Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka000000

Powiedzcie mi dobrze robie czy zle?

Polecane posty

Gość to jak.......
wlasnie jak ja ostatnio zobaczylam swojego bylego to tez sie zastanawiam co w nim widzialam a tyle lez wylalam tylko po co

Gość to jak.......
dla niego te slowa nic nie znacza nie pisz ze go kochasz bo pewnie bedzie chcial to wykorzystac

Gość kasienka000000
moze znow sie z kims zwiaze za rok dwa.. ale na pewno nie teraz:( tak strasznie zazdroszcze moim kolezankom.. one sa takie szczesliwe.. sa traktowane jak ksiezniczki a ja zawsze bede kopana w dupe :(

Gość Daj sobie spokój!
Ty jesteś chora a on niezdrowy i tyle w temacie.

Gość to jak.......
mloda jestes i napewno jeszcze bedziesz tak szczesliwa ale to dopiero jak zapomnisz o bylym bo na sile nie mozna sie z kims wiazac

Gość kasienka000000
napisze ze to koniec;/ a on i tak na gadu bedzie pisal i pytal mnie co slychac ;/ nigdy sie od niego nie uwolnie :( i chyba nie przestane przez niego plakac

Gość to jak.......
poprostu milcz jak bedzie pisal jak bedziesz odpo to sie od niego nie uwolnisz

jako facet powiem Ci krótko : zostaw typa! koleś ma cię głęboko w poważaniu, jesteś dla niego niczym dmuchana lalka (doslownie). do seksu i bez uczuc wobec ciebie

Gość kasienka000000
'nie moge miec tego co chce a nie chce tego co moge miec' ehh;/ pojebane to zycie.. nie jeden sie we mnie kocha a ja wciąż mam ta jebana nadzieje ;/ ale dzieki wam zrozumialam wiele.. teraz bede cierpiala ale z czasem przejdzie.. lepiej teraz to skonczyc niz jak on znajdzie sobie dziewczyne ktora bedzie ruchal a mnie kopnie w dupe

Gość to jak.......
w kocnu przejrzalas na oczy i dobrze masz racje zakoncz to jak najszybciej i mniej go daleko nawet jak napisze

sluchaj co trzeci czlowiek byl kiedys kopniety przez kogos w dupe... co trzeci czlowiek cierpial i ma nadzieje. i wiekszosc z tych ludzi dzis jest szczesliwych i puka sie w czolo na wspomnienie swojego zaslepienia sprzed lat i glupoty

Gość kasienka000000
HAHA UDAŁA MI SIĘ PROWOKACJA NAWET KILKA ZAKŁADEK. PIERWSZY RAZ MI SIĘ UDALO HEHE A WY DEBILE UWIERZYLISCIE

Gość kasienka000000
wiem ale jest mi ciężko.. fajnie ze mnie rozumiecie chyba dzisiaj bede miala z lekka nieprzespana noc .. nawet nie wiecie co ja teraz czuje:( po prostu nie chce mi sie zyc..

Gość to jak.......
kazdy przezyl cos takiego co ty no prawie kazdy tylko w inny sposob byl skrzywdzony

Gość kasienka000000
'HAHA UDAŁA MI SIĘ PROWOKACJA NAWET KILKA ZAKŁADEK. PIERWSZY RAZ MI SIĘ UDALO HEHE A WY DEBILE UWIERZYLISCIE '' co ??

Gość kasienka000000
nie ma co dluzej rozkminiac w tym temacie.. bardzo mi pomogliscie.. teraz musze wziac sie w garsc i zrobic swoje .. Bardzo wam dziękuje:*

wez sie w garsc laska. masz dopiero 21 lat :) bedzie dobrze o ile zmadrzejesz

Gość to jak.......
no powodzenia i nie daj sie temu typowi