Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sadness1306

moj chlopak po 2 miesiacach zwiazku powiedzial, ze nie moze zaangazowac sie

Polecane posty

emocjnonalnie. dlaczego zatem byl ze mna 2 miesiace? czym byl ten zwiazek? czuje sie oszukana, nie wiem jak sie teraz wobec niego zachowywac. co powinnam zrobic, okazywac mu czulosc jak do tej pory, czy trzymac go na dystans? poradzcie cos prosze

Gość pewnie przez 2 miechy
mu nei dalas albo i loda nie zrobilas to sobie odpuscil

Gość wagarra
Zapytaj wprost,po co zatem z tobą sie spotyka.Prowadzicie jakies wspołne interesy ?Po co marnowac czas?

on chce zebysmy byli w jakims luznym zwiazku, bez czulych slow , mowi ze nie zaangazowal sie jeszcze emocjonalnie, nadal chce zeby bylo jak wczesniej, czyli zebysmy byli ze soba blisko, nie rozumiem do konca o co mu chodzi, nie wiem jak sie teraz odnalezc w tej sytuacji

nie moze zaangazowac sie emocjonalnie zwyczajnie chce poruchac, nie wiem czego tu nie rozumiesz?

tak po prostu? w koncu nic sie takiego nie stalo. nie wiem czy to powod do zerwania... nie wiem tylko jak sie teraz zachowywac, jak maja wygladac nasze spotknia, chcialabym, zeby ktos spojrzal na to trzezwym okiem i mi powiedzial

Gość przecieżto tylko 2 miesiące
ciesz się, że nie powiedział Ci tego po 20 latach. Nie zaangażujesz go na siłę, więc daruj sobie, tym bardziej, że chyba rozumiesz eufemizm w tej wypowiedzi: nie mogę się zaangażować oznacza: nie chcę się zaangażować akurat w związek z tobą.

Gość ghfgfghghhh
jak dalas sie ruchac to teraz masz na co zasluzylas. nie dziwie mu sie. jak mozna sie zakochac w takiej latwej lasce? wcale sie nie dziwie tym facetom

Gość uuuppp
może jest DDA ?? oni się bardzo boją angażowania emocjonalnego, możecie się kumplować ale bez całusów

Gość przecieżto tylko 2 miesiące
Nie jest żadnym DDA tylko jej nie chce - to nie grzech i nie musi oznaczać że autorka jest pasztetem - nie między każdymi dwoma osobami jest chemia. Daruj go sobie.