Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frteiyjkhglgdmnhgf,.hkn

Obrzezanie

Polecane posty

pisz sobie co chcesz i tak nie zwracam uwagi na takie obrazliwe posty takich nieudacznikó. potrafisz tylko obrazic kogos na kafe a w realu jestes zwyklą ciota z małom pałką wiec się nie udzielaj

Gość vera w kiszonych ogórkach
a ja jej w tym pomoge

Gość Auroton
nie wiem jak to musisz powiedzieć...najlepiej ich na to przygotuj...albo zrób to po kryjomu jeśli się da...w sumie w gatki zapewne ci nie zaglądają;-)

Gość pastafarianka
a potem będziesz narzekał że masz małego

Gość Auroton
to jest właśnie ten ból...to musisz się z tym liczyć że jak pomysł im się nie spodoba to nici z obrzezania...a twoi starzy sa jacyś pobożni?czy są konserwatystami...

Ale ja nie mam zalecien lekarze byłem u jednego lekarza bo byłem lekko zaniepokojony tym że pare osób napisało że moge miec stulejke ale on powiedział że jej nie mam

Gość Auroton
skończ koleś obrażać...potem za granicą się z polaków nabijają przez takich jak ty...jak ci się nie podoba to zmień temat na godzine powstaje ich z kilkadziesiąt więc masz w czym wybierać

W naszym kraju są jeszcze niestety tacy ludzie którzy są poprostu zacofani. Np w innych krajach wygolone włosy w miejscach intymnych oznacza że ktoś o sibie dba i jest higieniczny a u nas 20 % ludzi uważa takich za gejów wię wiadomo że wszyscy sie śmieja z tkich.

Gość Auroton
ja nie jestem żadnym debilem...jeśli tak uważasz to jesteś dewiantem...

Gość Auroton
choćby z tego znam że nie jestem debilem jak mnie tu już nazwano a to że ty partycypujesz w tym wszystkim świadczy o Tobie...

Pewnie masz jakieś 30 lat nie jesteś w żadnym związku z kobietą bo jesteś pasztetem który w życiu niec nie osiagną. Masz małego penisa i całe życie mieszkasz z rodzicami mam racje co nie. A teraz wypisujesz głupoty na tym forum prosze przedstaw mi jeden powód dlaczego piszesz że jestem niby gejem. Jak bym był gejem to raczej bym nie miał dziwczyny a mam więc to odpada.

Gość Auroton
wiesz co synku ja Cię nie obrażałem...to tylko świadczy o twojej kulturze osobistej...normalny człowiek zachowuje się trochę inaczej...

Gość Auroton
o kurcze zły nick

Auroton lepiej się nie przejmowac tymi ciotmi. niech se piszą i mają podniete takim to jedynie trzeba współczuc

Gość Auroton
widać że komuś spodobał się mój nick...zmień go chociaż trochę np dodaj liczbę bo będziemy się mylić

Gość Auroton
dlaczego na polskich forach jest zawsze tak że jaki by nie był temat to zawsze kończy się na obrażaniu...

Gość Auroton
ja tez poszukam innego tematu chyba bo jak ktoś ma rok więcej od mnie to myśli że jest wyższy;-D haha

Gość Auroton
po co tak go obrażasz???po co to komu może masz inne zdanie na temat obrzezania ja tez jestem przeciwny a ty go nazywasz od pedałów...