Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_sobie_Maciek

Gdzie poznać naprawdę dobrą , uczciwą kobietę?

Polecane posty

Gość dziewczę z kafe
E tam...chodzi o to, że wtedy nikogo nie szukałam, nie wyszłam do pubu z założeniem, że kogoś poznam, w ogóle nie chciałam mieć faceta. Maciek-ale nie prawisz komplementów nawet, jeśli kobieta na to zasługuje? Nie mówię o durnych tekstach, ale o zwykłym zauważeniu jakiegoś pięknego szczegółu kobiety..

Gość do mi mała
dziewczę z kafe..jak facet wyjdzie z takin nzamiarem to nigdy nikogo nie pozna 🖐️

Gość dziewczę z kafe
do mi mała-muszę spytac mojego, z jakim założeniem wyszedl wtedy z kumplami na piwo ;) choć z tego co mówił, z podobnym do mnie.

Mam z tym cholerny problem, choć podobno gorszym problemem jest to, że nie rozumiem, że to jest problem. Tak usłyszałem. Siadam i rozmawiam jak z własną siostrą albo wieloletnią żoną i jakbym z kimś rozmawiał od dawna i oczekiwał, że mnie doskonale rozumie. To trochę celowe, bo jeśli zobaczę, że nadajemy na tych samych falach to wiem, że jestem w domu a tak człowiek gada rzeczy, których gadać nie chce tylko po to żeby drugą osobę sobą zainteresować. Czy warto tak? Ja myślę, że nie, ale mogę się mylić. Zresztą odbiegliśmy nieco od tematu. :)

Gość do mi mała
ta jasne 🖐️

Gość ew_l
Wydajesz się fajnym facetem. Nie mam zwyczaju pisać na kafe, więc jeśli chciałbyś pogadać odezwij się. ew_l@o2.pl

Gość dziewczę z kafe
Maciek, pewnie powiedziała Ci to kobieta, która po prostu Cię nie rozumie. Nie wierzę, że babka z którą nadajesz na podobnych falach uznałaby za problem to, że jesteś zbyt naturalny i szczery...

Gość dziewczę z kafe
...bo to jest właśnie najpiękniejsze, gdy nagle dwoje obcych ludzi nadaje na tych samych falach i świetnie się dogaduje. Takie niespodziewane odnalezienie bratniej duszy :)

a ja bym uważała z tą wielka szczerością na początku - takie coś moze rzeczywiście przytłoczyć . Wszystko ma swój czas

Gość czytam twoje posty
i nie wierzę, bo jakbym czytała o sobie, hehe

a askad jestes?:) ja wczoraj usunelam swoje dwa profile na portalch randkowych bo tam jednak ciezko kogos poznac w tych czasach:o no i chbysa jestem juz nimi zmeczona

Gość dobreee dobreee
fajn facet jesteś zapewne. też jestem(byłem) podobny do Ciebie...teraz są inne czasy , wiem że to banalne ale musisz bardziej myśleć o sobie i być bardziej szorstki dla Kobit. mam wrażenie że jesteż za bardzo wycieraczka ( bez obrazy dla Twojej osoby) też to przechodziłem

Gość gość
nawet najlepsza będzie cię kochała, aż skończą Ci się pieniądze

Gość gość
Maciek a jestes katolikiem?

Gość gość
Ja też przez wiele czasu obawiałam się że nikogo sobie w życiu nie znajdę. Czułam się samotna, nie kochana, brakowało mi drugiej osoby, bliskości, pocałunków, wspólnego dzielenia się swoimi przeżyciami. Bedac już na skraju wyczerpania psychicznego zdecydowałam się zamówić rytuał przyciągnięcia powodzenia u płci przeciwnej na stronie http://urok-milosny.pl , po 2 miesiącach znalazłam faceta o jakim wcześniej nawet nie marzyłam. Czuły, wspaniały, a jednocześnie zaradny i męski. Wreszcie odżyłam i dowiedziałam się co to prawdziwe szczęscie.