Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina8778

ocencie zachowanie mojego faceta

Polecane posty

Gość malina8778

Czesc dziewczyny. napisze wam co mnie dzisiaj załamało. Sytuacja wygladała następująco. Byłam z moim facetem w ksiegarni. Dostrzegłam jedną ksiązke ktora mi sie mocno spodobała. Powiedziałam mu że podoba mi sie ona mocno i że chciałabym taką własnię mieć. Nie oczekiwałam wcale (napisze dla jasności) zeby mi ją kupił choć było by mi miło gdybym taką otrzymała. No i wkońcu on bierze tą moją wypatrzoną ksiązkę i mówi mi ze kupi ją mamie :( tu mnie całkiem zatkało. zrobiło mi sie przykro, poczułam się jak totalnie olana, tak jak by mi zrobił specjalnie na złosc :( jeszcze jak by inną jej kupił a nie tą moją :( czy ja przesadzam ?? podpowiedzcie, czy powinnam się byla czuć zlekceważona

Gość królowa loddduuu
weź koło i rąbnij się w czolo. Ludzie tutaj mają poważniejsze problemy niż jakąś durną książkę. Widać, że za dobrze masz w życiu

Gość turqssssss
zalezy jak macie z kasa w zwiazku i ile ze soba jestescie i czy jest maminsynkiem :)

Gość Oj dziewczyno
A może on to zrobił specjalnie żebyś sie zatanowiła nad swoim zachowaniem... "powiedzialam mu ze chce ta ksiazke mocno" lol, w oczach faceta brzmi to tak: "kup mi, kup mi, kup mi ta ksiazke, kup mi!!!" Inna sprawa gdybyś powiedziala cos w stylu "Ta ksiązka wydaje sie byc ciekawa" a nie "chcialabym ja miec mozno..' lol

Gość odejdz!
widocznie uznał to za świetną rekomendację. Znaczy Tobie się podoba, mamie też się spodoba. Może ma urodziny?

Gość s@motna w sieci
albo tylko tak powiedział a kupi i da ją Tobie? Kupił ja wogóle?

Gość terajo
ludzie no mnie to zaraz spiętrzy woda :D ...

Gość odludkowa
książka podoba się bardzo a nie mocno, mocno to sie mozna uderzyć .A co zlego w tym ze kupi książkę mamie a nie tobie? liczy sie z twoim zdaniem i polega na twoim guście i z tego powinnaś być zadowolona. Na pewno nie zachował się źle.

Gość odejdz!
wlasnie co to za ksiazka? :)

Gość no to mój z tego sie znaczy
a masz niedługo jakieś święto, myślę, że kupił ją Tobie i wręczy w odpowiednim dniu

Gość terajo
moze to jakiś podręcznik szkolny?