Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasieka

Niechciana ciąża

Polecane posty

pasieka powiem ci tyle zal mi cie wiesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zegnama co do komentowanie to bede sobie komentowac to co chce , mysle i gdzie chce i tobie tez nic do tego ! takie ma zdanie isie wypowiadam a to raczje nie jest zavronione tobie tez tu nikt nie kazał wchodzic na forum i pisac takich bzdur wiec sobie daruj pusta dziewczynko nie bede z toba polemizowac bo niema o czym

best and the rest: jej wybor i wyzuty badz brak sumienie, nie prosi o ocene i rozliczanie z bledow, poglady na temat czy i ew. co zabija sie podczas przerwania ciazy nie sa sednem sptawy i zapytania. sex jest dla kazdego a zadne srodki antykoncepcyjne nie sa 100% gwarancja na unikniecie ciazy. jezeli autorka prosi (faktycznie niezbyt roztropnie) o porade w zakresie placowek dokonujacych zabiegow aborcji, informacja iz uprawianie wiaze sie z bawieniem jest nieadekwatna, niedokladna i delikatnie mowiac powinna zostac przeredagowana.

Gość Michaaalina00052
Pasieka- jesteś przykra. Nie wiem co bym oddała za dziecko,którego mieć nie mogę.

Gość Pastafarianka
brak słow, ty sie zamknij moherze od siedmiu boleści, dziewczyna potrzebuje pomocy a ty wygadujesz głupoty. żeby chociaż od tego twoje plucia jadem poroniła to byłby jakiś pożytek z ciebie, ale żadnego nie ma więc fora ze dwora, tu sie wypowiadają mądzrzy ludzie. a ty skarie, naprawde zapytaj w prywatnym gabinecie pierwszego lepszego ginekologa prywatnego.

Gość pasieka
dzieki pasta.... ;((((

Gość Pastafarianka
tylko uważaj na katolików ;D

Michaaalina00052,zgodze sie z toba Pastafariankaa ty sie zamknij pomocy potrzebuje mogla wczesniej o tym myslec a nie terz zal i płacz takie sa wlasnie skutki

Gość rozwój medycyny zniweczył
boski plan - nie ma już rodzenia w bólach za grzech cudzołóstwa, nie ma dziecka za nieobyczajność - jest tylko kara pieniężna i trochę krwawienia - ale to pikuś w porównaniu z karą, jaką zamyślił dla Ciebie Bóg. Nie martw się - możesz co najwyżej przejść do wyroku w zawieszeniu, ale jeśli będziesz uważać na przysżłość, to ten okrutny seks ujdzie Ci na sucho.

Gość prawnik27
"brak słów" nikt Cie o zdanie nie pyta,nie znasz takowego lekarza to zamilcz. Twoje jazgotanie nie zda się na nic. Chcesz nawracać? spieprzaj do Afryki. Jak ktoś nie może mieć dzieci to jego problem,temat nie jest o tym czy ktoś może czy nie,ale gdzie można usunąć. Medycyna i zabiegi są dla ludzi. Ktoś je.st bezpłodny to niech korzysta ze zdobyczy medycyny, jest in vitro,można adoptować, ktoś nie chce-usuwa. Nie każdy ma full kasy,żeby godnie wychować, a jednorazowo na skrobanke zawsze się znajdzie. Może też nie każdy chce żeby mu rozpieprzało pochwe co? ciężko zrozumieć? Chcecie to się rozmnażajcie na pęczki,ale jak ktoś nie chce to sie po prostu odwalcie,bo na nic wasze gadanie. koniec kropka.

Gość anqeliqee
zacofane to są takie kretynki jak ty, a nie polska - gdyby takie zdzirsony myślały głową, a nie du.pą to nie byłoby wogóle czegoś takiego jak aborcja(chyba że w wyjątkowych sytuacjach) nie słyszałaś nigdy o tabsach anty zdzirsonie? :)

W gazetach i w internecie poszukaj ogłoszeń pod tytułem "wywoływanie miesiączki"... Jednak przemyśl swoją decyzję, prawdopodobnie trudno będzie Ci z tym żyć... Pamiętaj, że jeśli zdecydujesz się urodzić dziecko, to ZAWSZE zaraz po porodzie znajdzie się rodzina, która otoczy je mnóstwem miłości i opieki! Jest tyle osób chętnych na adopcję noworodków... Proszę, zastanów się!

Gość pasieka
podeślijcie jakieś namiary na lekarzy jak macie rozyczka010@interia.pl

Gość prawnik27
poza tym osoby ktorych wiek plasuje się w przedziale 14-20 raczej nic o życiu nie wiedzą i nie powinny zabierać głosu.

Gość von den vampiriaaa
sranie w banie z tym ze nie ma 100% skuteczności bleble ble tak sie składa, że 'wpadka' po tabl. anty graniczy wręcz z cudem teoretycznie, a praktycznie jest niemożliwa jesli regularnie zażywało się tabletki, nie wymiotowało i nie przyjmowało w tym czasie leków osłabiających ich działania, a te co twierdzą że niby wpadly po tabsach to tylko i wyłącznie z ich winy - bo przeważnie wtedy przyjmowały jakieś leki, już nie jedną ostrą dyskusję prowadziłąm z taką i każda przyznała sie wkońcu, ze albo zapomniała tabletki albo przyjmowała w tym czasie antybiotyki - i tu już kretynizmem jest niezabezpieczanie się w tym czasie - na ulotce jak byk napisane jest, że antybiotyki osłabiają działanie tabsów i że w tym czasie trzeba się zabezpieczać dodatkowo! no ale oczywiście idiotki nawet ulotki nie przeczytają dokładnie, także powtarzam, że to tylko i wyłącznie wasza wina - to wy zawiniłyście swoja głupotą, nie tabletki 🖐️

prawnik27 - Może trochę mniej powierzchowności? Mądrość to doświadczenie życiowe i wyciągnięte z niego wnioski. Ja na ten przykład doświadczyłam więcej niż masa osób po trzydziestce. Wyciągnie wniosków - w toku. :)

Gość iwonannnnnnnn
słuchaj nie usuwaj ciąży masz dziecko urodzić zapierdalac do byle jakiej roboty i poświecić się wychowaniu człowieka który nie będzie takim idiotą jak jego matka,jest to jedyna dobra rzecz jaka możesz zrobić dla ludzkości:)

Gość pasieka
no to sobie pogadaliście widzę.....

Gość pasieka
prawnik27 takich ludzi jak Ty jest niewiele na świecie.... dziękuję

Gość phiiiii
ale to musi być Poznań? Bo jeżeli już na 100% podjęliście decyzje to chyba lepiej jak tu niektórzy radzą pojechać za granicę choćby do Czech i tam usunąć. Na pewno łatwiej się zapisać w klinice niż w ciemno szukać lekarza w Polsce który zrobi to nielegalnie.

Gość pasieka
no musi musi!!! niestety....

Gość usuń ciążę,
nie wychowuj dziecka, rób swoje! nie słuchaj innych

Gość fASION
jA mam już dwójkę dzieci... wspaniałych cudownych jedynych niepowtarzalnych .... i za nic w świecie bym ich nie oddała.... kocham ich nad życie.... nie ejstem wyrodną matką jestem po prostu w kropce i zagubiłam się... ale wiem że nie poradzę sobie z kolejnym dzieckiem chcę dac moim szkrabom wszystko co najlepsze a kolejna ciąża mi tego nie ułatwi.........

Gość dotdot
Pasieka, wiem, że minęło już sporo czasu, ale może jeszcze tu zajrzysz - jak skończyla się Twoja historia? I w ogóle po jakim czasie dowiedziałaś się, że jesteś w ciąży?

Witam !!!!!! Mam do zaoferowania zestaw aborcji farmakologicznej w domowych warunkach !!! Zestaw zawiera ARTHROTECc + RU486 za 350zł lub CYTOTEC + RU486 za 350zł Do zestawów dołączony jest pełny profesjonalny opis i instrukcja zarzycia napisane przez lekaży specjalistów (jest w języku polskim). są to zestawy zakupione w holandii (oprucz arthrotecu) gdzie aborcja jest legalna i zkup farmaceutyków do niej jest ogulnodostępny. Zestawy są oryginalnie zapakowane w pudełka i blistry z długą datą ważności. Skuteczność takiego zestawu wynośi 98 więc jeśli jesteś w potrzebie to powinnaś do mnie zadzwonić tel 514 636 932 -------------------------------------------------------------------------------------------------- jeśli jesteś z warszawy to zapraszam do odbioru osobistego !!!! jeśli z innych z innych części polski to proponuję wysyłkę Zamówione tabletki wysyłam listem poleconym pobraniowym z opcją sprawdzenia zawartości przed zapłatą więc nie masz obawy ze zostaniesz oszukana !!!! Jeśli z jakiś powodów nie możesz zamówić przesyłki na własny adres domowy to mogę ci ją wysłać jako E-PRZESYŁKĘ i odbierzesz ją osobiście z dowolnej poczty a o jej przyjściu zostaniesz poinformowana SMS-em !!! do wszystkich przesyłek jest dołączony specjalny opis !!!! NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ I KUPUJ TAM GDZIE TANIO PEWNIE I DYSKRETNIE !!!! zamawiając u mnie masz gwarancje że: - kupujesz oryginalne tabletki zapakowane w fabryczne blistry - są o długim terminie ważności - otrzymujesz w komplecie specjalną instrukcję stosowania w/w środków i informator w którym znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania związane z ,,kuracją" (przed, w trakcie, i po) - zajmuję się tym od długiego czasu więc zawsze możesz do mnie zadzwonić z ewentualnymi pytaniami - otrzymasz przesyłkę z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą a nie jak inni którzy tylko obiecują a w rzeczywistości gdy przychodzi przesyłka to niema takiej możliwości !!! - jeśli by przyszła przesyłka bez tej opcji to jej prostu nie odbierasz!!!

Gość tuptuniaaa
:(

Jak ktoś potrzebuje to mogę odsprzedać oryginalny zestaw poronny z WOMEN ON WEB. Stosuje się go do 7 a nawet do 9 tygodnia ciąży. Kontakt anitka441@interia.pl Cena to 300zł.

Gość zestresowna42
Witam!!! Pierwszy raz piszę w takiej sprawie na forum, ale jestem na prawdę zdenerwowana, mimo tego że mam wiedzę dość obszerną to i tak mam obawy. Gdyż biorę tabletki antykoncepcyjne, jednak z koleżankami trochę popiłyśmy i zdarzyła mi się przygoda z chłopakiem, który się wiązać nie chciał i nie chce. Tak jak pisałam wyżej biorę tabletki i pieściliśmy się i starał się we mnie wejść najpierw z prezerwatywą jednak byłam tak spięta że mu nie wyszło, więc dalej zostały nam tylko igraszki jednak po chwili próbował ale już bez prezerwatywy jednak znowu mu się nie udało wejść le jakby nie było było bez prezerwatywy. Czy jest możliwość ciąży?? Bo nie wiem czy ja już tak wariuję.

Gość niechcianaciaza
Jeśli znalazłaś się w sytuacji że jesteś zmuszona podjąć trudną decyzje pozbycia się niechcianej ciąży to powinnaś dokładnie przeczytać to co jest tu niżej napisane: Otóż, jakieś pół roku temu miałam ten sam problem.zaczęłam tak jak wy szukać pomocy i informacji w internecie,informacji było sporo ale wiele sprzecznych ze sobą....za to ofert zakupu odpowiednich środków bardzo dużo o przeróżnym przedziale cenowym od 100zł do 1000zł. wszystkie ogłoszenia napisane pseudonaukowo z dużą ilością farmaceutycznego słownictwa lub w stylu że niby ,,sama przeszłam kuracje i trochę mi zostało więc mogę odsprzedać..." zdecydowałam się na zakup, sprzedawca był bardzo przekonujący za dwa dni dostałam listem poleconym torebkę z witaminami... za które zapłaciłam 300zł. Znalazłam innego sprzedawce który za 200 zł proponował arthrotec i wysyłkę listem pobraniowym z możliwością sprawdzenia zawartości i znów za 2 dni listonosz przyniósł i poinformował mnie że na przesyłce nie jest zaznaczona taka opcja.... będąc zestresowana sytuacją i ze względu na czas który w naszej sytuacji ma kolosalne znaczenie, zdecydowałam się zapłacić i odebrać i znów zostałam oszukana bo w środku zamiast arthrotecu była prezerwatywa. Pomyślałam sobie że poszukam ogłoszeń z odbiorem osobistym to już nie zostanę oszukana ale i tu o dziwo gdy dzwoniłam to pytano się mnie z kąt jestem i zawsze okazywało się że ci sprzedawcy są z daleka więc odbiór osobisty nie wchodził w rachubę tylko wysyłka ..... Przełamałam wstyd i poprosiłam znajomego z Holandii o załatwienie mi ru486 (tam jest ogólno dostępny) a znajomą panią aptekarkę o arthrotec i tak się zakończyła moja nieprzyjemna przygoda z zakupami w sieci. Lecz, będąc bezrobotną, mającą niemiłe doświadczenie z tym tematem i wyrobione dojście do tych środków postanowiłam trochę na tym zarobić ale nie oszukując tylko sprzedając taki zestaw potrzebującym kobietą na bardzo przejrzystych i uczciwych zasadach: zestaw 12tab ARTHROTEC, 1 TAB RU486 SPECJALNĄ ULOTKĘ PRZETŁUMACZONĄ NA JĘZYK POLSKI OPISUJĄCĄ PRZEBIEG KURACJI I ODPOWIADAJĄCĄ NA WSZYSTKIE EWENTUALNE PYTANIA ZWIĄZANE Z KURACJĄ I WSZYSTKIMI MOŻLIWYMI OPCJAMI Z NIĄ ZWIĄZANYMI I NURTUJĄCYMI NAS PYTANIAMI Skuteczność zestawu to 98% TABLETKI SĄ ORYGINALNIE ZAPAKOWANE W BLISTRY I PUDEŁKO Z DŁUGĄ DATĄ WAŻNOŚCI wysyłam tylko: zwykłą przesyłką pobraniową i zawsze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą E-przesyłką pobraniową i zawsze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą (E-przesyła to taka która nie przychodzi na adres domowy tylko na pocztę , poczta wysyła SMS-a do tej osoby że ma przesyłkę do odebrania z urzędu, powoduje że nikt z domowników nie musi wiedzieć o jej przyjściu ani o zawartości) jeśli by do ciebie przyszła przesyłka bez opcji sprawdzenia zawartości to jej nie odbieraj !!! w Holandii RU486 kosztuje 29 euro arthrotec w aptece na receptę 60zł, ja cały zestaw który możesz mieć w domu w ciągu 2 dni bez kombinowania, latania po lekarzach i proszenia się o receptę (nie chcą wypisywać ze względów moralnych)sprzedają za 350zł KOSZT RAZEM Z WYSYŁKĄ TO 350ZŁ Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o tel lub SMS-a na nr 518 194 183 odpowiem na wszystkie pytania //////////////////////////////////////////////////////

Gość PROBELM!!!;(
mam problem spoznial mi sie okres i zrobilam sobie test wyszedl niechcianie pozytywny... (to prawdopodobnie bylo 2 tyg po zaplodnieniu) kolezanka poradzila mi aby udac sie do ginekologa i powiedziec ze nie dostaje okresu od 1,5 miesiaca i zeby mi przepisal zastrzyki domiesniowe wywolujace okres co mialo mi pomoc w poronieniu tego jajeczka ktore rozwijalo sie we mnie. I tak tez zrobilam udalam sie do ginekologa zbadal mnie pytal czy nie jestem w ciazy ale bylam w takiej desperacji ze nie moglam mu powiedziec prawdy po czym zrobil mi badanie usg i teraz mam pytanie poniewaz dowiedzialam sie ze wczesne usg moze zaszkodzic w rozwoju plodu czy to prawda?? czy moze zaszkodzic? czy moge nawet poronic? nie wiem co mam o tym myslec PROSZE POMOZCIE co mam robic?????!! Lekarz przepisal mi tabletki dopochwowe na wywolanie okresu o nazwie Luteina i powiedzial ze teraz nie ma takich zastrzykow domiesniowych i ze moze mi tylko te tebletki przepisac... ale po przeczytaniu ulotki dowiedzailam sie ze ten srodek podtrzymuje utrzymanie ciazy na ktora NIE JESTEM GOTOWA co mam teraz zrobic? PROSZE POMOZCIE!!!