Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety są okrutne

Czemu niedziewice mają prawiczków za niedorajdy?

Polecane posty

Gość fgfgfgfgfgfgfgfgdsaa
przyjemnosc jest wazniejsza a z chorob mozna sie wyleczyc

Gość Gigolo25
Dam Wam inne spojrzenie na sprawe moi mili:). Sam dosc pozno stracilem cnote. Dlaczego? Mialem opinie wsrod znajomych babiarza, ktory przelecial wszystkie panienki, ktore napotkal (dlaczego?sam nie wiem - nigdy o takich rzeczach z kumplami nie rozmawialem w pierwszej osobie). Umawialem sie z panienkami z mojego otoczenia/kolezankami kolezanek, itp. W efekcie, glupio bylo mi sie przyznac, ze jestem prawiczkiem i z blizszego kontaktu sie wycofywalem. Gdy przyszlo juz co do czego z ta, ktora i tak nie wiedziala, ale bylo to w innym miescie wiec moglem sobie pozwolic na ploteczki za moimi plecami ona nawet nie domyslila sie. Kochalismy sie cala noc, kilka razy - kazdy ostry, namietny, szybki i ponad godzinny. Pozniej juz mi sie tak nie chcialo rabac panienek jak drewno:).

Gość wypowiedzialy sie ekspertki
ktore wiedza jak zdjac majtki bo byly juz jechane we wszystkie dziury i mysla ze sa takie :classic_cool:

Pierdu, piersu. Nie ma niczego złego w byciu prawiczkiem, tak samo w byciu dziewica. To jest sprawa osobista, nie można naciskać, poddawać sie presji otoczenia. Na każdego przyjdzie czas.

Gość Anusia_81
A ja tam bym chciala prawiczka...👄..takie świeże ciacho...przynajmniej może się czegoś jeszcze nauczy, rokuje..

Gość do Anusia_81
stara baba jestes, na co ci prawiczek?

Gość Anusia_81
Jak to stara jestem? Wcale nie.Prawiczek byłby mój, a nie taki przechodzący z rak do rąk.

Chciałbys stworzyc związek z prawiczkiem czy poprostu spróbować czegoś nowego?

Gość Chciałem tylko powiedziec
...ze jestem prawiczkiem, mam 28 lat, jestem wykształcony i bogaty, mam spoko pracę, mam prawie 190 wzrostu i jestem przystojny ale nigdy jakoś nie chciało mi sie uganiać za dupami, to nie w moim stylu. Właściwie to bycie singlem jest dla mnie prawdziwą przyjemnoscią - wolność, relaks i spokój umysłu. Nie mam nawet ochoty zmieniac tego stanu rzeczy :) Mam spore libido ale chyba osłabione inne instynkty, szczególnie te stadne. I dobrze mi z tym. Laska która byłaby ze mną miałaby życie jak w raju ale spoko, nadal możecie uważać że wszystkie prawiczki to ciapy ;)

Gość Chciałem tylko powiedziec
suzi90 - dla mnie w gre wchodzi tylko i wyłącznie seks ze stałą partnerką albo brak partnerki i zero seksu. Nie mam ochoty ryzykować swojego zdrowia i pieprzyć sie z kim popadnie.

Przecież nie wszyscy uważają, ze prawiczki to ciapy :O Poza tym,poruszanie tematu swojego stanu majątkowego jest niesmaczne. Kazda porządna kobieta, albo ta co czytała Remarque'a, wie, że wszystko co można dostać za pieniadze jest tanie :)

Gość prawiczki są do dupy

Gość nie przesadzaj
wybacz ale ja kobieta doswiadczona znajaca sowje cialo swoje potrzeby nie bede nauczycielka dla jakiegos chlopca ktory zielonego pojecia nie ma ja juz przeszlam sexualne przedszkole czy szkole i teraz praktykuje nabyte umiejetnosci chce sie czuc w lozku jak kobieta z mezczyzna a nie mentorka z chlopcem uczniem tragedia co taki facet moze mi zaproponowac co on wie ?? co on potrafi??

Gość nie przesadzaj
i NIE UIWERZE ZE DOSWIADCZONA KOBIETA NIE ROZPOZNA W SEXIE PRAWICZKA Ja kochalam sie z kilkoma prawiczkami ktorzy to ukrywali i wystarczyla chwila i ja wiedzialam i bylam wsciekla bo sex do dupy i szkoda mojego czasu a jeszcze potem mialam na karku chlopcow ktorzy chcieli zapisac sie na nauki albo wiazac bo bylam ich pierwsza :( i nie uwierze ze sex z prawiczkiem jest super na bazie swojego doswiadczenia doswiadczenia kolezankek i kolegow prawiczkow

Gość nie przesadzaj
a te bajki o ponad godzinnym sexie prawiczka to az mnie bawia zenujace

Nie każda dziewczyna która nie jest już dzeiwicą ma prawiczka gdzieś. To zależy chyba od wieku i zachowania np jak ktoś ma max 19 i zachowuje sie=ę normalnie a jest prawiczkiem ta taka dziewczyna na pewno będzie nim zainteresowana ale jeślili gośc zachowuje się jak typowy prawiczek to na bank go będzie miała w dupie

Gość 22 i nadal.....
ja jestem prawiczkiem. Mam 22 lata i zaczyna mnie to dołować powoli.... Powód?? nieśmiałość - raczej niczego mi nie brakuje...

dla mnie jest to dziwne facet spotka dziewice to sie cieszy :p a kobieta jak spotka prawiczka to mówi że go nie chce :p kobiety sa wybredne :p

to zalezy od kobiety...ja tak nieuważam...prawiczek tez moze sie wprawic po kilku stosunkach...

dla mnie jest to dziwne facet spotka dziewice to sie cieszy a kobieta jak spotka prawiczka to mówi że go nie chce kobiety sa wybredne jest tak czasem ale nie zawsze..zalezy od osoby