Werrkaa 0 Napisano Sierpień 23, 2010 hej, od razu chcę zaznaczyć, ze intstrukcję przecztałam kilka razy ale nadal nie mam pewnośc co zrobić :( otóż biorę tabletki o 17 dziś jednak pierwszy raz mi się zdarzyło spóźnić godzinę i tą jedną godzinę chyba zawaliłam sprawę :( wszystko przez to, ze o 21;45 dostałam biegunkę, więc pełne 4 godziny nie minęły i teraz nie wiem co robić... z jednej strony do wchłonięcia się potrzebuje 4 godzin,a z drugiej brakło tylko 15 min, więc myślicie, ze jest sens brania następną? dodam jeszcze, że zostało mi jeszcze 7 tabletek,z czego 4 to tabletki placebo ( bez subs. czynnych) następne opakowanie zaczynam więc za 8 dni, a z chłopakiem nie będę się widzieć jeszcze 10 dni, więc chyba nie mam się o co martwić? z góry dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Sierpień 23, 2010 to 4 h to jest napisane z dużym odchyleniem tabletka powinna być już całkowicie wchłonięta po 2 h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach