Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co mam teraz zrobic?

Za male mieszkanie!

Polecane posty

MAYOR OF LONDON, w Croydon np:) jeszcze rok temu wynajmowalam 2 bed flat z ogrodkiem za 700 ( south croydon, 0 czarnych) w budynku w ktorym mieszkam obecnie , widzialam ogloszenie na szybie, 2 bed za 675;] Beddington village - 5 Zone

ano płaci się w okolicach Heathrow. Ale za 800 to w zasadzie heh nic ciekawego nie ma. A co. Mało czy dużo bo nie rozumiem.

Eh, tam to mnie nie interesuje. :( Moj mlody ma szkole w polnocnym Londynie, ja pracuje w centrum, wiec lepiej dla nas gdzies mieszkac w strefie 2 lub 3. Ale tutaj ceny jak z kosmosu. Ogladalam 2 bedroom flat za 350 tygodniowo. :o

Gość zawsze jest cos za cos
Mayor :D

Gość chicagowianka123
w londynie na beckton 2 bedroom 800 per m.

Gość kataramba
mayor wybacz moje nieskromne pytanie..ale jak ty dasz rade sama z dzieckiem ( z twych wypowiedzi wynika, ze nie masz meza ani parnera) utrzymac 2 bed flat? nie to ze jestem wscibska, ale ja jestem sama i nei wyobrazam sobie zebym miala placic tyle kasy mimo, ze nie zarabiam najmniej..

DO mayor of london. zobacz sobie na rightmove okolice loughton(polnocny londyn) kochana sa 2 bed z grodem za wlasnie 800f. :)

okolice Loughton, za takie pieniadze to pewnie tylko Dagenham ... fuj poza tym, Mayor juz mowila, ze musi byc w zone 2 lub 3 Niestety, ladny i spokojny Londyn jest drogi :o

oj to nie musi byc east croydon:) masz duzo super okolic w okolo croydon, no chyba ze nie lubisz klimatu wioski, i wolisz cos bardziej busy, ja np nie moglabym mieszkac w 2, 3 strefie, takze chyba rozumiem

No moj syn juz jest zzyty z polnocnym Londynem, tutaj nam bezpiecznie, ma fajna szkole, kolegow, nie chce go od tego odrywac. Myslalam o okolicach Canary Wharf, tam patrzylam w agencjach, mieszkanka sa od 250 za tydzien wzwyz, jeszcze zalezy jakie. Ale jak 1 bedroom flat to wlasnie tak to cenowo wyglada.

do adach sprawdz sobie czlowieku gdzie jest loughton a gdzie dagenham. roznica odleglosci jest baardzo duza. loughton jest na obrzezu londynu a dagenham w bliskiej okolicy Tamizy :)) mayor w 2-3 strefie ciezko bedzie znalesc cos tanszego i zeby bylo w normalnych i przyzwoitych warunkach. moze lepiej jak mowisz na polnoc , mozna pogodzic dojazd do pracy w zamian zadobre warunki mieszkaniowe.;)

Gość naszyjnik z brylantem
mayor a nie lepiej Ci wynjac duze dwa bedrom i miec jakiegos wspolokatora? przeciez to glupota placic tyle kasy za wynajem..to chyba lepiej jzu kupic i splacac raty a nie czynsz co miesiac taki walic wielki...wiadomo, ze lepiej byc na swoim i nie wynajmowac z obcymi, ale ja np. mam dwa bedroom z kolenka razem i nam sie super mieszka

Gość Ale temat!
Loughton to spokojna dobra dzielnica, kultura, ludzie mili, Dogenham to wylegarnia typow spod ciemnej gwiazdy. Roznica jest jak miedzy fordem scorpio a audi 4 :D A jesli to nie prowo to autorka jest jakas bardzo niekulturalna. Ja mieszkam pod Londynem z mezem i malutkm dzieckiem w 4 bed za jedyne 1100.

Takie mieszkanie z kolezanakmi to jak brak prywatnosci i wlasnego zycia..ja tak mysle. Sama od tego zaczynalam, ale kiedy zaszlam w ciaze jakos nie chcialam zeby moja corka mieszkala pod jednym dachem z innymi ludzmi. cenie prywatnosc i mysle ze to jest wazne w rodzine.;)

Oj, na temat mieszkania dzielonego z innymi to ja duzo wiem. :o Niestety, nic dobrego. Zero prywatnosci ale tez inne sprawy, chocby kwestie sprzatania po sobie na przyklad. :o Wiecie co, moja kolezanka (lat18) mieszka na kawalerce razem z mama i jakos sobie radza. Kurde. Kiedys jak jeszcze bylam sama tutaj w Londynie, to wszyscy mi mowili, ze dziecko bedzie najszczesliwsze nawet pod mostem ale z matka (sic!). A teraz jak mam male mieszkanie, to wszyscy krytykuja, ze dziecko nie ma swojego pokoju i tak dalej. :o