Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennifer878787*

co myslicie o mojej figurze

Polecane posty

Gość nunino
masz ladny brzuch i piersi nic poza tym... masz dziecko faceta jak mniemam a foty na erotyczny wklejasz po co? i wystarczy jedna i to ta z plazy a nie z pokoju w ktorym zamiast na Ciebie patrzy sie na syf jaki sie wala ..sorry ale wlasnie to zauwazylam a nie Ciebie.. no i matka dorosla kobieta(ponoc) a foty sama sobie strzela klimatem fotki pl...wg mnie dziecinnas strasznie

Gość jenniferka87878***
stokrotka to ja jestem jaka jestem i sie nie zmienie ,chuda bylam od zawsze nie musze sie odchudzac jem co chce w dowlonych ilosciach:) ze ciebie kreci wylewajacy sie tluszcz nie znaczy ze mnie musi krecic wole byc za chuda niz za gruba:) ciesze sie ze wygladam jak wygladam a od ciebie az kipi z zazdrosci(mozesz zaprzeczac ze nie wyzywac od kosciotrupow i innych) bo pewnie sama jestes jakims otylym wielorybem z z 160cm ...to co innego mozesz mowić? wybacz ale ty jesteś zalosna swoim komenatrzem .Ja dobrze znosze krytyke bo sa osoby ktorym oczywiscie moge sie nie podobać (nie jestem miss zadna) ale sa osoby ktorym na pewno bede sie podobać dla jednych idealem jest: -niska z wylewajacym sie tluszczem,celluitem -dla innych wysoka szczupla z duzymi piersiami proste

Osoba szczupla moze przytyc kiedy tylko chce , osoby otyle chudna bardzo rzadko ;) Zazdrosc , zawisc i kompleksy wylewaja sie z waszych komentarzy drogie panie :)

Ani nie jestem niska , ani otyła.Ani taka sfrustrowana swoją osoba jak Ty. Nie potrzebuję opini ludzi żeby podnieść swoje ambicje. Pokazałaś zdjęcie to opisałąm jak moim zdaniem wyglądasz , a że Ci nie pasuje krytyka to nie pokazuj się publicznie. W sumie z taką twarzą to jednak powinnaś się pokazywać po 22-ej żeby ludzi nie straszyć. Nie chciałam być miła , ale sama prowokujesz,Ja Ciebie widziałam więc mogę wypowiedziec swoje zdanie . Ty mnie nie , więc nie krytykuj , bo nie poprawisz sobie humoru moim kosztem , bo ja już dawno skończyłam z kompleksami a Ty masz jeszcze długą drogę przed sobą. Powtarzam chciałaś obiektywne opinie to je masz. Jak dla mnie nie jesteś urodziwą kobietą , ani jakby to nie zabrzmaiło- kobiecą ,o!

Gość jennifer878787***
Centurion udało mi siętnio przytyc z 2 kg i czuję się lepiej jeszcze z 3-4 by mi sie przydało i wtedy na siłownie ...co o tym sądzisz?;) odpisze pózniej bo lece z mała na spacerek:) pozdrawiam i milego dnia

Gość jennifer878787***
wysokie pani maja dlugie nogi:) a niskie maja kacze:P

Gość jennifer878787***
ale zaraz po spacerku chętnie poczytam więcej opinj na mój temat. a tak wogule to może znajdzie się jakiś miły sponsor bo zima się zblirza i musze kupić parę rzeczy do domu ?

i wszystko jasne , dziewczę szuka sponsora hmmm kilku tu było napalonych to może , może hahahahaha kompromitacja na maksa. Niby uważasz się za świetną kobietę a chcesz swoje ciało sprzedać za pare dodatków. Czy może szukasz taty dla córci??

Gość a mnie to lotto
Centurion tobie ktoś zajebał z buta w brzuch ,że cię tak wygięło ? Koleżanka Dżenifer ,masz nogi ja ociosany kołek a cycki za przeproszeniem gdyby nie stanik pewnie leżały by na podłodze :)

Dajcie spokoj... wpadla z dzieckiem w wieku 20 lat jak sama byla z dzieckiem, teraz ma kompleksy, albo chce na sile pokazac jak to mozna byc chuda po ciazy...ale zaloze sie ze z bliska ma mega rozstepy ma brzuchu i biodrach...Dloa mnie ta dxziewczyna nic w sobie wdzieku nie ma na tych zdjeciahc i pewnie ona dobrze o tym wie...

Gość jennifer878787***
Nie mam męża, wychowuje samotnie córeczkę, jesli znajdzie sie jakiś miły Pan do pomocy, to się odwdzięcze:)

Gość a mnie to lotto
nie dość ,że puszczalska to jeszcze schizofreniczka :) a gdzie twój bogacz co kroił 50 kawałków co miesiąc ?:D co za idiotka

Gość ccccssdx
autorka mysli ze jest fajna i ładna ;) A szczerze t o wyglada jak wywłoka jakas, na 1 fotce tej na plazy, masz jak by zdeformowany brzuch, a na reszcie wcale nie lepiej, dziewczyno, chudo- nie znaczy ładnie dzieki bogu mam lepsza figure od ciebie, mam duze piersi, szczupla talie i kragły tyłeczek - wcale nie gruby. I to mi sie podoba, a nie nogi -krzywe patyczaki, i ty sie uwazasz za fajna? Łohoohoho dobre sobie

Gość jenniferka87878***
Mozecie sobie mowic co chcecie ja i tak swoje wiem:) Moze za piekna nie jestem, ale wystarcza mi, ze faceci idacy ulica sie slinia na moj widok i juz wiem na czym stoję:) Szukam prawdziwego sponsora z krwi i kosci, ktory zapewni mi i mojemu dziecku byt na jaki zaslugujemy

slinia sie zeby cie wyruchac i zostawic z kolejnym bahorem:} nie podszywac sie:)

No cóż, oto odpowiedź na pytanie, dlaczego autorka ciągle wkleja swoje foty na kafe: " Nie mam męża, wychowuje samotnie córeczkę, jesli znajdzie sie jakiś miły Pan do pomocy, to się odwdzięcze" Droga autorko, muszę cie rozczarować - na kafe nie znajdziesz "miłego Pana" :-D Przypominam: Kafeteria siedlisko rozwódek, Matek Polek, zakompleksionych nastolatek i napalonych 25-letnich prawiczków. Znane miejsce rozmów i durnowatych pytań rodem z gazetek Fakt. Przysiadając się przy jednym ze stolików możemy dowiedzieć się, który krem w Sex Shopie jest dzisiaj w promocji oraz czy branie z połykiem na pierwszej randce jest zdrowe, a czasem jak przeprowadzić idealne oświadczyny, jaki kolor członka pasuje ci do dzisiejszego układu planet, jak poronić zająca, a nawet gdzie można kupić sztuczną koleżankę. W niektórych kafeteriach można zakupić koks, a nawet ciacho!

Gość terajo
Oj, nogi chude - szczupła kobitka - ale cycki ma okazałe - choć pewnie nie takie jędrne. Z pewnością może się podobać facetom. Dla mnie 7/10.

Gość PewienBrunet
jennifer878787878* a skad jestes???

Dziewczyno było dać inny tytuł tematu , a nie o figurze . Było napisać ,że możesz się puszczać z każdym za kasę lub gadzety. Wsyt mi za takie dziewczyny jak Ty. Ale najbardziej bedzie się wstydzić Ciebie Twoja córcia. Ktoś jej kiedyś powie czym się zajmuje mamusia. No ale cóż pieniądz ważniejszy. A faceci się oglądaja dlatego że lubia patrzeć na kobiety , nie jesteś wyjątkowa , za każdą się oglądają , tylko jeszcze trzeba wiedzieć co oni moga o Tobie myśleć . Fajna dupa na raz czy kobieta cudo , chcę z taka być .Bo to jest różnica. Znajdz sobie porządnego chłopa , bo uroda (nawet jakotaka)przeminie i to Ty bedziesz musiała jeszcze płacić zeby chcieli Cię prze...tegować .

15:08 [zgłoś do usunięcia] jenniferka87878*** "Szukam prawdziwego sponsora z krwi i kosci, ktory zapewni mi i mojemu dziecku byt na jaki zaslugujemy" Ciebie to już całkiem powaliło.Sama zapewnij sobie i córce byt.Co kurde 2 lewe ręce do pracy masz?Najwyraźniej tak,bo syf masz w chacie,jak ta lala. A poza tym to gratuluję rozumku.Kto normalny w tych czasach pokazuje zdjęcie twarzy dziecka (nieważne czy Twoje czy nie) i to jeszcze na forum o tematyce erotycznej :O🖐️

Gość jenniferka8788787
storkrotka teraz dziwko przegielas ,gdzie ja napisalam ze szukam faceta czy sponsora ,duz dziewczyn wkleja tu swoje zdjecia ,niektore sa tak jebnieta ze wklejaja sie nago z twarza .Mam meza nie jestem samotna,nie szukam sponsorow,romansow-kochankow czy czegokolwiek wstylu i nie rob ze mnie dziwki bo pewnie sama sie szmacisz.Niedosc ze jestes cholernie zakompleksiona masa tu twoich topikow pod innymi nikami,a teraz zgrywasz pewna siebie i radosc sprawia ci wyzwanie innych -gratuluje pustaku.Odpierdol sie odemnie dziwko bez szkoly i schudnij.Nie pozwole sie obrazac dziwko

Gość jenniferka8788787
ktos sie debilnie za mnie podszywa widze....

Gość jenniferka8788787
TekeT no i bardzo dobrze ze sie tobie nie podobam nie musze a co do mojego ciala - musze cie zmartwic nie mam obwislych cyckow a rozstepow zero!!! ani jednego u mnie nie znajdziesz:) chociazbys z lupą szukał.

Gość terajo
to nie afryka?