Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriannnnnkaaa

PROSZE POMÓŻCIE -PILNE!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kafeteriannnnnkaaa

Musze koniecznie zrzucić 5 kg do końa września zjadła, dziś śniadanie:kubek mleka 0,5%+2 małe garście płatków fitnes z czekoladą ćwiartka arbuza pół jogurtu Twist do picia melonowy obiad: paczka brukselki gotowana i duszona potem z odrobiną masła i bułki tartej powiedzcie mi czy to dużo i czy schudne te 5kg jaedząc tak do końca września pomocy????

Gość NATALA...
Jeżeli utrzymasz taką dietę-to zgubisz. Trzymam kciuki

Nie. Od niejedzienia się prędzej rozchorujesz. Weź się za jakąś robotę to może się uda.

Gość kafeteriannnnnkaaa
ale jak jest gorąco to mi się nic nie chce a,zresztą mam anemie i wogóle mam nikłe siły więc z ćwiczeń lipa !!! musi być taka dieta bo inaczej nie mam szans na utrate 5 kg

Gość moze i schudniesz ale poza tym
wlosy Ci beda wypadac, bedziesz sie cholernie zle czula bol glowy, brzucha, paznokcie beda sie lamac, skora straci swoj zdrowy wyglad, oczy bedziesz miala wiecznie podkrazone, blada twarz. To nie wszystko! bigunka, wymioty i ciagle uczucie glodu. Wiec nie bedziesz peikniejsza jesli schudniesz nawet wiecej niz 5 kg... Trzeba byc debilem zeby taka diete sobie fundowac codziennie. Rob tak dalej zobaczymu na co Ci bedzie szczupla sylwetka jesli ogolnie bedzie wygladac jak ostatnia maszkarada:]