezentujesz tylko pokazujesz swoja glupote i bezmyslnosc i nic wiecej ale mi ciebie żalllllllllll

mercyful ashka a co oni kurwa robili, że teraz przyszła tu płakać o aborcje :o patrzyli na siebie? :o chyba jest na tyle dojrzałą osobą i wie, że od tak się nie biorą dzieci, co? :o i nie pisz mi tu o ograniczeniu i zawiści, ok? :o

jak sie dupcy na prawo i lewo to potem takie sa skutki jak trwoga to do Boga wiesz co to jest antykoncepcja?????????????no chyba nie

Gość cybex ma taki forelik
oni się kiedyś ogłaszali normalnie w prasie hasłami 'przywracanie miesiączki'...to bylo dawno temu ale może nadal ukazują sie tego typu ogłoszenia to taka zawoalowana forma;) dziwi mnie to ze jesteś tak uparta na Poznań w razie komplikacji możesz mieć kłopoty z tego co wiem a wiem od lekarza z dużego miasta tego typu zabiegi obecnie niechetnie sa przez nich robione z obawy o karierę a isć sie skrobać do konowała kiepski pomysł...dużo Polek jezdzi do Niemiec blsiko granicy, polski personel...

Gość pasieka
Naprawdę zawsze się znajdzie jakaś osoba która musi sobie pogadać i nawymyslać drugiej osobie... są tacy co żerują na nieszczęściu innych... ja nikogo nei oceniam więc niech nikt mnie nei ocenia to moje zycie moja sprawa moje zdrowie.... jako że mamy XXI w a internet to źródło najlepszej komunikacji i wiedzy postanowiłam napisać i zapytać bo wiem że neistety wiele kobiet ma ten sam problem.... nie liczyłam na brak odzewu ze strony prymitywnych i prostych ludzi którzy siedzą cały dzień w sieci i prowadzą "pojechanki" bo tylko to potrafią.

Gość no to macie właśnie przykład
że dupczenie się czy jak to kulturalnie po Waszemu nazwiecie wcale nie musi oznaczać kary bożej w postaci ciąży. Można sprawiedliwego choć nie zawsze rychliwego pana bucka wykołować i iść na zabieg - i takiego wała z kary doczesnej.

pasieka prostak to jest ty i o wlasnie swiadczy o tobie wiec nie badz bezczelna to tak na marginesie!

Gość Pastafarianka
spróbuj w niemczech, albo zapytaj prywaciaża. na pewno nie odmówi ci za rozsądną cenę.

aobrcja traktujesz to jakby to byla wizyta bo bułki do piekarni zastanow sie co ty robisz i piszesz to na tyle

Gość pasieka
chyba nic tu się nie dowiem a już mam dość czytaniatych tanich bzdur.... do Waszej wiadomości mam świadomość tego jak to się nazywa i że to podłe... i to ja będę z tym musiała żyć nie Wy!!!!!

Gość pasieka
słuchaj nikt Ci nie kazał wchodzić na to forum i zajmować stanowiska w tej kwestii.... wiec jak Co brak słów to zamilcz w końcu i zmień forum bo Twoja obecność jest tu nie na miejscu!!!

Gość pasieka
skad Ty mozesz wiedziec jak ja to traktuje co czuje i mysle .... zastanwo sie nim kogos ocenisz....

Gość nie podaje się adresów
Nic się nie dowiesz - chyba ostatnia debilka podałaby Ci adres lekarza, który jej pomógł. Nawet jeśli poda Ci na mejla, to skąd może wiedzieć, że nie nazywasz się Marek Jurek i nie szykujesz właśnie jakiegoś zamachu na lekarzy? Jak już znajdziesz tego lekarza, to również radzę Ci zdradzać jego nazwisko tylko zaufanym osobom. Albo spytaj w gabinecie (za to w mordę nie dają) albo na serio rozważ wyjazd za granicę lub skorzystaj z usług WOW. Tu Ci nie pomożemy, bo to niebezpieczne.