Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna Jo

Sponsor- lubelskie

Polecane posty

Gość Sponsor 35
Hej rybko ;) Zainteresowałaś mnie ;)

Gość hey jude
Autorko wracaj i opowiadaj co tam w Chełmie? :( Zdecydowany a Ty skąd znasz te rejony? :)

Jak już mówiłam jestem z okolic Chełma.. xxMan30 co masz na myśli pisząc ''parametry techniczne''? sponsorze po 40 mieszkanie mam, czy Ty jesteś z Lublina? I na wyłączność to znaczy spotkania ile razy w miesiącu? Mieszkanie w Lbn i 4000zł miesięcznie powiadasz... Coś bajońskie sumy zapodajesz, musisz być bardzo bogaty ;) Jeżeli są jakieś pytania- czekam, odpowiem na wszystkie, pod warunkiem, że są to poważne oferty... Dodam, że jestem dziewicą.

Gość hey jude
Domyslalam sie ze dla kogos a nie miasta. Pytalam bo mimo ze Lublin nie jest daleko od Chelma to wiele osob ktore znam nie zapuszcza sie w te rejony :D

Gość xxMan30
Ile masz wzrostu, ile ważysz, mierzysz... Jak to jesteś dziewicą? :o To żart?

Jakbyście rzeczywiście mieli poważne zamiary to przeczytalibyście cały temat dokładnie, podałam maila do korespondencji, przecież nie będę tutaj pisać szczegółów... Ten ktoś, kto o niego prosił nie odezwał się do mnie.. widać chciał tylko sprawdzić za jego pomocą czy nie ma mnie na naszej klasie czy FB i narobić tutaj troszkę zabawy ;)

Biust dosyć popularny i przeciętny rozmiar- 80C, mam 168wzr, figura normalna, nie jestem chuda, nie jestem otyła, ważę ok 56kg. Co do dziewicy to nie był żart, mam 24 lata, nie poznałam jeszcze odpowiedniego faceta to i nie poznam... Nie ma sensu czekać na coś, co jak nie nadeszło do tej pory to i nie nadejdzie, a że jestem wolna i bez zobowiązań... Coś mi się chyba od życia należy...

Gość hey jude
Chelm nie jest az tak skomplikowanym miastem do poruszania sie autem, kilka rond na krzyz, maly ruch :) i jak Ci sie podobalo w tym miescie? Autorke przepraszam za offtop...

nie mój e-mail się tam nie pojawia, tutaj na kafe to moje pierwsze ogłoszenie ;) Poza tym- aż taka głupia nie jestem i wolę być ostrożna- założyłam ten e-mail kilka godzin temu i tylko na te potrzeby ;)

hey jude Nic nie szkodzi, dzięki temu moje topełe nie zejdzie ze ''Świeżych tematów'' :)

Gość xxMan30
Ja nie chcę dziewicy. Poza tym raczej tęga jesteś :P

Gość RomanoSexmacher
Siemka Zdecydowany 🖐️ Najpopularniejszym rozmiarem biustu jest 75B. Idealny to 70C :)

Gość hey jude
Ha! widzę znasz miejsca :) pozdrowienia od byłej Chełmianki ;) Autorce zyczę "powodzenia" cokolwiek to dla niej oznacza 🖐️

Gość hey jude
Hotel Kozak powstał stosunkowo niedawno, bardzo nieciekawa okolica :classic_cool: może raczej byłą mieszkanką Chełma :) wyprowadziłam się na studia do sąsiedniego miasta.

Gość ściema na 100%
MARNA PROWOKACJA !!! 24-letnia DZIEWICA szuka sponsora, hahahha ale się uśmiałam, gdzie Ty się dziecko chowałaś 24 lata i dziewica, hahaha chyba pierdolnę ze śmiechu

hey jude, okolica nieciekawa ale wnętrza piękne, atmosfera przyjemna, obsługa rewelacyjna :) Na studia do sąsiedniego miasta? Jeśli nie do Lublina, to pewnie na AWF do Białej Podlaskiej :)

Gość hey jude
Słyszałam podobne komentarze :) na UMCS, jesteś z Lublina to pewnie znasz tę uczelnię.

Przykro mi, ale to nie jest prowokacja, zresztą kto nie chce nie musi wierzyć... Po co miałabym robić takie marne prowokacje i co na tym zyskać? A chowałam się w 'zadupiu' pod Chełmem.. i wszystko jasne :O

Gość hey jude
oo widzisz ja też już absolwentka, ale skończyłam jedyne dwa lata temu ;) mogłabym jeszcze studiować, bo fajna atmosfera a;le nie można być wiecznym studentem...