Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenkaaaaa

Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość Malenkaaaaa

Kiedys zdarzalo sie ze moj chlopak ktorego bardzo kocham i podobno On mnie tez sciemnil tak ze do tej pory nie mam do niego zaufania az takiego ja kna pocztku pomimo tego ze bylo to 2 lata temu..;( Byla taka sytuacja ze rozstalismy sie na jakis tydzien w sumie bez powodu... Napisal esa ze to koniec.. Potem spotkalam jego przyjaciela na miescie i spytalam czy cos o tym wie< z tym przyjacieelem bylam przed moim>,,, Powiedziala ze jakas laska przyjechala na dzielnice tam do nich i niby sie mojemu spodobala. .Nie wierzylam w to bo wiedzialam ze lubi duzo barwic i dalej mu sie podobam i w ogole... jednak z innych zrodel dowiedzlalam sie ze ona leci na mojego... i kiedys jak mieli 15 lat byli ze soba;/... ale co to za zwiazek za smarkacza... pogodzilam sie z nim bylo cudowienie . Jakis tydzien pojniej powiedzial ze jedzie z kumplem do cieszyna czy moze i bardzo mnie kocha.. mial sie odezwiac jak bedzie na miejscu napial eska e dojechali teskni i caluje.. jakis czas pozniej dowiedzialam sie od mojego bylego ze byl z nim z taka ich kumpela i ta laska wlasnie ktora byla jeej przyjaciolka na takim zalewie.. Niby bal mi sie powiedziec o tym zebym sie nie wkurzyla ale niby nie wiedzial ze ona pojedzie..;/bo byl umowiony z nim i ta kumpela...a ta nie miala rzekomo co z nia zrobic

Gość luzna
olej go, skoro byla jedna dziewczyna z nimi to czemu ty nie moglas jechac. co za dupek

Gość Malenkaaaaa
.... wiesz ta kumpela to jest starsza od niego znam ja i osbiscie moim zdaniem jest glupia i przemadrzal.. o nia to niew jestem zla a le o tamta?.. dla mnie tamta to jest czysta sz*mata tapeciara ktora mysli ze wszystko jest wolno.. Teraz wszystko jhest ok;) jestem z nim szczesliwa nie zawodzi mnie ;) ale tamta sprawaaa nie daje mi spokoju