Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sloneczna 2010

No i lato nam sie konczy, nienawidze jesieni i zimy

Polecane posty

Gość Sloneczna 2010

Gość Sloneczna 2010
Nie lubie sie grubo ubierac i zimnych porankow. Spedzilam duzo czasu w cieplych krajach. Sa biedne , ale piekne. Polska to ubogi kraj z brzydka pogoda. Jesienia wyglada jak horror-film.

Gość no a mniej Cię obchodzi
że dzięki temu mamy supertanią wodę z nieba i w Polsce rolnicy nie muszą czekać na łaskę pomocy humanitarnej, która zbuduje im studnię? I że dzięki temu masz tani chleb?

Gość Sloneczna 2010
Wcale nie, powiem ci na ucho, bo chyba malo widzialas. Polska to drogi kraj. Tego nie moge zrozumiec, dlaczego w calej europie jest taniej. W Polsce sa tansze uslugi, papierosy, a tak to ciuchy, slodycze (nie mowie o chinskich) sa znacznie tansze. Tak samo z autami i sprzetem elektronicznym. Uslugi sa tansze , ale nic nie warte. Ale nie zbaczajmy z tematu , kocham cieple kraje.

Gość Sloneczna 2010
Jak sobie radzicie w ta niepogode ???

Gość no a mniej Cię obchodzi
No dobra :) A czy nie obchodzą Cię osoby starsze, osoby z chorym sercem, niemowlęta, które w czasie takich upałów bardzo się męczą i każde wyjście może być niebezpieczne dla ich zdrowia? Może lepiej, że mają te parę miesięcy odpoczynku?

Gość Yach
tego lata coś kurna za dużo w tym roku

Gość ladaco
a ja uwielbiam jak mi koniec lata :D

Gość Sloneczna 2010
Nie to nie jest tak. W tych cieplych krajach lepiej sie znosi ten zar z nieba. To lezy gdzies w powietrzu. Tak samo inaczej znosi sie mroz na sibirze.Ucieklam z zimnej i smutnej Polski, i nie cierpie tego zimnego i smutnego klimatu. Pojade tam na pare dni jesienia i popatrze na ten smutny krajobraz i nie moge zrozumiec ludzi, ze tam czuja sie dobrze . To takie przygnebiajace i smutne.

Gość Sloneczna 2010
Jak go masz takiego wiotkiego -ladaco

Gość Sloneczna 2010
Pewnie jestes otyla NataliaNina , no i na jesien faldy zakryjesz.

Gość funky punky
Jesień i zima to najpiękniejsze pory roku! Ta druga jest moim ulubieńcem ;-) Śnieg, delikatne promienie słońca, trzeszczenie pod butami ;-), liście paprotki na szybach, milutkie sweterki i kolorowe rękawiczki, długie, senne wieczory z kubkiem gorącej herbaty... ;-) Eh, jakaś nostalgia czy metafizyka...(?) Zima jest piękna, trzeba tylko umieć to piękno odkryć ;-)

Gość dnewklewnklew
Ja tez nie lubię jesieni i zimy... kocham wiosne , lubię lato..wiosną zawsze wszystko zmienia się na lepsze

Gość dnewklewnklew
poza tym latem można sie jakoś fajnie ubrac czy wiosną, a zimą to wszyscy są opaluteni płaszczami , szalikami, jest zimno ślizgasz się po lodzie jak chodzisz.. brrrr

Gość rasowy stulejarz odpowiada
Mrozy to są na Syberii lub na Sybirze. Jesień to piękna pora roku, można robić wspaniałe zdjęcia wśród złotych barw liści i krzewów.

Też tak mam wolała bym lato/wiosnę cały rok:) tylko że gdyby tak było to chciało by się zimy, więc może nie jest tak źle:)

Gość dnewklewnklew
Ja tam mam tak ,że zawsze jak był jakiś przełom w moim zyciu, jak działo się cos dobrego itd to było to wiosną.. albo ewentualnie latem ,ale częściej wiosną.. poza tym wtedy topnieje śnieg ,ludzie coraz lżej się ubierają , rozkwitają kwiaty , w ludzi wstepuje nowa energia.. a jesien jest taka melancholijna aż za bardzo

Gość na Syberii lub na Sybirze
a to nie jest jedno i to samo?

Gość ayay
a ja uwielbiam snieg:classic_cool:!

Gość a robisz orzełka
?

Gość dnewklewnklew
ja to nawet się urodziłam na wiosnę i typ urody mam wiosna ;)więc to naprawdę moja pora roku.