Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze prosze prosze o pomoc

co robicie zeby zabic nude w pracy?????

Polecane posty

mnie juz szlag trafia, wszystko mam zrobione w ciagu 2 h..a co z reszta 6h??? jak sobie radzicie??

uupppppppppp

schodzę piętro niżej na bajerę i siedzę za biurkiem udając, że coś robię ;) akurat tam niżej mają luz, bo bosu jest na tym piętrze gdzie ja ;)

Gość Sloneczna 2010
Pracuje i tak zabijam czas. A jak nie ma pracy to sama ja sobie znajduje. Wszedzie jest cos do zrobienia

Sloneczna 2010 pod warunkiem, że sama jesteś sobie bossem ;) pfff..bedę się spuszczał nad czymś co nie moje.. co mam zrobić dziś, zrobię jutro..proste..a robotę w papiurach zawsze mi znajdą ;)

Gość Sloneczna 2010
Ojej, nie jestem sobie bossem. Ale jestem cenionym pracownikiem. Chyba tylko dlatego , ze nienawidze nudy i podczas pracy szybko mi leci czas.

pochlebiłaś sobie teraz, ale gratuluję :) no i co z tego masz? mam gdzieś wyrabianie 150% normy dziennej;) na opinię bossa też zapracowałem, ale nie będę przesadzał, bo będzie to wykorzystywał cały czas :D

Gość Jarek_K__
Gadam z rówieśnikami na www.polchat.pl

zależy od humoru, jak mi się chce to wynajduje sobie cuda wianki do roboty a jak nie to siedzę na necie ;)

Gość Yach
ja wziąłem urlop

Gość a co robicie i czy widząaaaa
no to ok...powiedzmy, że zrobiliście wszystko co trzeba i np siedzicie w necie....czy szefowie o tym wiedzą, kryjecie się z tym???? ja mam czasem nawał roboty zapieprz totalny, a czasem całkowity luz i wtedy nie mam co robić. Najgorzej że bossowa na de mna i co chwila mi w kompa wgapia. no ale jak kurde nie mam co robic to co w sufit mam się patrzeć?? I jaką prace wykonujecie, że się nudzicie???

u mnie akurat nie ma w pracy problemu że ktoś siedzi na necie ale raczej jak ktoś ma wolne i się obija to szef karze jechać do domu a nie siedzieć żeby siedzieć.

Gość a co robicie i czy widząaaaa
a tak z ciekawości ile zarabiacie.....i czy jak dużo, to też macie dużo np nudy?

nie ma tak, że zrobimy wszystko. "Bosu" mówi, że dzisiaj chciałby, żeby to było zrobione. A zazwyczaj daje tego jak na lekarstwo;) no więc myśląc, że to jest dużo (tak się wprawiłem, że nie robi to na mnie wrażenia) to albo ściemniam i robię to przez 8 godzin, albo naginam i resztę spędzam w necie - udając, że czegoś szukam w programie:D mając przed sobą dany projekt :P, albo na bajerze ;)

Gość Klaudia66
Ja gdy sie nudze w pracy, szukam zajęć które mogłyby byc oderwaniem od szarej rzeczywistości. Ostatnio stwierdziłam że zainwestuje w samorozwój i wyszukałam na stronie http://www.homocreatore.pl/ kilka szkoleń które planuje w przyszłym roku zrobić

Gość asienka1234
gram na kurniku w makao, albo ustawiam kulki;)

Gość gość
mysle ze temat sie nie przeterminował;p ja siedze w pracy 7h sama jak palec bez neta tylko czasem przyjdzie jakas klienta czy klient... książki i krzyzówki mi sie znudziły co robic? wracam do domu bardziej zmeczona nic nie robieniem niż jakbym miała przewalac hale towaru...

Gość gość
Znam to, najgorsza praca w moim życiu. Wolę zapieprz na maxa niż nic nierobienie. Przynajmniej czas szybko mija.

Gość Viiktoria
Jak nudzę się czasami na lekcji, to gram na telefonie. Na przykład w węża

Gość sebixx
Można sobie fajnie pograć w Bloodwars jak ktoś lubi wampiry i wizję przyszłości w świecie po wojnie. Mnie od początku cała ta historia dość mocno wciągnęła. Grać można będzie za jakiś czas też przez smarphona bo są w trakcie tworzenia aplikacji. Typowy rpg z wszystkimi zaletami tego typu rozwiązania. Rozwinięta, duża społeczność skupiona wokół gry, także dużo się dzieje.