Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalala lalalala la

jak odmowic matce czulosci?

Polecane posty

witam, zwracam sie do was z takim problemem, wlasciwie nie jest on moj tylko mojego chlopaka, ale nie wiem jak sobie z nim poradzic. chodzi o to, ze matka mojego chlopaka, on ma 27 lat dalej chcialaby sie do niego przytulac, zeby podchodzil do niej i ja pocalowal, daje mu rece do calowania, mowi zdrobniale i czasem takim glosem jakby mowila do pieciolatka. on nie ma na to ochoty i jej o tym mowi, ale ona tego nie rozumie i uwaza ze on tylko przy mnie sie wstydzi, najczesciej jej zachowania sa wlasnie przy mnie, tak jakby chciala wzbudzic zazdrosc we mnie, np czasem klepnie go po tylku i mowi, ze ona jest jego matka i moze, przy mnie mowi ze kobiet mozna miec duzo a mamusie ma sie jedna i trzeba ja kochac, i czesto np jak cos jemy to mowi np a mamusi nie dasz itp. on nie lubi jej zachowan i sie nie dziwie, po prostu w pewnym wieku ludzie nie czuja potrzeby miec takiej bliskosci z matka, teraz do mnie sie przytula, mnie caluje i wydaje mi sie ze matka jest o to zazdrosna mimo ze juz dlugo jestesmy razem, dla mnie ta sytuacja tez zaczyna robic sie irytujaca, w koncu ma meza, niech idzie do niego sie przytulic czy pocalowac. co radzicie? ps. pisalam na uczuciowym ale malo ludzi tam zainteresowanych moim tematem, moze tu bedzie wiecej :P

Gość tytyt
No żenująca ta jego stara, ale to on musi jej jasno i stanowczo powiedzieć, że sobie nie życzy takich zachowań.

Gość NATALA...
Autentycznie pierdolnięta baba. Niech Twój chłopak udaj e ślepego i głuchego.

MOże facet powinien nabrać więcej stanowczości wobec matki? :) Poza tym - chyba nie musicie się z nią spotykać. Choć to chore - osobiście cieszę się, że mój facet nienawidzi swojej matki i nie ma żadnych problemów z powiedzeniem jej "spieprzaj idiotko". Tak, wiem cham. Tylko, że jego matka jest naprawdę nienormalna. Leczy się psychiatrycznie i takich samych akcji próbowała, jak matka Twojego mężczyzny. Straszne... P.S. Naprawdę jej nienawidzi, nie kocha, ani nie szanuje.

musimy sie z nia spotykac, bo on z nia mieszka niestety. a za kazdym razem jak on mowi ze nie chce to ona gada ze to przeze mnie i ze sie przy mnie wstydzi :/

nie sadze zeby matka miala racje, dzisiaj sam do mnie przyszedl i powiedzial ze go wkurza ze znowu jej sie na czulosci zebralo itp i ze nie rozumie co on do niej mowi. to nie jest maly chlopeic juz, ja tez nie potrzebuje bliskosci z moja matka, tylko ze raz powiedzialam i zrozumiala, a jego nie potrafi, chyba dlatego ze maz jej tej czulosci nie daje, ale z drugiej strony niech z mezem rozwiaze ten problem a nie zastepuje go synem, zreszta nie tylko w tym

Ona potrzebuje szoku. Na jego miejscu bym wyskoczyła przy takiej czułości z pytaniem, czy ruchać też by się z nim chciała

Gość Mrsmrs
nie życzę sobie takiego zachowania mamusiu

podnosze