Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kielbaskaaa

gdzie poznac mezczyzne...?

Polecane posty

Gość kielbaskaaa

Mam 25 lat. Mialam narzeczonego i rozstalismy sie... Chcialabym poznac kogos... latka leca i w ogole smutno. Ale gdzie? Nie chce w internecie. Nie chce na imprezie. Nie sa to dobre potencjalne miejsca do poznania kogos na powaznie... Zawod mam damski typowo, nie mam zadnych kolegow... Co robic? Poradzcie cos, dokad pojsc, za co sie zabrac zeby poznac jakichs ludzi, najlepiej plci meskiej?

Gość kaataarzynkaa
hehe ja poznałam mojego przez neta i nie zaluje i znam wiele szczesliwych zwiazkow (maolzenstw) ktore w ten sposob sie poznaly i sa szczesliwe .. w zyciu tak ciezko spotkac jakiegos fajnego faceta niestety ;/

Gość wena dopisuje
no w życiu to ciężko a w internecie pełno fajnych tylko się dekują :P

Gość panek nie krystaianek
ja akurat neta odradzam to krok wstecz całowikty nie wiem jakim cudem się innym parą udają chyba są warci siebie. W rzeczywistości można poznać wszędzie na przystanku, w autobusie drodze powrotnej z lub do pracy. Chodząc bez celu ;)

mam ten sam problem probowalam na necie ale niestety trafiaja sie sami idioci ktorym zalezy tylko na jednym ale napewno nie na stworzeniu powaznego zwiazku ostatnio nawet myslama ze bedzie ok bo znalazl sie jeden widzialam sie z nim pare razy myslalam ze sie rozkreci z reszta wypisywal codzienne smsy dzwonil dalo sie odczuc ze mu zalezy ale od ostatniego wekendu cos sie zmienilo przestal dzwonic niby pisze smsmy ale to przewaznie mi odpisuje i to jakos tak inaczej niz zwykle nie wiem co sie stalo nie zrobilam nic taakiego co mogloby go do mnie zrazic mam dosc!!chyba pisana jest mi samotnosc bo za kazdym razem przejezdzam sie na facetach:( pozdrawiam

W bibliotece, w restauracji, na dworcu, w przychodni, w hipermarkecie, na rynku, w kościele, w muzeum... gdziekolwiek jesteś, gdziekolwiek bywasz miej szeroko oczy otwarte bo nigdy nie wiesz gdzie twe serce mocniej zabije.

możesz spotkać w najmniej oczekiwanym momencie i miejscu, możesz się tego nawet nie spodziewać, powodzenia ;)

Poznać mężczyznę możesz wszędzie i wszędzie powinnaś stosować kobiece wabiki na mężczyzn.:)