Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CałaZapłakanaSmutna

CO JA MAM TERAZ ZROBIĆ ?

Polecane posty

Gość CałaZapłakanaSmutna

właśnie zerwał ze mną chłopak z którym byłam 9 miesięcy ;( leże cała zapłakana, nie wiem co mam robić ;( nie mam sie nawet komu zwierzyć :( wyżalić :( nie wiem co mam robić :( kocham go i nie chce by to sie tak skończyło :( napisałam mu wiadomość ale już nie odpisał :( straciłam miłość swego życia :( CHCE UMRZEĆ !!

Gość w delegacji
a czemu zerwal?

Gość przejdzie Ci szybko 9 miesiecy
to nie dlugo wiec szybko zapomnisz. Mnie facet zdradzil po 7 latach zwiazku, mielismy wspolne mieszkanie, samochod, a ja musialam byc silna zeby sie nie zalamywac. Sprzedaliśmy wspolne rzeczy, podzial kasy na polowe i do widzenia. Nie cierpiałam dlugo mimo ze faceta kochalam

Gość CałaZapłakanaSmutna
zerwał bo mu nagle moje przeszłość zaczęła przeszkadzać :( przez 9 miesięcy nic nie mówił powiedział że to akceptuje i że mamy na ten temat nie rozmawiać :( a tu nagle dziś na GG zaczął mi wszystko wypominać, przezywać mnie wyzywać itd. i na końcu napisał że to koniec i mam do niego już więcej nie pisać :( i sobie poszedł :( mógł mi to w oczy powiedzieć a nie przez GG :( straciłam już ochote do życia :( nic mnie nie cieszy, wszystko wkurza :( ja go nadal kocham i to coraz mocniej :(

Skoro zerwał przez gg, znaczy że niewiele był wart :) Teraz pewnie będziesz miała ciężkie dni, ale uwierz mi że wyleczysz sie z niego szybciej niż myślisz i niebawem będziesz się śmiała że płakałaś za kimś takim.

Gość CałaZapłakanaSmutna
Ja mam 18 on 24..

Gość CałaZapłakanaSmutna
Ale on jest naprawde wyjątkowym facetem :( drugiego takiego nie znajdę :( i nawet nie chce, wole już zostać starą panna niż mieć innego niż mój ukochany :( zawsze będe go kochała i nigdy sie z tym nie pogodze że mnie zostawił :( to była ta jedyna miłość ta prawdziwa :( wszystko było wspaniale cały czas i tu nagle bum :( może ma kogoś innego ? :(

Dziewczyno Weź sie w garść, nie płaca za nim bo to nic ci nie da , tylko nabawisz się nerwicy. Tak jak tu ktoś napisał bedzię jeszcze bolec dośc długo ale przejdzie jak ręką odjoł. Życzę ci powodzenia i pogody ducha bo to jest tobie teraz potrzebne.

w tym wieku zawsze sie wydaje ze to jest wlasnie TEN! a za pare lat stwierdzisz ze z niego byl poprostu dupek!! przez gg?? ja pierdole:(

Gość CałaZapłakanaSmutna
Ale nie rozumiem dlaczego tak nagle zerwał :( mówił mi że mu na mnie zależy jeszcze wczoraj i że nie chce tego zmieniać :( a pod wieczór pisze mi że to koniec i mam już do niego nie pisać :( już kiedyś ze mną zerwał ale wrócił do mnie - teraz powiedział że mi nawet łzy nie pomogą :( a co najgorsze jestem za granica miałam jutro wracać do polski :( tak sie cieszył że mnie wkońcu zobaczy :( on jest w moim mieszkaniu, zostawiłam mu klucze jak wyjeżdżałam :(

moze za dobra poprostu dla niego bylas.... podobno faceci kochaja zolzy :( i cos chyba w tym jest:(

Wiesz co ja bym na twoim miejscu zrobiła w tej chwili, wróciła do mieszkania jak najszybciej jak to jest możliwe i napluł a mu w twarz za jego zachowanie i powiedziała mu spir...aj, jak ja ci nie wystarczyłam to poszukaj sobie innej. Bo według mnie on ma inna dziewczynę, co opisujesz. Smutno:( mi jest to pisać Tobie ale taka jest prawda. Głowa do góry, znajdziesz sobie innego chłopaka👄 Nie on jedny jest na świecie

moim zdaniem to właśnie przez Twój powrót zerwał.Miał inną pannę i dopóki Ty byłaś za granicą grał na dwa fronty.Wygodnie mu było bo siedział w Twoim mieszkaniu.Teraz zerwał bo wracasz, gdybys nie wróciła dalej by Cię okłamywał. Teraz Ci sie wydaje, że to TEN. Za parę lat zmienisz zdanie.Teraz troche pocierpisz, ten początek jest najgorszy, jak tak boli, znam to dobrze, potem-już po tygodniu-będzie lepiej :)Ból będzie mniejszy i staniesz na nogi :) pomyśl co z niego za cham, że CIĘ zwyzywał.Jakby miał klasę zerwałby jak człowiek, a nie, jak jakiś szczyl, przez gg :o teraz nie wspominaj tego co dobre, tylko wyolbrzymiaj jego wady a zobaczysz, że nie jest takim ideałem.Ból łatwo przemienić w gniew, a niektórzy lepiej radzą sobie z gniewem niż ze smutkiem. no i poza tym, "nigdy nic nie tracimy....." :)

Gość A ja myslalam ze na prawde
jakas tragedia sie wydarzyla, czy sytuacja bez wyjscia :D Taki dramatyczny tytul ;) Zupelnie nie adekwatny do tresci :P