Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssassa

wodniczka + skorpion

Polecane posty

Gość sssassa

sa takie polaczenia?? ja jestem ze skorpionem juz od roku,strasznie burzliwy zwiazek,ciezko o porozumienie itp.. czy byl ktos,jest w zwiazku takim z tym polaczeniem? jak umiecie do niego dotrzec,czy nie musicie bo dobrze sie dogadujecie? :)

Gość sssassa
dodam,ze temu pytam bo wszyscy odradzaja tego polaczenia tych znakow:)

myśle ze rzeczywiście to dosyć wybuchowe połączenie ale tez przez to może bardziej namiętne, choć burzliwe z kłótniami. serce nie sługa. choć horoskopy odradzają

Gość jestem wodniczka
i miałam takie spięcie ze skorpionicą, że aż iskry poszły. skorpiony to strassznie wredne typy, ale z wodnikami nie warto zacierać.

Gość superaśnie
masakra takioe [polaczenie - jestem skorpion wiem z wieloletniego doswidaczenia!

Gość sssassa
uh serio? ja tez ostatnio mialam spiecie ze skorpionica :D ale byly iskry mysalalm ze ja zabije :)

Gość no ale trafilo mi sie
na wyjatkowo tępą skorpionicę, jednak przez nią mam uraz do skorpionów.

Gość sssassa
ale dalej moze ktos byl w relacji skoprion wodnik:? :D czy raczej wszyscy uciekaja :D

Gość szpula
jestem wodniczką i mam swojego skorpionka przy sobie jest nam ze sobą świetnie gdzy pzychodzi do kłutni bo to jest niestey nieuniknione z tym połączeniem ja odpuszczam przytulam mjego skorpionka a on chowa jad no i tak jest zawsze okazja na bardzo miłe przeprosiny ... :D tak wiec jak dla mnie takie przeciwiestwa sie przyciągaja. Każdy ma krztałtowany charakter przez środowisko otoczenie i wychowanie wiec nie zwracajcie aż takiej uwagi na charakterystyke znaków :)

Gość Mała mi jest wielka
też jestem skorpionem i dwa razy byłam w związku z wodnikiem - coś fajnego ale nigdy mi się nie udało :) Ale miałam szczęście do wodników - bo pomijając facetów często moi najlepsi kumple to właśnie wodniki! teraz się bardzo udaje z baranem :) oczywiscie traktuję horoskopy z przymrużeniem oka i tak też Tobie radzę!