Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kozakzwybrzeża

Boje się zakupić prezerwatywy ;/

Polecane posty

Siema ! Mam 15 lat i chcę zacząć wsółżyć z moją dziewczyną :) Cholernie się boję iść do apteki i kupić prezerwatywy :( Nie będę kupował w kiosku, rossmanie, czy hipermarkecie, bo w aptece są lepiej przechowywane. Proszę o odp. Pozdrawiam :D

Gość co wpływa to i wypływa
skoro się boisz to znaczy, że do tego nie dorosłeś (co jest prawdą). Proste jak drut!!! A co zrobisz, jeśli przez nieumiejętne założenie prezerwatywa pęknie i zostaniesz tatusiem? Ponadto seks z 15 latką grozi więzieniem

Gość kitajec
Powiedz tacie to ci kupi.

Gość krakowianka bez wianka;)
jasne jak nie czujesz się wystarczojąco dorosły by kupić prezerwatywy to do nauki a nie sexu dzieciaku:P a jak zajdzie w ciąże bo prezerwatywa to tylko 80% pewności że nie zostaniesz tatą to będziesz się bał iść do ginekologa z nią, powiedzieć rodzicom że zostaną dziadkami...itp ...:P

w markecie tak samo leza na polce jak w aptece... do tego wiecej tego schodzi w markecie, wiec teoretycznie w markecie leza krocej na polce niz w aptece, wiec nie wiem czego sie boisz...Pozatym jak kondom ma date waznosci i jest szczelnie zapakowany to na pewno jest ok...Pozatym jak masz z tym problem to daj sobie spokoj z sexem:)

To nie uprawiaj sexu jak się Boisz. Proste jak drut. Gołą dup* swiecić przed dziewczyną wstydzić się nie Bedziesz a tego sie Wstydzisz.

Gość 16 latek lulz
dupa jesteś

Gość RomanErotoman
Nadmuchaj sobie z balona, 100% niezawodności