Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona nie zona

Kochając sie z męzem wypowiedzialam imie kochanka

Polecane posty

Gość zona nie zona

i było koniec seksu:(

Gość No to nie ciekawie

Gość heronetta
na drugi raz milcz :D

Gość zona nie zona
co gorsza to imię mojego byłego faceta (ale to nie on) no i lipa

Gość heronetta
najlepiej recytuj w trakcie coś z klasyki literatury pięknej może Litwo ojczyzno moja ...:D nie podpadniesz a rozwój kulturalny zapewniony :D

Gość 5429764764
jak to jednoczesnie imie bylego to nie jest jeszcze tak tragicznie ;) moze sprobuj sie jakos wykrecic, ze cos ci sie przypomnialo z dawnych czasow i o nim ostatnio myslalas i to dlatego

Gość no co tyyyy
już mógł skończyć... co za dupek... !

Gość zona nie zona
no właśnie mógł skończyć a tak chodzę wkurwiona od samego rana a ten wielce obrażony i za kare miesiąc bez seksu, dobrze ze mam kochanka :D :D

Gość misia44
pieprz go niech chodzi obrażony skoro masz kochanka...

naucz się, że do kochanków nie mówi się po imieniu. najlepiej misiu, albo jak tam chcesz:-)

Gość fju_bzdziu
ja pierdziele, mnie mój by chyba zabił

Gość misia44
mój by sie spakował

Gość fju_bzdziu
no ale ja nie zartuje..mój mnie nie bije ani nic ale za takie coś podczas takiego aktu takie słowa...dosłownie bym dostała po niuchu

Gość HMMMMMMMMMMMM
jakiś idiota z tego mężulka, obrażać się za takie coś, cóż takiego, skoro masz kochanka to naturalne, że czasem będzie się pojawiał w waszym życiu. Żartowałam!!!!!!!!!!!!!!! :) a co miało go to podniecić, to chyba naturalne zachowanie, postaw sie w jego sytuacji. Może on też niech poszuka sobie kochanki i zwracajcie się do siebie ich iimionami

Gość By było dobrze to wystaczyło
Szukać kochanka o imieniu takim jak mąż. Ja tak mam i nie ma żadego problemu. Oprócz tego, ze mają takie same imiona to i grupę krwi mają jednakową.

Gość rybak zza krzaka
Nie da się znaleźć kochanka o imieniu takim jak mąż, to statystycznie jest mało prawdopodobne, w dodatku wchodzi w grę zespół uczuć . Rozsądna wypowiedź którejs z Pań brzmiała - mówic Misiu, Pysiu, Misiu - Pysiu... wówczas nawet w sytuacji szczytowania i małej samokontroli można się wytłumaczyć. Ale mówienie Misiu-Pysiu trzeba zapoczątkować najdalej w okresie dwóch - trzech miesięcy przed ślubem.

Gość Zaskoczony w ten sposób
To tak masz szczęście że ci nie wperdolił!!!

Gość buheehe
glupie tepe polskie szmaty, pierdolicie sie na lewo i prawo w malzenstwach, popsute, zgnile kurwy, mam nadzieje, ze los ukara was srogo i ktos zesle kurwa jebane fatum na cala rodzine za to co wyczyniacie pierdolone w dupe kopane brudne suki, jestescie tylko zbiornikiem na sperme,nie mialbym zadnych pohamowan zeby powystrzelac was jak kurwa kaczki na polowaniu

Gość zona nie zona
By było dobrze to wystaczyło Szukać kochanka o imieniu takim jak mąż. Ja tak mam i nie ma żadego problemu . Oprócz tego, ze mają takie same imiona to i grupę krwi mają jednakową. heh, Ty to masz zajebiście, tylko pozazdrościć:)

Gość kuba.misiaczek1984
Zgadzam się z panem wyżej zasada dziewczyn się nie poznaje na dyskotekach , lub pod latarnią . trzeba mieć cholerne szczęście bo żadna mądra dziewczyna nie wyrywa chłopaków na dyskotekach . Pozatym kto leci na wygląd . Wiadomo straszny paszczak raczej odpada , ale nie musi też być jakaś strasznie wyuzdana ;p Ważne żeby była inteligentna . Bo co ci z tego że ładna bo jak będziecie mieli po 50 to uroda przeminie a z pustakiem nie porozmawiasz . Ja narzeczoną moją znam od przedszkola a razem od 2 gimnazjum . Jak się kobiecie (normalnej) zapewni dom szczęście miłość poczucie bezpieczeństwa będzie się z nią czas spędzał to nie ma mowy o skoku w bok . Chyba że tak jak mówiłem blacharo-pustak tak jak osoba która założyła topic .

Gość By było dobrze to wystarczyło
No ja nie szukałam kochanka o takim imieniu, wogóle nie szukałam kochanka. Samo sie trafiło. Ale ogólnie mój mąż ma dosyć popularne imię i przed nim miałam też 2 chłopaków o tym imieniu.

a z ktorym ci lepiej w łozku ?:D powiedzcie , czy mozna tak w ogole wytrzymac z tym samym facetem choćby i przez 5 lat ? z tym samym ciagle kochankiem ?

Nie przejmuj się. Mojej ukochanej też się kiedyś zdarzyło pomylić imiona podczas seksu. Żadnych problemów nie robiłem. Seks wykonany został do końca.

Gość Mark-Iza
dobry temat dla mnie. moj nowy facet mial kobiete ktora wyjechala na stale za granice. kiedys duzo o niej mowil. teraz ja ciagle rozmyslam co mam zrobic gdy on pomyli nasze imiona. ja mowie do niego "kochanie". wlasnie w czasie sexu lubi wymawiac zdrobniale imie.

Koniec seksu czy koniec związku. Ja tam do swoich kochanków zawsze mowie KOCHANIE no i spokój z pomyłkami

Gość zona nie zona
Chyba że tak jak mówiłem blacharo-pustak tak jak osoba która założyła topik heh, chyba jakiś ignorant napisał te słowa, to,ze mam kochanka nie znaczy od razu ze.... aj nieważne zresztą, nie to jest tematem a kochanka tez nie szukałam, czasami tak jest,ze się nie szuka a....jednak owszem, najczęściej mówię "kochanie", ale tym razem poszło po imieniu... zaraz wraca z pracy, zobaczymy jak ma się sytuacja

Gość bezsensu2
tez sie zawsze tego obawiam, ale poki co jeszcze wpatki nie bylo ;)

Gość Mark-Iza
mam tak samo ale moje obawy dotycza bylego i obecnego kochanka. z mezem nie sypiam od wielu lat.

Gość Masz przerypane
Co teraz powinien pomyśleć facet, którego kobieta nagle podczas seksu, zaczyna go nazywać "Misiu"

Gość Subsahara
Oh Jeez! A ja myslalam, ze takie rzeczy sie zdarzaja tylko w filmach. Ja nawet do swojego faceta nigdy podczas seksu nie mówi po imieniu. Najczesciej tylko mrucze, jecze, ewentualnie wykrzykne: "Tak! Taaaak!" i tyle.