Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslicie ze to dziala

naturalnosc nie jest w cenie

Polecane posty

Gość ta
to sie nazywa hipokryzja, moi drodzy

Gość myslicie ze to dziala
dokladnie,mowicie ze nie moze sie tapetowac,solaryzowac,imprezowac nazbyt,a tylko na takie lecicie.

Wiecie co, jakbym zaczęła patrzeć na to, co lubią faceci, to pewnie bym skończyła w klinice chirurgii plastycznej robiąc sobie dziwne rzeczy z ciałem :P Nie ma co się nad tym zastanawiać, faceci to hipokryci, jasne, że powiedzą, że lubią naturalne dziewczyny, ale jak gadają z "tapeciarą" to full bajera. Ja się maluję zależnie od nastroju i na prawdę wisi mi to co o tym myślą jacyś bliżej niesprecyzowani mężczyźni, ani też inne laski, ważne, że mi się podoba :)

Gość a ja jestem piękna
przyznaj naturalna brzydulo, że jesteś zazdrosna o te farbowane tapeciary :) Niektóre z nich rzeczywiście są wstrętne, ale niektóre są piękne nawet bez makijażu i dlatego mają powodzenie:) Mnie to zwisa, czy się za mną oglądają, nawet wolałabym żeby tego nie robili, bo mnie to po prostu wkurza. Maluję się i stroję tylko dla siebie samej

Gość seksuolożka Grażynka
Naturalne są najlepsze bez kolczyków czy paznokci czerwonych (rakotwórcze kosmetyki). Perfumami jak kobieta śmierdzi to była mało atrakcyjna i nie ma wykształcenia wysokiego oraz IQ niskie (status społeczny matki zapewne robotniczy lub ojca jak córka nosi kozaki czy jest podatna na działanie pop kultury oraz slang "miejski".