Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja121

śluz z penisa a ciąża

Polecane posty

Gość patrycja121

czy jest możliwe zeby zajść w ciąże będąc w bieliżnie i leżąc na facecie któremu właśnie wydobywa się śluz z penisa?? proszę o szybką i szczerą odpowiedz.

Gość patrycja212
tylko jeśli śluz miał styczność z twoimi narządami

Gość patrycja121
miał kontakt ale tylko przez bielizne, boje sie gdyż to był mój 14 dzien cyklu

Gość patrycja121
gdybyś byla wyedukowana z biologii to byś wiedziała ze w takim śluzie zawierają sie plemniki, w mniejszej ilości niż w spermie ale zawsze

Niektórzy mówią, że plemników tam nie ma, niektórzy że są mniej sprawne, a niektórzy, że bardziej, no bo przecież przy przerywanym jest tyle wpadek. Ale chyba nie są aż tak sprawne, żeby przejść przez materiał? :O Ty na poważnie pytasz? I to się nie nazywa śluz :D bo śluz to masz Ty, a Twój chłopak ma preejakulat :) Więc edukuj to się Ty :)

I nie tylko z biologii, bo wysłowić się nawet nie potrafisz. "w takim śluzie zawierają sie plemniki" :D Do nauki, a nie do seksu :O

Gość patrycja121
wiem jak na to mowi sie poprawnie, a potocznie nazywa się to śluzem i chciałam Cie uświadomić ze nie nosze majtek z lateksu tylko z koronki, która ma możliwość przepuszczania substancji płynnych. Jak nie wierzysz to zrób test w domu np. polej na materiał troche wody i zobacz czy przesiąknie. A tak naprawde to pytam na powaznie, gdzyz tez substancji było naprawde sporo, a tak do konca nie jest wiadomo czy w tym płynie znajdują sie plemniki czy nie. Nie obawialabym sie tak tego gdzyby nie był to dzien owulacji.

Zadałaś pytanie, czy jest to możliwe, my napisałyśmy, że nie, a Ty dyskutujesz. Ty mi nie doradzaj testów z majtkami, tylko sama idź do apteki po test jak Ci się odpowiedzi nie podobają.