Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missia__

Egipt 2010

Polecane posty

Hej, mam pewną prośbę... i prosze o pomoc. W tym roku, a dokładnie w terminie 6.08-20.08 byłam wraz z rodziną na wakacjach w Egipcie, w Hurghadzie. Poznałam tam pewnego Egipcjanina, wydaje mi się że mówil na niego Mido, jego imie to Mahmoud (o ile sie nie mylę). Jest rezydntem z firmy współpracującej z biurem Sky Club (Planet Tours). Próbuję się z nim skontaktować i troszke więcej się dowiedzieć o nim samym... Tyle czasu ze sobą "przegadalismy", że ż jest mi żal że zupełnie zapomnieliśm wymienić się jakim kolwiek emailem :(. Może ktoś go zna? Jest wysoki i szczópły, podbno ma 24 lata, jak na swoje pochodzenie ma dość jasną karnację, oczywiście brązowe oczy i buzię troszkę jakby "kocią" ;). Bardzo sympatyczny i dobrze mówi po polsku, pracuje również jako przewodnik w Hotelu Serenity Makadi (nie wiem jak to się pisze poprawnie). Proszę bardzo o odpowiedź.

Gość xperia x10
kolejna debilka, która ma ochote skundlić się z jakimś dzikusem :(🖐️

haha, nie ma to jak humor na kafeterii ;D, dzięki za powyższą odpowiedź :) a co do- xperia x10 - to czasem to jest lepsze, niż z młynarzem z Polski i mieć dzieci nieuki, a męża nawet palcem nie kiwającego na żonę i wiecznie się awanturującego. Z takim dzikusem to i przygody są dzikie :P..muhahahaha...

Gość słodziutkaaaa
debilka skończona i łachudra, żeby się kurwić z takim burasem :(

Gość Sabulka
to poczekaj pindo, jak cię ten smoluch sprzeda za stary, brudny dywan... :classic_cool:

fajnie jest oceniać ludzi, gdy się ich nie zna... ale za to gdy się pojedzie na wakacje to oprzeć się nie można, co? ;> w mojej rodzinie mam takich 3 "bambusów" i to na dodatek w dłgich związkach, do dzisiaj włącznie :) popatrzcie lepiej na siebie, tyle jadu... pfii sami rasiści!

Gość karmacoma...
oni tak bajerują te europejki bo baaardzo chcą być obywatelem EU

Gość Gabrielle.
jakaś franca szuka jakiegoś brudasa, a tamten pewnie rucha teraz jakąś piękną blond turystkę :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

no ba! o tym wszyscy RACZEJ wiedzą, ale mieć kontakt z kimś nie oznaca od razu się z nim "kurw*" :D

Gość Alogia po gulaszu
polo, jestes?

Gabrielle. - pewnie tak, nie wiem jaka Ty jesteś, ale pewnie i taka sama franca a moze i gorsza ode mnie :) nikt nie chciał Twojej dupy to teraz przelewasz jad i gorzkie żale na forum ehh... biednaś, oj biednaś pozdrawiam