Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdjskds

wkurwia mnie moja laska bo jest snobką

Polecane posty

Gość Benny B. Good
Kolego nie histeryzuj. Kodak, Toshiba i Nokia to wcale nie snobistyczne marki. To są normalne średniaki dla middle-class. Gorzej by było jakby uznawała wyłącznie aparaty Hasselblad, laptopy od Bentley'a i telefony Vertu.

Gość TO SE ZMIEŃ LASKE

Gość TO SE ZMIEŃ LASKE
może na gumową albo drewnianą - duży wybór i nie mają wymagań

Gość ok wszystko kumam
a czemu ma rozbic od razu? nie panikuj, to ze dopiero zrobila prawko, nie znaczy, ze slabo jezdzi;P.

Gość o ja pitole - facet
Dobra. Jak ci dziewczyna zdenerwuje to pokaz jej to: http://www.autocentrum.pl/autorentgen/opel/corsa/c/ Niech sobie kobietka poczyta, co za złoma kupiła. By Japońca kupiła to by lepiej na tym wyszła ::D Ale uwazaj to dla niej bedzie szok i moze ci tego nie zapomniec ;D

Gość moim zdaniem masz
madra dziewczyne opla corsa dla poczatkowego kieroowcy to klasyczny samochodzik niewielki bez bajerow niezlej marki...ja mam kumpele co dopiero co zrobia prawko a kupuja wielkie alfy romeo i ciagle siedza w serwisie albo olbrzymie mazdy 15 letnie...Taki sprzet jak toshuba nokia itd to po prostu klasyka telefonow czy laptopow ja tez negatywnie nastawiam sie do samsunga ktory trudni sie wszystkim i laptopami i komorkami i aparatami.Z tego co piszesz dla twojej laski nie jest najwazniejsze to jak postrzegaja ja ludzie tylko to czy nie bedzie awaryjne to co kupi bo sam piszesz ze nokie kupuje prosta zwykla bez bajerów

Gość chelcia
Chłopaki doradzają doradzają tylko dlaczego jeszcze żaden ie doradził żebyś zmienił laskę ...? Dla mnie logiczne jest że chodzicie więc masz prawo się odkochać , a jesli sie nie odkochasz to się pogrążysz na całe życie. I potem ona bedzie najmądrzejsza.....

Gość o ja pitole - facet
chelcia - twoje rozwiązanie jest najprostsze i szczeniackie. Jak jest problem to trzeba sie go starac rozwiązac lub wypracowac jakis kompromis, a nie uciekac. Ja proponuje tak: Jak Ci chlopie laska dobrze daje i robi lody to olej jej snobizm. Przynajmniej jak cos kupi to troche to potrzyma, bo fakt faktem markowe rzeczy są troszke trwalsze niz te Made in China. Najwazniejsze zeby dobrze dawała...

Gość nervv
dziewczyna trzyma sie konkretnych marek,bo sie nie zna:-) Gdyby umiała rozróznić modele pod wzgledem jakości,możliwosci to moze by nie wybierala tylko nokii,toshiby.Dla mnie nie liczy sie marka tylko bebechy oraz dlugosc gwarancji,wtedy moze sie nazywac jak sie chce.W przypadku opla to samo,pewnie miała jedenego opla lub ktos jej doradził i sie tego trzyma bez zagłębiania w temat.Trzeba jej wyperorować argumenty dlaczego ma kupic inny model,jak mysli logicznie,to zrozumie.

Gość urszula kochanowska
nie widzę w tym problemu,może przykład,który podałeś nie jest adekwatny,każdy z nas ma jakieś swoje dziwactwa,mniejsze lub większe,Twoja dziewczyna ma akurat takie :-)

Gość Ople to bardzo fajne autka.

Gość snobbbbbbbbbka
Ja tak mam :-) I nie przeszkadza mi to Telefon - wlasnie Vertu ( ferrari ) Auto - porsche cayenne ( wolalabym Panamere ) Willa z basenem, w przyszlosci (mam dom bez basenu ale w najlepszej dzielnicy ) itp.itd.

Gość snobbbbbbbbbka
Twoja laska nie jest snobką , dopiero się uczy :-) aparat najlepszy to nie Kodak o zgrozo ! auto hyundai ???? tragedia , brak mi slow ...

Gość takToJest.
ja też jestem snobką :) moj brat takze i mi dobrze z tym :)