Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość capriciosa

jak zapobiec rozpadowi tego zwiazku ?

Polecane posty

Gość capriciosa

Jestemy razem 4 lata. Wiekszosc naszego zwiazku to na odleglosc, bo ja na studiach a teraz rpacujemy w roznych miastach, widywalismy sie na studiach co 2 tyg, cale wakacje i teraz co tydzien na weekend. Moj chlopak zawsze na mnie narzekal, ze jestem uparta, ze musze postawic na swoim, ze za malo czasu mu posiwecam i wypomina mi ze nieraz go oklamalam. ostatnio przeze mnie nie pojechalismy nad morze bo ja sie uparlam ze nie pojade w terminie jakim chce on i jego siora, nie umawialismy sie na konkretny wiec nie zgodzilam sie na zaproponowany ktory mi nei pasowal. moj chlopak powiedzial ze dosyc tego, ze juz nie moze ze mna wytrzymac, ze ma dosc zwiazku na odleglosc, a ja nie szukam pracy tam gdzie on jest mimo iz obiecalam ( on sie do mnie nie przeniesie bo ma dobra rpace ) teraz zaczela sie krecic kolo niego jedna laska, ktora non stop pisze do niego i dzwoni, i nieraz sie widuja na miescie, bo to jest kolezanka jego kuzyna, wiec kuzyn ja zabierra. moj chlopak nei stroni od jej towarzystwa, imprezuje z nia, mnie na tych imrpezach nie ma no bo nei ma mnei w tym miescie, po imprezie jest pozno wiec chlopak ja odprowadza tweirdzac zeby sama nie szla. kiedys gdy byli naimprezie i gdy ja gadalam z jego kuzynem przez tel to ona wyrwala mu cluchawke mowiac zebym sie odczepila od niego-super, gowniara jedna. a mnie kazal sie zastanowic nad swoim postepowaniemi, na razie musi odetchnac, a co bedzie dalej to niewiadomo. zabronilam mu spotykac sie z nia a on powiedzial ze NIE BO NIE moge mu zabraniac spotkan ze znajomymi, a sama namawialam go zeby wiecej czasu z nimi spedzal, tak jak ja to robie dosyc czesto. gdybym byla idealna w swoim zachowaniu to pewnie kopnelabym go w ... za takie zachowanie, ale wiem ze nie bylam i teraz chce to wszystko naprawic a rywalke wyeliminowac ale jak to zrobic ? i co o tym mysliscie wszystkim? przypuszczam tez ze ochloniecie jest dobra wymowke by sprawdzic ta laske czy z nia by mu nei bylo lepiej, ale nie chce nawet tak myslec.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować