Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta290700

Podgrzewacz - proszę o pomoc

Polecane posty

Gość marta290700

Witam Chce kupić podgrzewacz ale jest ich tyle, że nie wiem na jaki się zdecydować. Może któraś z Was może mi jakis polecić? Obserwuję te oferty: Ale który jest najlepszy.......... moze doradzicie coś.... 1. http://allegro.pl/item1189545018_podgrzewacz_elektryczny_philips_avent_promocja.html 2. http://allegro.pl/item1165957211_podgrzewacz_elektroniczny_lcd_do_butelek_avent.html 3. http://allegro.pl/item1185824061_podgrzewacz_philips_avent_iq_scf_260_fv_g24m_sklep.html

Gość jesli na prawdę ci jest
potrzebny to bym wybrała aventowy Ale zastanów się czy będziesz z niego korzystać. Dużo szybciej zagotować wodę do mieszanki w czajniku elektrycznym (koszt około 15 zł), a mleko włożyć na chwile do garnuszka z gorącą wodą, albo podgrzać na gazie, od biedy w mikrofali. Mnie podgrzewacz się nie sprawdzał. Przegrzewał i trwało to niesamowicie długo, a dziecko głodne.

Gość wiktorkowamamusia83
mieliśmy dwa, oba avent. Elektroniczny zepsuł się po 4 miesiącach. Elektryczny dostaliśmy jako prezent i jest zdecydowanie lepszy. używamy go już 19 miesiąc, non stop jest włączony i nie wyobrażam sobie żeby gotować wodę i czekać aż ostygnie.

Gość wiktorkowamamusia83
przed zakupem warto jeszcze wiedzieć do czego służy podgrzewacz. ustawia się odpowiednią temp i w takiej utrzymuje wodę. Jak mój synek zjadł butelkę, myłam, nalewałam wodę przegotowaną by jak przyjdzie pora jedzenia nie podgrzewać i studzić. Po prostu od razu odpowiednia temp

Gość jesli na prawdę ci jest
Niestety mój przegrzewał i musiałam tą butlę wyciągać i trochę studzić zanim była gotowa do podania. Za to opanowałam do perfekcji sztukę "podgrzewania wody do idealnej temperatury" w czajniku elektrycznym. Szybciutko się to robiło. Oczywiście woda była najpierw przegotowana. Gotowałam większą ilość i przelewałam do dzbanka a potem tylko "podgrzewałam w czajniku" do odpowiedniej temperatury.

Gość j&j uczula
Można tez mieć wrzątek w termosie i zimną w dzbanku czy już w butelkach, u nas proporcje idealne to 100ml zimnej i 50 ml wrzątku - tak robię butle w nocy.

Gość olapaca
Zanim włożymy butelkę do podgrzewacza - musimy wode przegotowac w garnuszku tak? Nastawiamy podgrzewacz na odpowiednia temperaturę żeby potem ewentualnie podgrzac pokarm? Napiszcie mi jak sie obchodzić z podgrzewaczem - jestem młodą mamą.... A i czy podgrzewacie pokarm z piersi... w jakiej temperaturze.