Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka000000

Powiedzcie mi dobrze robie czy zle?

Polecane posty

Gość kasienka000000

pół roku temu rozstałam się z chłopakiem bo nie był w porządku .. oklamywal mnie nie mial dla mnie czasu itd.. Po jakims czasie chciałam zebysmy wrocili do siebie ale on nie chcial .. wiec zeby byc blisko niego zaproponowalam mu seks bez zobowiazan .. trwa to juz 2 miesiace.. nie wiem czy dobrze robie.. ale caly czas mam nadzieje ze wlasnie poprzez seks znow zblizymy sie do siebie .. zakocha sie i bedzie chcial ze mna byc.. po prostu wole miec go w taki sposob niz nie miec w ogole;/ jest dla mnie wszystkim .. tak strasznie go kocham nie potrafie o nim nie myslec.. powiedzcie mi co o tym sądzicie ?

Gość NATALA...
No Nie Ręce opadaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to jak.......
jak dla mnie nie szanujesz sie i tyle na ten temat

Gość af
ja mam wrażenie że to prowokacja, ale dobrze, powiem Ci: jesteś tak głupia, że słów mi brakuje, normalnie az dech zapiera..................

Gość to jak.......
popieram zwykla dziwka

Gość kasienka000000
przecież duzo osób umawia sie na seks bez zobowiazan... nie jestem dziwką !! to był moj pierwszy chlopak z ktorym spalam .. i spie nadal .. robie to tylko dlatego zeby sie do niego zblizyc

źle robisz, żal mi Ciebie , nie szanujesz sie, zostaw go na zawsze, skonczyło sie to co było a teraz tylko samą siebie krzywdzisz i oszukujesz, pogodź sie z tym że on nie jest dla Ciebie, daj sobie szanse poznac kogoś innego.

Gość to jak.......
he he he he smieszne sa takie dzewczyny rozchylaja nogi bo myslal ze chlopak wroci a on cos dlugo wraca bo az 2 mc:D:D:D:D:D:D

Gość kasienka000000
co byscie woleli .. nie spotykac sie ze swoja miloscia czy od czasu do czasu byc blisko niego ?

Gość to jak.......
aha pierwszy chlopaka i co to oznacza ze masz sie puszczac chyba nie wiesz co to milosc pewnie malotala z ciebie i nie masz wiecej lat niz 20 a jak masz wiecej niz 20 to zwykla puszczalska:D:D

Gość to jak.......
mnie facet zostawil i nie lizalam mu dupy poprostu pojawil sie inny facet co za problem wkurzaja mnie takie dziewczyny ktore mysla ze jak facet je zostawi to juz koniec swiata

Gość kasienka000000
ale ja nie potrafie o nim zapomniec;/ caly czas robie sobie nadzieje ze on znow mnie pokocha i wroci.. wiem ze powinnam to skonczyc ale boje sie ze bede tego zalowala ;/ moze otwarcie go spytam .. czy nie chcialby sprobowac jeszcze raz? a jesli nie to zerwe kontakt

Gość kasienka000000
duzo facetow kreci sie wokol mnie ;/ i naprawde traktuja mnie jak ksiezniczke.. ale ja kocham tylko jego.. naprawde mnie nie rozumiecie? robie too bo brakuje mi jegoo nie seksu tylko jegooo obecnosci

wg mnie utwierdzasz goscia w tym ,ze: moze zrobic z toba wszystko ma nad toba wladze jestes zalosna moze stracic do ciebie szacunek.a ty... pozbawiasz siebie szansy na normalny zwiazek. wciaz zyjesz przeszloscia. skoro on doslownie mowi ,ze nie bedziecie razem to chyba cos znaczy. nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki. zreszta czemu chcesz byc z gosciem ktory nie byl wobec ciebie w porzadku? po co chcesz sie spisac na takie traktowanie?

Gość to jak.......
moj chlopak nie chcial juz byc no i dalam sobie spokoj a teraz jestem bardziej szczesliwa z obecnym facem bo takmten kiepsko mnie traktowal daj spbie spokoj juz 2 miesiace cie zwodzi jak by chcial to by sam zaproponowal a ile ty masz lat?

Gość kasienka000000
'puszczalska' to chyba taka co z kazdym sie zabawia co impreze.. a ja naprawde taka nie jestem.. nie dam sie nikomu dotknac tylko jemu ... zamiast mi pomoc to jeszcze bardziej mnie dobijacie:( nie jestem malolata mam 21 lat..

Gość kasienka000000
hmm red high hills shoes .. jak myslisz jak zerwe z nim kontakt to jest wieksza szansa ze wroci ?

nie marnuj czasu dla kogos kto nie jest tego wart. rozejrzyj sie wkolo. moze gdzies blisko jest te jedyny (nie piszesz ze ta menda jest nim bo nie uwierze). jestes uzalezniona od exa....to predzej przyzwyczajenie... i to jest normalne,ale jesli nie pocierpisz chwilke to zawsze bedziesz trwac w "zawieszeniu"

Gość to jak.......
przeciez on ma cie daleko ciesz sie ze ma okazje poruchac i tyle skoro tak zle cie traktowal to po co sobie z nim zycie marnowac bo nie rozumiem cie milosc miloscia ale trzeba troche pomyslec

Gość kasienka000000
może porozmawiam z nim otwarcie.. powiem ze go kocham i chcialabym jeszcze raz spróbowac.. Jesli powie ze nie to zerwe kontakt juz na zawsze.. bo macie racje tylko siebie krzywdze... bedzie bolalo ale kiedys w koncu musi przejsc.. mam'bzika' na jego punkcie:(

Gość kasienka000000
Każdy mowi ze jestem ładną i madra dziewczyna ;/ i ze moge miec kazdego.. ale wlasnie chodzi o to ze nie chce byc z kims innym.. po prostu nie wyobrazam sobie ze ktos inny moze mnie dotknac.. najbardziej boli mnie too jak wychodzimy razem gdzies paczka i on jest z kolegami i caly czas z kims pisze :( wtedy po prostu serce mi pęka.. wiadomo ze pisze z jakas laska..

Gość to jak.......
niech ci to powie po co masz sie meczyc prze lozko tego nie zalatwisz

Gość marzena - marzenie
Większość ludzi mówi Ci, że robisz źle. A Ty uparcie starasz się wytłumaczyć czemu tak robisz. Rozumiem, że zanim tęsknisz, ale w taki sposób go nie odzyskasz. Robisz bardzo źle i bardzo głupio. Przestań. . Dla sexu to nic dziwnego, że się z Tobą spotyka. Tacy faceci są. A skąd wiesz, skoro nie był w porządku to nagle się zmienił. Skończyło się zaakceptuj to. Zerwij z nim kontakt, albo przynajmniej przestań z nim sypiać. Zobaczymy czy nadal będzie chciał się z Tobą umawiać. Jeśli nie to wiadomo nie jest nic wart. Nie zaprzątaj sobie nim głowy.

tez tak kiedys mialam. tez zeby byc blisko zaproponowalam przyjazn plus seks. na szczescie szybko sie ocknelam. tamten byl w szoku...mial mnie za idiotke. troche cierpialam ale dziekuje bogu ,ze poszlam po rozum do glowy. mam zaj.... faceta...milion razy lepszego ,czulszego i uczciwszego od tamtego. zalezy mu na mnie a mi na nim. warto bylo uwolnic sie z toksycznego ukladu

Gość kasienka000000
Ja to wszystkoo wiem .. tylko ciezko mi sie z tym pogodzic.. :( Byłam dla niego chyba za dobra.. robilam dla niego wszystko.. a on mnie caly czas klamal i nie mial dla mnie czasu .. nie przezyje jak zobacze go z inna laska:( .. a tak w ogole to dziekuje ze mi doradzacie.. daliscie mi bardzo duzo do myslenia ..

Gość to jak.......
dokladnie spotkaj sie z nim a jak bedzie chcial sie z Toba przespac to powiedz nie pewnie odrazu bedzie chcial isc do domu skoro mu sie nie oddasz