Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna Jo

Sponsor- lubelskie

Polecane posty

Gość ale dlaczego Joanna...?
Aha... zatem życzę powodzenia i sugeruję przenieść się na erotyczny. Twoje życie i ciało - rób co chcesz, obyś niczego nigdy nie żałowała. 🖐️

Gość jlv
przeważnie te które drą najbardziej ryja to te żałosne grube spasione babska których zerżnąć nie chce własny chłop, dlatego wyżywają się na młodszej ładnej kobiecie z zazdrości że ich tłustych śmierdzących zadków już nikt nie chce pocisnąć. A oby tylko ich pan nie zainteresował się taką Jo Jo, to lepiej ją zmieszać od razu z błotem na wstępie bo może jednak się wycofa i konkurencja zmaleje

Gość jak wyżej
:classic_cool: :D

Gość kaczy kuper :)
Bordelineowa dlaczego nie ma Cie na liscie skoro masz takie IQ ? No tak...sklonnosc do fantazji.

Fajnie, że nie wszyscy mnie tu bluzgacie ;) A fakt jest taki, że niektóre z Was nawet gdyby jeszcze dopłacały to facet by patykiem nie tknął, więc najlepiej wylewać swoje żale i frustracje na innych i dogryzać za to, że Was życie w dupę kopło (mówiąc językiem kafe ;) A przecież ja nikomu nic złego nie robię, więc dlaczego zaraz mnie palić w piecu (jak ktoś mi tu życzył) czy wyzywać? Wy macie takie poglądy a ja swoje, czemu nie można tego zrozumieć tylko od razu życzyć komuś najgorszego, bo nie zgadza się z Waszymi? A zresztą... kto jest bez grzechu... ;)

Gość kaczy kuper :)
a po co ci zyczyc najgorszego, jak sama swietnie dajesz sobie rade. Kurcze mloda, fajna dziewczyna i tak sobie samej zycie paskudzic. Pewna jestes, ze ta kasa tak ci jest potrzebna?

Co za pytanie ;) A komu w życiu nie jest potrzebna kasa... Póki co, to sobie nie paskudzę, to będzie mój pierwszy sponsor, o ile go znajdę, bo odzew mierny...

Gość Joasiu, bo szukasz w zlym
miejscu :)

Gość zdziwko1
i co Wy się tak plujecie :D Każda kobieta robi to dla pieniędzy, czy jednorazowo czy ma wykupiony abonament na pensje męża (czyt. małżeństwo).

Gość Joanno
widze ze inteligenta z ciebie bestia, nie popieram tego co robisz ale to twoj wybor towja decyzja, plakac nie beda ludzie co cie oczerniaja na tym forum lecz co najwyzej ty, ja jestem z lubelskiego ale sponsora zadnego nie znam, szukaj moze gdzies indzies, oglos sie w gazetach, anonse, slowo podlasia itp

Gość albo moje miasto lublin
:classic_cool:

Gość Joanna podaj maila
nie jestem z lubelskiego, ale bywam bardzo czesto

Gość Joanno
poszukaj w innym miejscu ale skoro to ma byc twoj pierwszy sponsor to nie mysl sobie ze to bedzie ksiaze z bajki, moze byc to podstazaly stary gbur ktory zeby cie podporzadkowac bedzie tłukł jak mięso na mielone

Dzięki za dobre rady ;) Nie jestem aż tak zdesperowana, aby brać starego gbura itp itd, w najgorszym razie nie znajdę ;)

Gość Joanno
ale jestes w psychicznym stanie zeby robic cos takiego?widze ze jestes madra dziewczyna i inteligenta(widzac po twoich odpowiedziach co do niektorych desperatek) ale moze znajdz sobie wartosciowsza prace, bo taka rujnuje psyche

Gość Joanno
literowka sory (desperadek)

Gość desperadek haha
:D

Tak naprawdę to sama nie wiem, ale fakt mój krok zdaje się być bardzo desperacki, bo mam już dość tego świata- bez kasy nie ma nic, pieniądze rządzą światem a miłości i tak nie znajdę, bo w dzisiejszych czasach jej nie ma, więc cóż mi pozostaje..? ;\ Co mi nawet po mądrości, w dzisiejszych czasach nawet ona nie gwarantuje znalezienia dobrego zawodu..

Gość nie wiem co powiedziec....
"bez kasy nie ma nic, pieniądze rządzą światem a miłości i tak nie znajdę" :o

Gość xxMan30
Ja jestem z lubelskiego. Skąd jesteś dokładniej, Joanno?

Gość kscnwdufg3r8fy3pe2p
Ustukaj się na taki układ z jakimś plebanem-i Tobie i jemu wyjdzie na zdrowie:P

Haha a gdzie ja takowego znajdę? Może najlepiej pójdę do proboszcza i zapytam, czy by czasem nie zechciał :P Jestem z okolic Chełma.

Gość hey jude
z okolic Chełma powiadasz... :D

Gość xxMan30
To podaj jeszcze parametry techniczne zanim pogadamy o konkretach ;)

Gość techniczne to se zajrzyj do
swego auta 🖐️

Gość sponsor po 40
ja mogę ci zaproponować mieszkanie w lublinie i 4000 zł miesięcznie ale tylko do mojej wyłączności

Gość sponsor po 40
tzn ty do mojej wyłączności