Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmbarassedGirl...

Jakie to uczucie orgazmu?

Polecane posty

Gość EmbarassedGirl...

Pytanie kieruje do kobiet...co czujecie..inaczej co nazywacie orgazmem? jak to odczuwacie? Pytam,bo kocham się z chłopakiem juz 7miesięcy lecz nie było mi dane przeżyć tego uniesienia..Żeby uniknąc zbędnych pytań dodam,że mam 22 lata. Prosze również o poważne potraktowanie tematu

Gość dokladnietaktocoswiecejnizrap
hmmm to jest uniesienie, dostaje skurczy brzucha i jest mi najlepiej na całym swiecie na poczatku tez nie mialam orgazmow ale potem dochodzilam robilismy to tak dlugo zebym doszla... A i jeszcze wtedy jestem odprezonaa.. :D

Gość EmbarassedGirl...
czyli chyba uczucie nie do opisania..:) Myśle a raczej mam nadzieje,że kiedyś też to poczuje.

Gość Niewiadomaaaaaaaa
Kro pierwszy dostaje orgazmu? Mężczyźni czy kobiety?

Gość opport514
hej u mnie to jest tak ze w tej chwili mam 20 lat i jak kocham sie z chlopakiem to dostaje orgazmu przewaznie wczesniej niz on. jednak u mnie nie ma mozliwosci dostac orgazm jak chlopak jest na mnie tylko ja musze byc na nim, lub na siedząco ale ja u góry.wazne jest zeby zapomniec o jakis tam klopotach i w ogole,i oddac sie jemu calkowicie.. u mnie orgazm trwa kilka sekund ale jest wspanialym ucuzciem, az wydaje jakies dzwieki niekontrolowane ;P jak mialam 17 czy 18 lat i z kochalam sie z poprzednim moim chlopakiem to nigdy nie mialam orgazmu byc moze dlatego ze on mial strasznie duzego..grubego..ledwo sie we mnie miescil hehe a teraz mam faceta ktorego kocham z calego serca, jestem pewna ze chce znim byc, nie ma zbyt wielkiego, ani zbyt dlugiego , ale mnie wystarcza i zadowala w 100 procentach ;) moim zdaniem wazne tez jest czy jest sie pewnym co do drugiej osoby, pewnym swoich uczuc itd ;)

Gość Niewiadomaaaaaaaa
Wydawało mi się, że to mężczyźni pierwsi, a tu proszę. Jeśli jesteś naprawdę tak szczęśliwa, to życzę stu lat z nim! :)