Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

zastanawiam sie nad zamieszkaniem z moim facetem

Polecane posty

chciałabym zobaczyc jak to jest..bo chciałabym isc na swoje i mysle ze to dobry sposób na to zeby sie sprawdzic i zobaczyc czy do siebie pasujemy. Ogolnie analizuje..pomieszkiwalismy razem najdłuzej 2 tygodnie. Ogolnie fajnie wspolne sniadanka które razem przygotowujemy, albo on albo ja jalbo razem..obiadki tez, kolacje. On jest bałaganiarzem i mnie to wkurza, ale wie ze tego nie lubie wiec stara sie jako tako porzadek utrzymac..czy to pozmywa czy pozamiata Ma jedna wielka wade telewizor..jak nie ma go w poblizu to jest super..dltego ciesze sie ze ani u mnie w pokoju go nie ma ani u niego wtedy mozemy sie skupic na sobie. Ale ejsli w poblizu jest telewizor to jest masakra..nie odlepia od niego oczu jak w hipnozie..zawsze mu mówie ze przegrywam z TV. i szczerze mnie to wkurza:O juz mu powiedziałam ze u mnie w sypialni Tv nie bedzie..bo zycie sexulane zamiera. a czasem mu mówie ze u mnie w domu tv nie ebdzie wcale, do tego mam y inny gust filmowy i wybór wspolnego filmu to tragedia:O co sadzicie problemy wydumane?