Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hohohoh nie takie progi dla cb

a6w zaczynamy razem ? ;) czy dobrze ja wykonuje ?

Polecane posty

A więc naoglądałam sie cudzych zdjec sprzed i po aerobicznej 6 weidera. Czy kto ją robił ? Wytrwaliście do końca? ;) Ja dopiero 1 dzionek, ale dobre i to, ze sie zmotywowalam (bo po co mam sie glodzic, wolę poćwiczyć :) ) I otóż jest pytanie czy dobrze ją wykonuje, a więc : Np. pierwsze ćwiczenie powtarzam 6 razy, 2 też itd. i te wszystkie ćwicz. jest ich 6 po 6 razy, bo to pierwszy dzień, dobrze nie ? :) i wszystkie po 1 seri czyli dobrze rozumiem, że wszystkie ćwicz. powtarzam tylko raz, a już 2 dnia po 2 razy wszystkie ? Kto zaczyna ze mną ? Jakie, były wasze efekty ? :) Może posidacie zdjątka, a tutaj dla wszystkich niedowiarkow, MOJA MOTYWACJA : http://vitalia.pl/index.php/mid/49/fid/341/diety/odchudzanie&;w_id=269379

Brzuch mnie boli :o

Pogmotwałam swój wpis, nikt mnie pewnie nie rozumie :o 😠

Gość ja............................
wytrwałem do końca i jestem zadowolony z efektów, brzuch nabrał mięśni ;)

Gość z tego co słyszałam to
to nie jest najefektywniejsze ćwiczenie. Pomęczysz się, a wcale nie zrzucisz oponki, ale to cudze opinie, których się naczytałam, więc nie ręczę za nie. Kiedyś próbowałam i stanęłam chyba na 4 dniu. Poza tym że męczące, to to jest diabelnie nudne. Teraz próbuję jogi, uczę się podstawowych pozycji - przynajmniej nie jest tak monotonna jak te ćwiczenia aerobiczne, które trzeba w nieskończoność powtarzać i liczyć do 30tu. Nie wiem, czy od tego schudnę, ale jest niezłe na "rozciągnięcie się".

Powiem tak miałam podobny brzuch do koleżanki to ona zaczeła te ćwiczenia i teraz każdy sie za nia slini, bo ma piekny brzuch, ladnie podkreslony i go z duma pokazuje.. A ja co opona i flak :o Nudne ? Mi dały kopa, ja licze do 3 sekund, a nie 30 :P

joga powiadasz ?? Mogę spróbować :)

Nie dają efektów ?.. oprócz mojej koleżanki w grafice google, albo na stronie chociażdy vitalia pełno pięknych brzuszków po a6w

Może ktoś jeszcze wyrazi opinie ??

Nikt ? Eh, a liczyłam, że tutaj same lachonie co wypróbowały a6w :)

Up

Nie wiem, naczytałam się w necie opinii dziewczyn, które to robiły - to cała moja wiedza, ja nie skończyłam. Ale może spróbuję od nowa - trochę mnie zachęciłaś. A jogę polecam, choć na razie robię to amatorsko (może od października zapiszę się na jakieś profesjonalne zajęcia),ale jestem zadowolona - dobrze się po nich czuję, mięśnie się rozciągają itp.

kupiłaś jakąś płytkę z tą jogą czy z internetu masz ćwiczenia ? :)

Gość a ja:
ja doszłam do 28 dnia - efekty są, ale wydaje mi się, że to bardziej dla brzuchów bez dużej ilości tłuszczyku.

to fajnie, może się do mnie przyłączysz będzie milej :) Ja żebym wytrwała wziełam zwykła kartke napisałam na niej od 1 do 42 i licze na naj ;) Będę sobie pisać albo zaznaczac fajeczki i patrzec, ze juz niedlugo koniec, ze nie moge uwierzyc i brzuch ładny :P

mam mniejszy brzuch niż ta pani na fotce co zapodałam linka, ale wam pewnie nie działa, bo mi też nie, a link skopiowałam prawidło :o więc liczę, że będzie ładnie :)

W internecie jest sporo ćwiczeń, ale najpierw poczytałam trochę książek o tym - w książkach też są opisane pozycje itp. ale na filmie lepiej widać, jak ktoś to wykonuje. Oczywiście na pewno nie robię idealnie ani profesjonalnie, ale to zawsze jakiś początek (żeby się nie zbłaźnić w tej szkole jogi, jak się w końcu zdecyduję ;) ) A w sumie może spróbuję od nowa tę a6w. Mam jeszcze na dysku cały ten program. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Bądź co bądź mam największe kompleksy na punkcie brzucha właśnie - reszta jakoś tam się nadaje do ludzi.

znaczy mam mniejszy od tej pani przed jej zaczęciem a6w :P schudłam 8 kg, a więc teraz pozostało mi tylko uwidocznić mięśnie i ładnie wyeksponowac sylwetke :D

ja mam tak samo z brzucholem ;) reszta ujdzie

A wiesz, nakręciłaś mnie trochę - jutro wpadnę i napiszę ja idzie.

Gość a ja:
no to autorko, to ćwiczenia dla Ciebie, będziesz zadowolona. ale polecam zanim się zacznie ćwiczyć- przez tydzień robić tylko pierwszy dzień. wtedy można nauczyć się dokładności - bo to jest tu ważne - w wykonywaniu każdego powtórzenia, i człowiek przyzwyczai się do bólu. ja zawsze miałam mocne mięśnie brzucha, a i tak bolało cholernie ;)

Gość malina3426t555
zaciekawilas mnie , kiedys wytrzymalam pare dni, ale zrezygnowalam bo nei wiedzialam czy dobrze to robie :P ile wam to zajmuje czasu ? Wszystko trzeba powtarzac w 1 dniu np. 6 razy ??

Gość malina3426t555
ja w sumie nie mam duzego brzucha, ale tak jakby na dole lekko wystaje chyba wiecie o co chodzi :P bardziej mam problem z boczkami,biodrami i udami :O

Ups.. Uciekłam wam wszystkie ćw. trwają 42 dni i wykonuje sie je tak : 1 dzień - 1 seria po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 2,3 dzien - 2 serie po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 4,5,6 dzień - 3 serie po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 7,8,9,10 dzień - 3 serie po 8 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 11,12,13,14 dzień - 3 serie po 10 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 15,16,17,18 dzień - 3 serie po 12 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 19,20,21,22 dzień - 3 serie po 14 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 23,24,25,26 dzień - 3 serie po 16 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 27,28,29,30 dzień - 3 serie po 18 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 31,32,33,34 dzień - 3 serie po 20 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 35,36,37,38 dzień - 3 serie po 22 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 39,40,41,42 dzień - 3 serie po 24 powtórzeń w każdym ćwiczeniu a tu filmik jak wykonywać : http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM

up :P to do jutra - zapisuje strone i do zobaczenia ;) Jeszcze tu troche posiedze, moze ktos cos jeszcze napisze -byloby miło :)

up. ;)

jaka tu cisza nanana :P

nikt sie nie odzywa nanana

Gość ladaco
nie mam czasu

Witam wszystkich ;) Czy jest tu ktoś? :P