Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jubilatka Asia

dziś są moje urodziny :-)

Polecane posty

Gość jubilatka Asia

Kończę dziś 36 lat i dochodzę do wniosku, że to piękny wiek, chyba moje "złote czasy" Zrobiłam dziś życiowy bilans zysków i strat. Oprócz byłego męża alkoholika nie straciłam chyba nic, a zyskałam wiele. wszystkim urodzonym 24 sierpnia składam Najserdeczniejsze Życzenia, oby spełniły się wszystkie Nasze plany i założenia :)

Gość Sardynia
Napisałaś tak niewiele o sobie, a jednak dużo wyczytałam z Twoich słow. Na pewno jesteś wartościową kobietą. Znasz swoją wartość, pniesz do przodu, masz ogromną wiarę w siebie i życie. Podziwiam Cię szczerze. Oby więcej takich osób, a nie większość tylko siedzi i użala się nad swoim losem, mając zaledwie 20 lat. Jeszcze wiele Cię w życiu dobrego spotka, bo takim pisane jest doświadczyć szczęścia. A wiesz dlaczego? Przez wzgląd na właściwe wybory. Nigdy nie bójmy się wybierać właściwą drogę. Wszystkiego dobrego kobieto!!!! :-)

Gość jubilatka Asia
Sardynio to takie miłe co napisałaś, że siedzę i uśmiecham się sama do siebie. DZIĘKUJĘ :) DZIĘKUJĘ :) DZIĘKUJĘ :)

Gość jubilatka Asia
Max..... gdyby to nie sarkastyczny żart świat pewnie byłby szczęśliwy i wdzięczny Tobie setnie.

Gość jubilatka Asia
Dziękuję Czarnym Glanom tym bardziej, że sama takie noszę :)

Gość Sardynia
Nie miałam zamiaru posłodzić. Piszę jak jest. Ale możesz się cieszyć, że taka jesteś:-)

" 10:33 [zgłoś do usunięcia] jubilatka Asia Max..... gdyby to nie sarkastyczny żart świat pewnie byłby szczęśliwy i wdzięczny Tobie setnie." Ale bredzisz:P.Czy ja pisałem że to żart:P?I jestem pewien że koncerny farmaceutyczne by nie okazały wdzięczności:P.Przynajmniej niektórzy twierdzą ze to nie jest żart:classic_cool:.A świat by na pewno nie był piękniejszy dla wielu gdyby stworzono tanie lekarstwa na groźne choroby jak np. chorobę alzheimera:P.Ocvzywiście by nie był piękniejszy dla koncernów farmaceutycznych które dwoją się troją aby prawdziwe lekarstwa pozostały w sferze niewiedzy każdego chorego:P.Tutaj podam przykład: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html :P.Dodam że uszkodzenie mózgu jest gorsze od raka:O.

Gość jubilatka Asia
Max... masz jakąś misję do spełnienia najwyraźniej- zatem spełniaj ją a ja sobie będę obchodzić bezstresowo swoje urodziny :)

Gość no to najlepszego
pozytywne zyczenia dla pozytywnej osoby

" 10:48 [zgłoś do usunięcia] jubilatka Asia Max... masz jakąś misję do spełnienia najwyraźniej- zatem spełniaj ją a ja sobie będę obchodzić bezstresowo swoje urodziny " Martwi mnie to że koncerny farmaceutyczne by chciały mnie zamordować jakbym stworzył te lekarstwo na raka😭.Już jednego zamordowali więc moge być następny😭.Do tego nie znam lekarstwa na głuchotę i ślepotę😭.

Gość jubilatka Asia
to miłe wiedzieć, że ktoś dobrze życzy nawet nieznajomi :)

Gość kaczy kuper :)
Jja tez mam dzis urodziny :D ale zycze wszystkiego NAJ!!!

Gość jubilatka Asia
Zatem Tobie także Wszystkiego Najlepszego Kaczy Kuprze :) a które jeśli można spytać ?