Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

myslicie ze jest sens zebysmy razem zamieszkali

Polecane posty

chciałabym zobaczyc jak to jest..bo chciałabym isc na swoje i mysle ze to dobry sposób na to zeby sie sprawdzic i zobaczyc czy do siebie pasujemy. Ogolnie analizuje..pomieszkiwalismy razem najdłuzej 2 tygodnie. Ogolnie fajnie wspolne sniadanka które razem przygotowujemy, albo on albo ja jalbo razem..obiadki tez, kolacje. On jest bałaganiarzem i mnie to wkurza, ale wie ze tego nie lubie wiec stara sie jako tako porzadek utrzymac..czy to pozmywa czy pozamiata Ma jedna wielka wade telewizor..jak nie ma go w poblizu to jest super..dltego ciesze sie ze ani u mnie w pokoju go nie ma ani u niego wtedy mozemy sie skupic na sobie. Ale ejsli w poblizu jest telewizor to jest masakra..nie odlepia od niego oczu jak w hipnozie..zawsze mu mówie ze przegrywam z TV. i szczerze mnie to wkurza juz mu powiedziałam ze u mnie w sypialni Tv nie bedzie..bo zycie sexulane zamiera. a czasem mu mówie ze u mnie w domu tv nie ebdzie wcale, do tego mam y inny gust filmowy i wybór wspolnego filmu to tragedia co sadzicie problemy wydumane? ja 24 on 28 lat rok zwiazku

Gość bdgfa
qrva, masz racje inny gust filmowy jest naprawde przeszkoda :o i ty masz 24 lata? :o

inny gust filmowy był w odniesieniu do wspólnego oglądania TV, a nie zamieszkania,czytaj ze zrozumieniem... ja myślę, że powinniście spróbować, bo jak nei teraz to kiedy? po slubie zamieszkacie razem i dopiero beda zgrzyty,a tak to zawsze mozesz sie wycofac... ;)

Gość też to uwielbiam
związek to nie tylko wspólne śniadanka i kolacyjki, niestety pewne rzeczy trzeba znieść,a te które opisałaś nie powinny być żadną przeszkodą. uwierz mi, że te 'problemy' to pikuś, często później wychodzą gorsze rzeczy. ;)

wyobraz sobie ze szukujesz kolacje jak twój facet wraca z pracy siada i gapi sie w telewizor gapi gapi,, nie pogada i sie gapi:O mnie rece opadywuja jak skonczy ogladac to wtedy jest juz ok

Gość bdgfa
o boze, to rozstan sie z nim, po co z nim jestes? skoro przeszkadza ci balaganiarstwo (co przy odrobinie checi mozna zminimalizowac) i ogladanie tv to znajdz sobie lepsze, w koncu slu bu tez znim nie wezmiesz no chyba ze oddzielnie bedziecie mieszkac :o

Gość też to uwielbiam
no wlasnie, zastanow sie czy bierzesz ten związek na poważnie. bo skoro juz męczy cie podjecie decyzji o wspolnym zamieszkaniu to co dopiero decyzja o ślubie i to przez to, że jest bałaganiarzem i luibi oglądać tv. dziewczyno jeszcze życia nie znasz i nie wiesz co to są problemy.

Gość też to uwielbiam
może zwyczajnie ma braki z tv , skoro mówisz, że ani u siebie ani u Ciebie go nie ma ;)

Gość iuhihioih
dawno mnie tu nie bylo a ty masz juz chlopaka :D

Gość jak ty masz takie podejscie
A macie aż tak różne gusta filmowe, że nie potraficie się dogadać ? Związek polega między innymi na chodzeniu na kompromisy i czasem trzeba przymknąc oko na drobne wady i niedoskonałości partnera. U nas w związku to ja jestem bałaganiarą, ale wspólne mieszkanie nauczyło mnie m.in. utrzymywać jako taki porządek. To nie są problemy nie do przeskoczenia, tylko wystarczy chcieć. A nie możecie ustalić, że w tym czasie, gdy On ogląda TV , Ty zajmujesz się sobą, a potem czas spędzacie razem ?